İlk defa ne istediğimi bilmiyorum

ağılda kuzu doğsa otlakta otu biter demişler sen Allah a güven sana bu kadar sıkıntnın arasnda bir mucize göndermiş nasıl kıyarsın?sen artık bir ANNESİN.ona can vereceksin kan vereceksin ve dünyaya geldiğinde senden daha mutlu kimse olmayacak.bunu ona da kendine de yapma nolur

Konu sahibi zaten aldırmama kararı aldı

Bebek doğsun 10 gün sonra falan gene yaz bu başlığa Kova hatunu

Ben bu konuya çok yorum yapmıştım doğum sonrası duygularını çok merak ediyorum, konu başında kararsız toy bir kadın vardı şimdi annesin, haftalar nasılda gecti

Hayır neden aldırmak istedin onu merak ettim
Korktum...hala korkuyorum gerci...
Ama 8ay oncesine bi nebze duygusal evrim gecirdim diyebilirim
daha hazirim herseye sanirim...
birde ne bilim ben hic anne olarak tavsir etmedim...
sorumsuz ve tembelin tekiyim cunku
annelik cok uzak bir kavramdi...hatta hic cocugum olmasin derdim...

Öyle düşünme nolurOnun o melek yüzünü görünce dünyan değişicek hayatın en mutlu insanı olucaksın onun kokusu,gülüşü,onu emzirirken aranızdaki o bağ ahh ah ben bekarım ama çocuk için evlenecem bu gidişle

Evet toy bir kadin :)
Bakalim insallah nasil olcak...
dogumdan deli gibi korkuyorum

Hayirlisi canim tabi cok zor bende aynı senin gibiyim tembelim bazen cok zoruma gidiyor ama kizim bana bi sarilinca beni opunce dünyalar benim oluyor sende saglikla kucagina alırsın hayirlu evlat olur ins

Hep.korkacaksın, yanlış mı yapıyorum eksik mi yapıyorum nerde hata yaptım dediğin çok olacak hatta ben bu bebeye bakamıyorum dediğin de olacak, ama değer, kollarımı açıp kucak kucak yapıyorum oğluma anneeeee diye koşup sarılıyo, tövbe Yarabbim bir insan başka bir insanı bu kadar nasıl sevebilir müthiş birsey

Canim sen bebisi sutten kestinmi onu soruyum diyordum surekli unutuyorum

Ya samire sorma, hafta başı hastaydım doktora gittik ilaç yazdı dedim tamam bahane olur keserim nitekim emzirmedim 5 gündür, ilaç 2 günde bitmişti zaten, bu akşam az önce tekrar emzirdim bildiğin bırakamıyorum, o 5 günde azalmamısta süt cok cok emiyo 20 aylık şu an

Korkma ama bana soylersen sezeryan ol normal benim icin.ölümdu
Bende normal dusunuyorum ya...sezeryan olmam buyuk ihtimalle bir aciliyeti yoksa ....
Hatta epidural normal dogum da dusunuyorum ama riskleri birde anestezi uzmanin hata yapma ihtimalini dusununce
ona da cekimserim ....offf

Bende normal dusunuyorum ya...sezeryan olmam buyuk ihtimalle bir aciliyeti yoksa ....
Hatta epidural normal dogum da dusunuyorum ama riskleri birde anestezi uzmanin hata yapma ihtimalini dusununce
ona da cekimserim ....offf

O kadar derin düşünme millet korkup genel anestezi ilesezeryan oluyo hastaneyi iyi seç gerisine karışma, Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi olsun mutlaka hastanede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…