- 27 Şubat 2012
- 17.123
- 29.058
- 798
- Konu Sahibi Kova hatunu
-
ağılda kuzu doğsa otlakta otu biter demişler sen Allah a güven sana bu kadar sıkıntnın arasnda bir mucize göndermiş nasıl kıyarsın?sen artık bir ANNESİN.ona can vereceksin kan vereceksin ve dünyaya geldiğinde senden daha mutlu kimse olmayacak.bunu ona da kendine de yapma nolurAlıntlayamıyorum tek tek...
maddi yönden elverişli değiliz...
eşimle aram iyi ama güven sorunu var...
sürpriz bebek olarak geldi...olmayan bebek oluverdi...pişman olucağımı şimdiden hissediyorum...ana benim çocuğma verebilecek birşeyim yok ,kendime güvenmiyorum...olası bir boşanma durumunda yalnızım...annemin zaten kendine hayrı yok...
ben isterdim ki çocuğu kendime güvenerek yapmak ,muhtaç olmadan kimselere
Konu sahibi zaten aldırmama kararı aldıağılda kuzu doğsa otlakta otu biter demişler sen Allah a güven sana bu kadar sıkıntnın arasnda bir mucize göndermiş nasıl kıyarsın?sen artık bir ANNESİN.ona can vereceksin kan vereceksin ve dünyaya geldiğinde senden daha mutlu kimse olmayacak.bunu ona da kendine de yapma nolur
Neden aldırmak??
Yapamadim zatenNeden aldırmak??
Hayır neden aldırmak istedin onu merak ettimYapamadim zaten
Korktum...hala korkuyorum gerci...Hayır neden aldırmak istedin onu merak ettim
Canim sen bebisi sutten kestinmi onu soruyum diyordum surekli unutuyorumBebe doğmalık oldu yaw tosun gelecek yakında
Öyle düşünme nolurKorktum...hala korkuyorum gerci...
Ama 8ay oncesine bi nebze duygusal evrim gecirdim diyebilirim
daha hazirim herseye sanirim...
birde ne bilim ben hic anne olarak tavsir etmedim...
sorumsuz ve tembelin tekiyim cunku
annelik cok uzak bir kavramdi...hatta hic cocugum olmasin derdim...
Evet toy bir kadin :)Bebek doğsun 10 gün sonra falan gene yaz bu başlığaKova hatunu
Ben bu konuya çok yorum yapmıştım doğum sonrası duygularını çok merak ediyorum, konu başında kararsız toy bir kadın vardı şimdi annesin, haftalar nasılda gecti
Hayirlisi canim tabi cok zor bende aynı senin gibiyim tembelim bazen cok zoruma gidiyor ama kizim bana bi sarilinca beni opunce dünyalar benim oluyor sende saglikla kucagina alırsın hayirlu evlat olur insKorktum...hala korkuyorum gerci...
Korktum...hala korkuyorum gerci...
Korkma ama bana soylersen sezeryan ol normal benim icin.ölümduEvet toy bir kadin :)
Bakalim insallah nasil olcak...
dogumdan deli gibi korkuyorum
Evet toy bir kadin :)
Bakalim insallah nasil olcak...
dogumdan deli gibi korkuyorum
Canim sen bebisi sutten kestinmi onu soruyum diyordum surekli unutuyorum
Bende normal dusunuyorum ya...sezeryan olmam buyuk ihtimalle bir aciliyeti yoksa ....Korkma ama bana soylersen sezeryan ol normal benim icin.ölümdu
Bende normal dusunuyorum ya...sezeryan olmam buyuk ihtimalle bir aciliyeti yoksa ....
Hatta epidural normal dogum da dusunuyorum ama riskleri birde anestezi uzmanin hata yapma ihtimalini dusununce
ona da cekimserim ....offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?