ilk defa hakarete uğradım

bazi erkeklerin libidosu yuksek oluyo ondan sanirim
hem sizi istemesi de guzel bisey
ama bazen bende derim esime isin gucun o... diye o da niye ben seni sevmiyomuyum der sevdigim icin sariliyorum valla der benimki de oyle
ama degistirememki belki yillar gectikce degisir
bunu boyle kabul etmek gerek diye dusunuyorum ben cok da irdelememek lazim
zaten biz eslerimizi degistirmeye basladigimiz ya da onlar bizi değiştirmeyr basladigi zaman mutsuz oluyoruz..
oldugu gibi kendi benligiyle kabul etmek lazim..
kkmse dort dortluk degilki
en azindan cocuklarina iyi bi baba siddet yok kufur yok tartismalar minimum sizi sevmedigini sanmiyorim seviyor ama gosteremiyor.kendini duzeltmis bazi seylerde herkes yapamaz .bakin ben esime derim sen paravatsizsin diye kabul etmez.en azindan esiniz bazi yanlis davranislarini kabul edip duzeltmis
yillar gecmis yorulmussunuz ama değmiş bence. erkek milletini düzeltmek cok zor gercekten sii sevmese kendni düzeltmek istemezdi
hic soruyo musunuz beni seviyor musun diye ne diyor ?
biz kadinlar bunu duymayi cok severiz arada sirada sevdigini bilsek de sorariz
ya da siz artik sogumussunuz esinizden sevmiyorsunuz o yüzden size batiyor bazi hareketleri...
oyleyse biraz ayri kalin annenizin evine gidin kafa dinleyin bi kac hafta gelmeyin bakin ayri kalabiliyo musunuz aramak sormak geliyor mu icinizden ozluyor musunuz ?

Var çevremde hem iş hayatımda hemde kardeşlerimde akrabalarımda görüyorum. Gayette güzel davranıyorlar eşlerine
siz sadece uzaktan goruyosunuz
dort duvar icinde hic mi tartismiyolar saniyosunjz
benim cok ama cok imrendigim bi arkadasim vardi aman Allah im o ne aşk detdim masallah derdim hep resimlerine bakarken
her reskmde aşk dolu bakismalar e tabi ben iyice esime sinir olurdum kendimce benim ki cok öküz cok odun falan filan diye
ama yani anlatamam oyle guzel anlasirlardi ki..
megersem resimlerden oyle sanmisiz
kiz sessiz sedasiz boşanmis habetimiz yok nedenini de bilmiyorum biz de diyoruz ki ne oldu da hesabini kapatti
yani görmeliydiniz asklarini maddiyatlari da süperdi her yonden imrenilecek bi kizdi guzeldi manken gibiydi ipincecik esiyle yurt disini gezerdi at binerlerdi tatiller surekli disarlarda yemeler icmeler kari koca cok guzellerdi
ama ne oldu sebebini bilmedigimiz bi sorundan oturu bisanmislar.
ve ben kendim bisanmisimj gibi cok uzuldum cok yakin arkadas olmadigimiz icin nedenini de sormadm hem canini da sikmak istemedim
simdj bakiyorum da kiz bisandigi icin oyle pişman ki neler paylasiyor surekli laf sokuyor eski esine...
yazik diyorum kim bilir neden bosandilar ve kim bikir neden pişman
yani biz mutlu saniyoruz ama bizim bilmedigimiz nice huylari cikiyor bazi kocalrin
bi akrabanin kocasi da nasil mulayim sessiz sakin der het goren ama kiz diyo ki siz onun sessiz sakin oldguna bakmayin... diyo hadi ya diyorum sasiriyorum

Cocuğunuzun üni yi kazanmasını bekleyin.

Çok kararsız kaldım konunla ilgili ya.

Erkekler düz mantık. Bunu söylesem kırılır mı incinir mi diye pek düşünmüyorlar.

Bir de bu sevişme isteğiyle yanaşma sanırım bütün erkeklerde var. Bazen ben bile sorguluyorum. Normalden fazla ilgi gösteriyorsa direkt sert tepkiler veriyorum. İlgisine cevap vermiyorum. Sanki sadece sevişmek için yaklaşıyor gibi geliyor oysaki öyle olmadığını da biliyorum.

Eşin bir anlık saçmalamış mi yoksa genel olarak böyle olduğu için alınmamak mi gerek.
Ben bu olaya değil de doğumdan sonraki olaya takıldım. Evet işe gitmesi için uykusunu alması gerek fakat sırf ihtiyacı için yanına gelip gitmesi hoş değil. Ben buna çok kırılırdım sanırım.

Ayrıca ortada iki tane çocuk da var.
Biri sınava hazırlanıyor ve ergen.
Bu durum onu çok etkiler.
Ergen algısı, mantığı, duygusallığı çok farklı.
Böyle bir anda bunu pek kaldıramaz psikolojisi kesinlikle bozulur diye düşünüyorum.
Ayrıca engelli bir kardeşi var. Hem kendi için hem kardeşi için farklı duygulara çekileceği kesin.

Hayat sizin tabi.
Burdan bize konuşması kolay.

Ayrıl desekte kolay, ayrılma desekte.

Biraz daha düşünün.
Çocuk sınavı atlatsın.
penceremden

Eşinizle aranızda ki mesafeyi ayarlarsanız sorun yok.

