İlk defa hamile kalmaya çalışanlar buraya

Genellikle gebelik 6 7 ayda oturuyor yüzde olarak Dedi. Yüzde 60 ı çiftlerin 6 ya da 7 de hamile kalıyor Dedi. Yüzde 30 ilk 3 ayda kalanda 1 sene sonra. Bu ayda olmadı bakalım

Genellikle gebelik 6 7 ayda oturuyor yüzde olarak Dedi. Yüzde 60 ı çiftlerin 6 ya da 7 de hamile kalıyor Dedi. Yüzde 30 ilk 3 ayda kalanda 1 sene sonra. Bu ayda olmadı bakalım

ilk adet tarihinizden sonra 10. 12. 14. günlerde ilişkiye girin dedi mi? Ben faydasını görmüştüm. Hatta geri kalan günlerde ilişki olmamıştı o yüzden hamile kalmayı beklemiyordum ama oldu.

ilk adet tarihinizden sonra 10. 12. 14. günlerde ilişkiye girin dedi mi? Ben faydasını görmüştüm. Hatta geri kalan günlerde ilişki olmamıştı o yüzden hamile kalmayı beklemiyordum ama oldu.
Yumurtlama tarihini hesapla Dedi ama benim çok düzenli değil 29 30 33 günlerde oluyorum öyle her ay aynı değil Ama sizin dediğiniz tarihleri deneyelim o Zaman bu ay. Daha dün adet oldum

Yumurtlama tarihini hesapla Dedi ama benim çok düzenli değil 29 30 33 günlerde oluyorum öyle her ay aynı değil Ama sizin dediğiniz tarihleri deneyelim o Zaman bu ay. Daha dün adet oldum

En azından adet başlama tarihinizi kestirebiliyorsunuz. Benim düzenlidir aslında ama ilk 2 gün lekelenme olur sonra 3. gün ağrı eşliğinde tam adet başlangıcı olur. Ben bu durumda hangisini ilk gün alacağımı kestiremiyorum misal.

A evet benim de öyle oluyor ben lekelenmeyi saymıyorum acaba saymak mı lazım?

Ya ben sayıyorum ama saymak mı lazım bilemiyorum. 10. 12. 14. 16 diye gidiyo sonra. Aslında bu kadar planlı ilişki iyi değil ama yaş 33 olunca bir an önce olsun istiyor insan.
Ben de 30 O kadar planlı olduğunu hissederse eşim de istemiyor zaten. Bileemdim şimdi istiyor insan valla yaştan korkudan bizim ailede menapoz çok erken 40 larda başlıyor korkuyorum o yüzden

valla ilk denemede pat diye kalan da var yıllarca uğraşan da..

benim 8 ay oldu psikolojim çok fena bozuldu inşallah Allah her isteyene en kısa sürede sağlıklı yavrular nasip edeer.
çok zor bir süreç çünkü..

Ya ben sayıyorum ama saymak mı lazım bilemiyorum. 10. 12. 14. 16 diye gidiyo sonra. Aslında bu kadar planlı ilişki iyi değil ama yaş 33 olunca bir an önce olsun istiyor insan.
Merhaba, bizde nisanda başladık denemeye , benimde bi gün lekelenme gibi oluyo ama bende o günü sayıyorum. 30 yaşındayım, iki yıllık evliyim. Dediğin gibi planlo ilişki bi süre sonra yormaya başlıyo. BaZen çok yoğun bi günün ardından görev gibi oluyo.

Bizim ikinci ayda oldu. Ama sonra düştü. 3 haftalık falandı yani belki de 64 hücre falan. Ama insanın öyle bir içine koyuyor ki. Allah en kısa zamanda hepimize nasip eder inşallah.

bende bende bende isitiyorum :)

Umarım hayırlısı ile en kısa süre de olur.

Bende yeni başlayanlardanım :))

İnsan çok heyecan yapıyor. Umarım sizin de güzel haberlerinizi alırız.

Evet eski günleri özlüyor insan. Ama ben bir iki ay böyle deneyelim baktık olmuyor salarız diye düşünmüştüm.

Ya bir de gebelik kısmında Temmuz anneleri falan oluyor ya. O Temmuz anneleri Temmuzda hamile olduğunu öğrenenler mi yoksa beklenen doğum zamanı Temmuz olanlar mı ya da Temmuzda doğurmuş olanlar mı?

Evet ya 2 aydır acaba bu ay hamile miyim diye umutlanıyotum,hevesleniyorum bakalım bat a 8gün var bekliyorum heyecanla

Ya bir de gebelik kısmında Temmuz anneleri falan oluyor ya. O Temmuz anneleri Temmuzda hamile olduğunu öğrenenler mi yoksa beklenen doğum zamanı Temmuz olanlar mı ya da Temmuzda doğurmuş olanlar mı?
Mesela Temmuz anneleri 2016diyorsa o bu sene bu ay dogum yapan ve yapacak anneler diye tahmin ettim ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…