İlk defa hamile kalmaya çalışanlar buraya

Evet bir kısır döngü. Ben de takmamayı başaramıyorum. Ne iş yaparsam yapayım sürekli aklımda. Allah hepimize nasip etsin kısa sürede.

Biz de 7 aydır bebek istiyoruz. Henüz olmadı. Kafaya takmamayı başaran var mı?

Pembe de 8 aydır deniyordu. Ama sonunda mutlu haberi aldı. Hatta kan vereyim mi vermeyeyim mi yeniden hayal kırıklığına uğramak istemiyorum diye konu açmıştı. Umudunuzu kaybetmeyin. İnşallah olur. Biz de yeniden denemeye başlayacağız bakalım. 1 ay bir ara vermiştik.

Bu yazılarınızı okuyunca aklıma şu geldi. Evlendikten sonra ilk aydan hamile kalcam diye ödüm kopmuştu. :) meğer o kadar kolay değilmiş hayat bana bunu öğretti. Insallah Rabbim herkese istediği zaman sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder inşallah ve hiç kimse bundan imtihan olmaz inşallah

Ben de korunmayı bıraktığımız ilk ay hamile kalırım diye düşünüyordum. İnsan yaşayınca öğreniyor. 3 gün sonra adet günüm. Bu ay da hiçbir belirti yok. Kısmet ne zamansa artık.

selam kızlarr

biz de bu ay ilk kez korunmasızız
evliliğimin sadece ilk iki ayında doğum kontrol hapı kullanmıştım, sonra bıraktım prezervatifle korunuyorduk
iki gün önce denedik, bu akşam yine maç var

ilk seferden hamile kalma yüzdesi kaç acaba

selam kuzum :) doktor ortalama 6 ayda olur dedi bana

Ya bir de gebelik kısmında Temmuz anneleri falan oluyor ya. O Temmuz anneleri Temmuzda hamile olduğunu öğrenenler mi yoksa beklenen doğum zamanı Temmuz olanlar mı ya da Temmuzda doğurmuş olanlar mı?
Canım 2017 nisan anneleri var mesela.ben talibim yani :)
O ayda doğum yapacak olanlar demek o.
Farkındaysan takvimlerin altında ve sayfanın ilk bölümündeki tabloda tahmini doğum tarihi yazar.
O zaman bat ını bilmiyorum ama rabbim 2017 nisan annesi olmayı nasip etsin duruma uygun bi dua olur :)

missERE
karlar-kralicesi
jasminetea
Bende 9 aydır bekliyorum kızlar umudunuz daim olsun bakın size bi örnek vereyim ALLAH öyle büyükki benim ablam hiç ummadığı bir anda hamile kaldı testlerin pozitif olmasına bile inanmadı çünkü daha eşiyle ilişki olmamış sadece yüzeysel yani
ALLAH ın mucizesi işte O Ol deyince herşey bahane.. sabredelim ve hayırlısını isteyelim sizin yaşlarınız belki benden küçüktür ben inşallah 3 ay sonra 30'uma gireceğim ama Rabbimden hayırlısını diliyorum
elhamdulillah öncelikle sağlığımız için daima şükretmeliyiz Rabbimiz bizim için ne zaman doğru olacağını biliyor
Bu arada benimde evlilik yıldönümüm 23 ağustos :) karlar-kralicesi
benimde 2 senem dolacak
Rabbim hayırlısıyla hepimizi kavuştursun

Son düzenleme:
selam kuzum :) doktor ortalama 6 ayda olur dedi bana
selam tatlım,
valla eşim pek bir heyecanlı, sabahına doktora git kan testi yaptır diyo,
nasıl bekleyecek bu adam 6 ay, ömrümü yiyecek

doğacağı tutmuş demek ki o bebişin, ne güzell
inşallah tez vakitte dolar göbüşlerr

Kuzum ben senden büyüğüm 31e girmeme az kaldı

Kuzum ben senden büyüğüm 31e girmeme az kaldı

Olsun 1 yaş yaşıt sayılırız canım :)
şimdiden hayırlı,bebişli senelerin olsun inşallah Allah gönlüne göre versin
Yaşı küçük olupda dertlenenler sıkıntı ederse biz napak:) demekki vaktimiz gelmemiş sağlık olsun

Mesela Temmuz anneleri 2016diyorsa o bu sene bu ay dogum yapan ve yapacak anneler diye tahmin ettim ben :)

Doğum yapılan ay bence.

Bir de temmuz anneleri yazan doğacakları ayı hesap ediyorlar ona göre katılıyorlar gruba

Herkesin değişik fikirleri var aslında. Bakalım bir hamile kalırsam o gruplara girip bakıcam kimler var diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…