İlk defa hamile kalmaya çalışanlar buraya

caninfistigi

Süper Fantastik Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
10.737
18.139
298
İlk defa bu ay korunmasız ilişki yaşadık. Ovulasyon günlerini takip etmeye çalıştık. Biliyorum çok erken ama içim kıpır kıpır. Keşke hemen olsa diyorum içimden. Bunca zaman klavye başından herkese sakinliği öneren ben, acele etmeyin diyen ben şimdi böyle oldu.

iş başa düşünce farklılaşıyor.
henüz bizde cocuk yapma çalışmalarına girişmedik. Bakalım ne yapıcaz

Rabbim tez vakite kavuştursun.
Ne kadardır evlisin?

iş başa düşünce farklılaşıyor.
henüz bizde cocuk yapma çalışmalarına girişmedik. Bakalım ne yapıcaz

Rabbim tez vakite kavuştursun.
Ne kadardır evlisin?

Amin Allah isteyen herkese hayırlısı ile versin.
4 yıllık evliyim. Yaşımda 32. Yani geç bile kaldım nerdeyse.

Evet bende herkes gibi istediğim ayda hamile kalabileceğimi zannederdim..
o kadar kolay bişey değilmiş, her aşaması zor bi süreç.. 7 aydır istiyorum Rabbim hepimizi sağ salim hayırlısıyla kavuştursun

Evet bende herkes gibi istediğim ayda hamile kalabileceğimi zannederdim..
o kadar kolay bişey değilmiş, her aşaması zor bi süreç.. 7 aydır istiyorum Rabbim hepimizi sağ salim hayırlısıyla kavuştursun

Ben de burda okuduğum konulardan ilk ayda olmasını bir mucize gibi görüyorum artık. Ama işte umut :)

Ben de burda okuduğum konulardan ilk ayda olmasını bir mucize gibi görüyorum artık. Ama işte umut :)

ALLAH ol dedikten sonra ilk aydada olur tabi o ayrı biz herzaman umutlu olalım olana kadar sabırla hayırlısını istemeye devam edelim

Bende bu ay İlk defa korunmadım ve olmadı 14 ay yasmın kullandım doktora gıttım uc ay once testlerım yapıldı sıkıntı yoktu folik asıt kullanıyorum hemen umıtsızlıge kapıldım baya bı denemıstık oysakı yalnız hemen kalkıyorum belko ondan olmamıstır kısmet hazıran 28 bat

Yani kızlar en yakın arkadasım pko hastasıydı ve doktor evlenmeden once olmaz coxugun dedi tedavı olmadı doktorun verdıklerini kullanmadı ve evlendıgı ılk ay hamıle kaldı hamıleyken de hıc vıtamın kullanmadı cok bakımsızdı ve gayet saglıklı 8 aylık bebegı ınsan sasırıyor insallah aratmadan bızede verır allah

Aynen sanki olacakmış gibi geliyor. Yani doktorun tavsiye ettiği günlerde de birlikte olduk. Hani sanki kesin olur gibi hissediyorsun ama olmuyor. Benim de Bat 21 Haziran bakalım. inşallah hayırlısı ise olur ikimizin de.

Aynen sanki olacakmış gibi geliyor. Yani doktorun tavsiye ettiği günlerde de birlikte olduk. Hani sanki kesin olur gibi hissediyorsun ama olmuyor. Benim de Bat 21 Haziran bakalım. inşallah hayırlısı ise olur ikimizin de.
Aynen canım bızde hemen hemen hergun bırlıkte olduk ..bende cok umutlandım ve de hep belırtı aradım cok umutlandım ve esimde cok uzuldu yani neden olmadı allahın takdırı
Bende cok merak edıyorum insallah olur bu ay beraber bekleyelım

Pko olan kişiye çocuğun olmaz diyen kişi doktor olamaz.... Allah tez zamanda kabustursun ben de 32 yaşındayım, 7 yıllık evliyim. Henüz yeni hazır hissediyoruz. Hiç geç kaldım diye düşünmeyin lütfen. 30'lu yaşlar bence mükemmel. Çok fazla gluten ve işlenmiş gıda tuketmemiyorsaniz sıkıntı yaşamazsınız inşallah. Ben de önümüzdeki yıl istiyorum

C ciarasisi
Sana yazmışım cevabı tamamen, pardon
Onemli degıl canım :))) ya ne bılıyım unıversıte hastanesıne gıtmıstı belkı daha farklı sorunlar gormustur ha buarada hormon duZeyleri falan cok yuksektı ama kısmet ... Canım ben dusunmuyoken cevre aklıma soktu eşimde onlara uydu bırden bebek hastası oldu e insan eşini mutlu gormek istıyo ne bılıyım hayırlısı

selam kızlar, ben de haziran ayında başladım denemeye ama henüz birşey yok, bekliyoruz heyecanla. doktor 6 7 ay içinde anca olur dedi.

selam kızlar, ben de haziran ayında başladım denemeye ama henüz birşey yok, bekliyoruz heyecanla. doktor 6 7 ay içinde anca olur dedi.

Nedne öyle dedi acaba. Pko falan mı var? Bizim ilk ay başarısızdı ama ikinci ay döllenme gerçekleşti. Beta 50 çıktı ama malesef değerler yükselmedi ve düştü. Şimdi bir ay bir ara vermiştik ama yeniden denemeye devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…