Ada'mın söylediğine oha dedim ama sizin söyledikleriniz de çok nahoş geldi

İlk kez mi spiral taktırdınız?
Çünkü şunu merak ediyorum: daha öncekinde sorun çıkmasa bile 2.-3. spiral uygulamalarında sorun oluyor mu diye?

1.ağlamayı kes
2.sevişme ve fedakarlık asla yapma
3.bunun içinboşanılmaz,saçmalama

Ağlamaktan başım zonkluyor gözlerim acıyor zaten

Bıraktım ağlamayı.Değmez.

Sakince düşündüm kimin için ne için ağlıyorum.

Kendi zevki için beni kıran kişi için.Bu kadar egoist birisi için değmez.

Ayrılık provası yapalımda görsün.

Sadece oğluma yemek yaptım aşure yaptım.Akşam geldiğinde gene odama kapanacağım sabahta o işe gidene kadar gene çıkmayacağım.Şeytan görsün yüzünü.Gömleği,tişörtü,pantalonu,donlarıda sepette.Kendi temizlesin.

İçimdeki sevgiyi yavaş yavaş öldürüyor bambaşka bir kadın yapacak beni.Biraz daha zaman tanıyacağım böyle devam ederse ben bitmeden bu evliliği bitireceğim.

İlk kez mi spiral taktırdınız?
Çünkü şunu merak ediyorum: daha öncekinde sorun çıkmasa bile 2.-3. spiral uygulamalarında sorun oluyor mu diye?
Bende 2.spiral şimdiye kadar bir sorun olmadı. En son yaşadığım spiralden mi başka birşeyden mi kontrolde belli olur..

bu erkeklere yaranılmıyor zaten ya. kusura bakma ablacığım ama kocan seni zaten seks makinesi gibi görüyormuş. zaten birbiriniz için de uygun bir çift değilmişsiniz. yanlış kararlar hayatı bu şekil etkileyebiliyor maalesef. oğlunuz 17 yaşında, o sınavı atlatana kadar bari dayan. ondan sonra zaten o da büyüyüp bir şeyleri anlayabilecek olgunluğa erişmiş olacaktır.

Babam memlekete gittiğinde annem yalnız kalmasın diye küçük oğlumuda alıp annemin yanına geçtim.Eşim ve büyük oğlumda geldi bizi görmeye onlarıda görmesem kafayı yerdim herhalde.Annemde ankiyesite var.Evimi çok özledim evime kavuşunca çok rahatladım.Eşimi özledim diyemem zaten görüyordum.

Sevgi olayında da zaman zaman soruyorum geçiştiriyor gülümsüyor pek ciddiye almıyor gibi.

birde sağlığımdan olmak istemiyorum

Böyle bir sürü egoist hareketi var.Onu süründürmeyi düşünüyorum.

Oğlum bana da bu durumu kaldıramaz gibi geliyor.Hassas merhametli duygusal bir çocuk

Onunla benim eş anlayışlarımızda farklıymış zaten.O annesi yengesi gibi birini arıyormuş bence.Keşke baştan benim peşimde dolaşmasaydı.Herkes genetik özüne dönüyor galiba.
18 sene sonra fark ettiyse diyecek birşey yok kadın dediği kendisine köle olmalı sanırım

18 sene sonra fark ettiyse diyecek birşey yok kadın dediği kendisine köle olmalı sanırım
yok o öyle bir şey söylemedide ben tahmin ediyorum

Ağzı var dili yok el pençe divan her hizmetini görecek ama gıkını çıkarmayacak birisi

zamanında neden bulaşık makinesi kullanıyorsun neden çamaşır makinesini kullanıyorsun diyen ilk hamileliğimde bana elde çamaşır yıkatan birisi doğurmadan önce kendim gidip makine almıştım.

Annesi yengesi öyleymiş bende öyle olmalıymışım.Merhametsiz

Allah yardımcın olsun

Bu nasil bir esten once bu nasil bir insan dedim kendi kendime tovbee yaa alican bi buyuk tencere suyu guzelce kaynatican gece uyurken de dokecen seyinin ustune al sana diycen .. Oyle seyim olsa kopararir atardim o ne bee oyle..Tovbe tovbe yaa bir suru gunaha girdim yine..Boyle erkeklerin cani cehenneme valla

Başta ailesinden gördüğünü bana uygulamaya çalıştı.Tabi şiddet,hakaret aldatma v.s hariç.Onlar olsa anında silerdim.Sonra doğru yolu gösterdim zamanla değişti.

butun sayfalari usenmedim okudum,esinizin huylari esiminkiyle ne kadar benzer..
iyiliklerine iyiler ama madalyonun obur yuzu,dandun konusmalari ve bencillikleri cok sinir bozucu sizi cok iyi anliyorum.
lohusaligimda sizin gordugunuz ayni muameleyi gostermeye calisti esim ama ben yanima yaklastirmadim acikcasi.

sizi esiniz yine annesiyle yengesiyle kiyaslamis,beni babaannesiyle kiyasladigini bilirim,yasim daha 28 ,6 senelik evliyim hatta sacmalamada bazen boyut atlar,arap kadinlarin zor kosullarindan vs. bahseder,sukretmem gerekirmis vs..
ben boyle konustugu zaman iq problemi oldugunu soyleyip muhattap dahi almiyorum.

ozel bi cocuk buyutuyormussunuz Allah yardimciniz olsun,cocuklarina ilgili diyorsunuz ya suan icin bence burnunu surtun,kesinlikle kararliklikla surdurun soguk tutumunuzu.
bosanmak en son care olsun,insallah da boyle biseye gerek kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…