- 8 Nisan 2023
- 5.403
- 47.570
- 478
Özüre kadar gidecek bir şey yoktuHaklısın Senin nezdinde herkesten özür dilerim eşleri zan altında bıraktığım icin.biliyor musun bu yorumun duygulandirdi .benim erisemeyecegim bağa sahipsiniz ne mutlu eşine ve sana .sevginiz daim olsun
Merhabalar geçtiğimiz aylarda eşimle 4ay içinde tanışıp evlendik.ocak ayında düğün idi. Evliliğimin 15. gün depreme yakalandık.isyerim evim bitti gitti yok oldu. 15 gün süre zarfinda sözde ilgili icraatte 0 ilgili idi.Sehirde yaşayacak durum olmadığı için şehir dışında kalıyoruz.ben işe başlayamadım yapamadim eşim çalışıyor. Ona karşı içimde hep bir ünlem vardı .telefonunu kurcaladım neler gördüm neler borcunu, benimle nisanliyken başkasıyla ilişkisini, depremden sonra dahi olan chat uygulamalarıni velhasıl benim inancım bitti güvenim kalmadı. Yeminler etti vs iyiyiz.biliyorum bu kadar kısa sürede kimse taninamaz vs yorumları olacak ama aynı eve girince kaç yıl geçse de tanınmıyor zaten ki çok güçlü referanslarım vardı.demem o ki hayatım da ilk defa pişmanlık yaşıyorum evlendigim için . Yeniden inanmak mümkün mü ? Pişmanlığım şimdilik mi ? Ne zaman tam anlamıyla kalbim heyecandan çarpacak ? Ne zaman mutlu olurum ?
Hayatta herkes ama herkes koşullar oluşursa aldatabilir. Koşullar çok değişkendir tabi. Kimi 30 yıllık evliliğin üzerine aldatır, kimi alışkanlıkla, kimi kötü bir evlilikle vs vs Erkek ya da kadın farketmez. Ama bu bunu meşrulaştırıp normalleştirmek kişinin kendisine saygısı yok demektir. Kendine ve karşısındakine saygısı olan aldatmaz. Çeker gider.Anlıyorum teşekkür ederim peki sahiden aldatmayan erkek var mıdır yani aldatmak illa fiziksel olmaz biliyoruz. Aldatmak geniş yelpazesi olan bir eylem olduğu için öyle dedim yoksa aklamak aklıma gelmedi.
Öncelikle geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun. Aldatma yalan gibi durumlarin malesef garantisi yok en yapmaz dediklerimiz bile yapabiliyor. Evet çok kısa sürede evlenmissiniz ama 20-30 yıllık evliler bile yapabiliyor bunları yani demem o ki insan mükemmel dahi olsa karşısındakinin yapacağı varsa yapıyor. Eşinize bağlı bı durum zamanla belki duzelirsiniz ama en ufak biseyde tereddüt edip acaba mi diyeceksiniz içinizde bi güvensizlik duygusu illaki kalacak.. hakkınızda hayirlisi olur inşallahMerhabalar geçtiğimiz aylarda eşimle 4ay içinde tanışıp evlendik.ocak ayında düğün idi. Evliliğimin 15. gün depreme yakalandık.isyerim evim bitti gitti yok oldu. 15 gün süre zarfinda sözde ilgili icraatte 0 ilgili idi.Sehirde yaşayacak durum olmadığı için şehir dışında kalıyoruz.ben işe başlayamadım yapamadim eşim çalışıyor. Ona karşı içimde hep bir ünlem vardı .telefonunu kurcaladım neler gördüm neler borcunu, benimle nisanliyken başkasıyla ilişkisini, depremden sonra dahi olan chat uygulamalarıni velhasıl benim inancım bitti güvenim kalmadı. Yeminler etti vs iyiyiz.biliyorum bu kadar kısa sürede kimse taninamaz vs yorumları olacak ama aynı eve girince kaç yıl geçse de tanınmıyor zaten ki çok güçlü referanslarım vardı.demem o ki hayatım da ilk defa pişmanlık yaşıyorum evlendigim için . Yeniden inanmak mümkün mü ? Pişmanlığım şimdilik mi ? Ne zaman tam anlamıyla kalbim heyecandan çarpacak ? Ne zaman mutlu olurum ?
İyi ki kurcalamış yoksa uyuyacaktı .Eşim dahi olsa birinin telefonunu kurcalamak bana çok yanlış geliyor. Bi şekilde olmuş yakalamışsınız eğer ayrılmayacaksanız bir daha telefonunu karıştırmayın, devam edemem diyorsanız da yol yakınken bitirin gitsin.
Tanımak önemli ama 2 yıl sevgili olunca da garantisi yok.Referansı benzetme babında dedim. Saklanan şeyler süreye bakılmaksızın saklanır teknoloji hala süper işliyor. 2 yıl da beraber olsaydık akşam herkes kendi baba evine dönecek ve yine yapılanlar yapılacaktı. Yorumunuz için teşekkür ederim
Evet eve girmeden bir insanı tam anlamıyla anlamazsın ama yani insan bir olcer biçer nasıl dört ay tanıdığınız birine evet dediniz arkanızdan atli mi kovaliyordu acaba neyse olan olmuş seni aldatan bir insana bir daha nasıl inanacaksin imkansız nir kez yapan hep yaparMerhabalar geçtiğimiz aylarda eşimle 4ay içinde tanışıp evlendik.ocak ayında düğün idi. Evliliğimin 15. gün depreme yakalandık.isyerim evim bitti gitti yok oldu. 15 gün süre zarfinda sözde ilgili icraatte 0 ilgili idi.Sehirde yaşayacak durum olmadığı için şehir dışında kalıyoruz.ben işe başlayamadım yapamadim eşim çalışıyor. Ona karşı içimde hep bir ünlem vardı .telefonunu kurcaladım neler gördüm neler borcunu, benimle nisanliyken başkasıyla ilişkisini, depremden sonra dahi olan chat uygulamalarıni velhasıl benim inancım bitti güvenim kalmadı. Yeminler etti vs iyiyiz.biliyorum bu kadar kısa sürede kimse taninamaz vs yorumları olacak ama aynı eve girince kaç yıl geçse de tanınmıyor zaten ki çok güçlü referanslarım vardı.demem o ki hayatım da ilk defa pişmanlık yaşıyorum evlendigim için . Yeniden inanmak mümkün mü ? Pişmanlığım şimdilik mi ? Ne zaman tam anlamıyla kalbim heyecandan çarpacak ? Ne zaman mutlu olurum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?