• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk defa sinir oldum.....

Esya aldigini biliyor neden oyle yapiyorki acaba senimi birakmak ustemiyor sen yinede yerles kalirsa kalsin konusmasada kocasiyls yine evine doner belki
Yada anlasiyorsaniz kaynana gelin birlikte yadayin

Eşin diyecek ki...Kusura bakma anne,biz evlendiğimizden beri bugünü bekliyoruz.Kendi evimiz,kendi düzenimiz olsun istiyoruz.Siz babamla sorunlarınıza bizi karıştırmayın,bizim de huzurumuzu bozmayın.
Bu kadar...
Onlar isterlerse odalarını ayırsınlar,akşam da ayrı odalarda otursunlar,ne yaparlarsa yapsınlar.

aaa ne kadar saçmalamış kv.
koca kendi kocası.
istemiyorsa boşasın bu kadar basit.
alın siz bakın ne demek.evcil hayvan mı emanet ediyor tövbe tövbe.
kaç tane yetişkin insanın hayatına müdahele ediyor.
müsade etmeyin.
kendi başlarının çaresine baksınlar.

Dün gece birşey demedi ciddi değil zannettik ama kiracıyla sabah konuşmuş ve kiracı eşimi arayıp durumu anlattı oda hemen bizi aradı tabi akşama gelince konuşacaz diye yani ben anlamıyorum düşüncesizce bir davranış değil mi sizce de:KK43:(((
Düşüncesizce. Ama bir anlık sinirle böyle birşey yapmışta olabilir. Ama önemli olan şu ki; eşiniz sizin tarafınızda. Annesine boyun eğipte kabul etmezse, kazanan taraf siz olursunuz :)

Asıl onların bunu düşünmesi lazım evlendiğimiz beri bir gün olsun yalnız başımıza bırakmadılar bizi...Yani insan da bu kadar düşüncesizlik de olmaz yani şu an hamileyim de strese girmek istemiyorum eşim halletsin ben konuşursam onlarla aram bozulacak diye korkuyorum bu güne kadar aramızda en ufak bir tartışma bile olmadı O yüzden başlıkta yazdım ya İLK DEFA SİNİR OLDUM diye ama baktım olmuyo benim de söyleyecek bir çift lafım var elbet

Asıl onların bunu düşünmesi lazım evlendiğimiz beri bir gün olsun yalnız başımıza bırakmadılar bizi...Yani insan da bu kadar düşüncesizlik de olmaz yani şu an hamileyim de strese girmek istemiyorum eşim halletsin ben konuşursam onlarla aram bozulacak diye korkuyorum bu güne kadar aramızda en ufak bir tartışma bile olmadı O yüzden başlıkta yazdım ya İLK DEFA SİNİR OLDUM diye ama baktım olmuyo benim de söyleyecek bir çift lafım var elbet

Eşinin kabul etmeyeceginden eminsen tabii ki seslenme.. Kendini üzme boş yere..

Aksami bize de haber verir misin ben merak ettim bu isin sonucunu:)

ne münasebet canım.
kadına bak.
sormadan etmeden kendi başına kiracıyla da görüşüyor.

asla kabul etmeyin.
sen hiç muhatap olma, eşin halletsin bu işi.

hayır demiyor da "alın babanızı da götürün yeni eve", kendi bırakıp gidecek.
onun derdi yeni ev, yeni eşyalar.

Mrb arkadaşlar 1 senedir evliyim eşimle severek evlendik maddi açıdan durumumuz kötü değildi ama yinede madem evimize geçecez herşeyin en güzelini en iyisini alıp öyle geçelim ve hemen hemen herşeyimizi kendi evimize göre aldık..Şu an kiracı var diye kayınvalidemlerle oturuyoruz.. .Allah kısmet ederse mart ayında taşınıcaz .. ve mayısta ben de doğum yapacam...Ama birde şöyle bir durum var kayınvalidem ve kayınpederim yıllardır anlaşamıyorlarmış hatta kayınpederim aylarca eve gelmediği olmuş hala da anlaşamıyorlar aynı evin içindeler ve konuşmuyorlar...Dün gece kayınvalidem tutturdu ben öbür eve taşınacam bu ev sizin olsun baban da sizinle beraber kalsın katlanamıyorum bu adama diye ve kiracımızla konuşmuş sabah adam evden çıkacak ve ben bu durumu yeni öğrendim yani kafayı yicem nerdeyse bi akıl verin lütfen hala haberim yokmuş gibi davranıyorum yani tabi ki kayınvalidem ve kayınpederimden rahatsız değilim ama bende isterim kurulu bir düzenim güzel bi yuvam olsun ikisinin de başımın üstünde yeri var. yani ama ne yapacam hiç bilmiyorum:KK43:(((
hayret bir şey valla sinir oldum...gençlerin hiç mutlugu önemli değil hep kendilerini düşünüyrlar..eşinle konuş bu durumu sende isteklerini belli et canım

Esin tepki gösterirse vazgeçer belki yeni gelinmiymis kv yeni eve geçiyor çok büyük terbiyesizlik

Böyle bir durumda sakin ayip olur kabul edeyim deme , bugun ne dersen nasil davranirsan oyle kalir..

Konu acildiginda kabul etmedigini soyle madem oyle baska ev kiralarim de..
Kaynanayla kalmak baska , kayinpederle cok baska , istedigini giyemezsin rahat dolasamazsin evde..

Herkesin kendine ait bir kapisi olmali , sana sormadan boyle bir karar almasi cok cirkin...

malesef böyle oluyor, yıllarca kahır çeken zorluklarla mücadele eden hatta ezilen kadınlar, kayınvalide olunca hiç sıkıntı yüzü görmemiş, hiç zorluk yaşamamış gibi davranıyorlar. bunu birtürlü anlayamıyorum. senelerce suspus oturup eve bir gelin gelince panterleşen inşanlara kaynana deniyor malesef. bu durumu düzelte bilecek tek kişi eşiniz ama normalde eşinizin annesine tutumu ne? önemli olan bu eğer annesine bağlı bir adamsa direk dolduruşa getirmeye çalışmayın ters teper, bi fikrini öğrenin önce, ama durumu kabul de etmeyin sakın sakın bunca senedir evliler olur bölye sorunlar, biz orta yolu buluruz, yaşlandıkça çocuklaşıyorlar gibi tatlı tatlı işleyin eşinizi sizde dikleşirseniz kayınvalideniz kazanır. akıllı ve sakin olun derinden ve sessiz çözün bu işi. Allah kolaylık versin sonucu haber verin ama...

Kayınpederinize sinirlenip kızdırmak için söylemiştir ya, bana ciddi düşünüyor gibi gelmedi.Yani kayınpedere naz,terkedilme korkusu veriyor gibi sanki

Yok artık daha neler! :KK57: Bencilliğe bak. İnsan utanır yav, anlamak zor böylelerini. İnşallah sizin bir şey demenize gerek kalmadan eşiniz durumu çözer.

istemiyorsan bunu dile getir canım dahada neler tamam de ben oraya taşınıyım kp gelicekse yine arada gelir kalır .

ınsanlar kendı evlerını kıraya verıp neden annelerın yanına gıder oturmaya hıc anlamıyorum
evınız olmasa hadı anlıcam

canım benim sinir olunmayacak gibi değil ki. ama belki kayınvaliden sinirle anlık karar almıştır. vazgeçer bu tutumundan.

Back
X