- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
- Konu Sahibi Kova hatunu
-
haklısın sanırım....ve evet son karar benimYahu forumun yarısı istemedikleri bebeğe hamileyken bu soruyu buraya sormak ne kadar sağlıklı olabilir? Kendini dinle, kararını ver. Burada millet bir kadına da böyle yazdı yazdı, kadın küfür yiyerek 8 aylık hamile haliyle ortada kaldı. Buradakiler ona yardım edebildi mi? Hayır. Bu yalnızca seni ilgilendirir. Bakacak olan sensin.
O çörek otunu sadece şifa olsun diye mi yedin? Hiç bebek düşüncen olmadı mı?Evet 4 yıldır olmuyordu,bencilce davrandım...
ama sorun herhalde büyük dedik...
sonra çörek otu yemeye başladım şifa niyetine herhalde o vesile oldu...yoksa yine olmazdı büyük ihtimalle...evet büyük yanlış yaptım ama alay etmen hoş olmadı...asudebahar
Yapma ....
Sanıyorum ki çok güzel bir şey aslında yaşadığın, asla yaşayamayacağım için bu duyguyu tarif etmeme imkan yok ama annemden biliyorum, annelik güzel şey....
Yapma, boş endişelerle öldürme onu, Allah'ın yarattığını yok etmeye kalkma, katil olma ...
Evet 4 yıldır olmuyordu,bencilce davrandım...
ama sorun herhalde büyük dedik...
sonra çörek otu yemeye başladım şifa niyetine herhalde o vesile oldu...yoksa yine olmazdı büyük ihtimalle...evet büyük yanlış yaptım ama alay etmen hoş olmadı...asudebahar
Alıntlayamıyorum tek tek...
maddi yönden elverişli değiliz...
eşimle aram iyi ama güven sorunu var...
sürpriz bebek olarak geldi...olmayan bebek oluverdi...pişman olucağımı şimdiden hissediyorum...ana benim çocuğma verebilecek birşeyim yok ,kendime güvenmiyorum...olası bir boşanma durumunda yalnızım...annemin zaten kendine hayrı yok...
ben isterdim ki çocuğu kendime güvenerek yapmak ,muhtaç olmadan kimselere
benide istememiş annem ,hoca bile fetva vermiş sana günah olmaz aldır diye :)) o kadar çoçuktan sonra ...ben işi sağlam tutup gelivermişim ,yaşlığında yanında kalan ben oldum :)))) ..her çocuk kendi rızkı ile gelir...küçüçük ,minnacık birşey allah koruun ama kıymayın ona,siz ona bir şans verin bakalım o size ne şanslar getirecek inşallah....doğum resimlerini istiyoruz :))))))Ben annemin kaza eseriyim 3. çocuk olarak. Çok ağlamış hamile olduğunu öğrendiğinde çünkü abim,ablam hep birer yaş arayla olduğundan çok yorulmuş yıpranmış. Ama tabiiki kıyamamış. Şimdi benim gibi minnoş bir kızı var işte fena mı
Bir can size tutunmuş, karar elbette sizin; İster seneler sonra şükredersiniz ister saniye saniye vicdan azabı çekersiniz. Sizden bir parça nihayetinde..
vücudum bozulur endişesi olabilir mi, güzellik sayfalarında çok görüyorum seni bu yüzden çocuk istemeyen kadınlarda varmış
evet çok isteyip ve hamile olanlara imreniyorum çünkü benim içimde o denli istek olmadı hiçdün hamile olduğunu öğrenen bir bayanı tebrik etmiş gülücükler atmışsınız...demekki hamileliğe güzel bakıyorsunuz...bir gündemi dibe çöktünüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?