• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk Defa Tüp Bebek Deneyecek Büyülü Bahçe Adaylarının Umut, Heyecan Dolu Deneyimleri

crafty

Cehalet MUTLULUKTUR!!!!!
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2008
8.760
0
156
İstanbul
Merhaba,

Hadi ilk defa yürüdüğümüz bu yolda,
Heyecanımızı, toyluklarımızı, başımıza gelenleri yazalım.
Bizden sonra yola çıkacaklara ışık, umut olalım.
Sorun çıkarsa dertlerimizi paylaşalım, ama umutsuz, olumsuz hiç birşey yazmayalım olur mu?
HOŞ GELDİK :nazar:

Son düzenleme:
yeni topiğiniz hayırlı olsun canım inşallah en kısa zamanda beklediğiniz meleklerinize kavuşursunuz:71::71::71::71:

Tüp bebek denemesine yeni başlamış biri olarak böyle bi topik bana iyi gelcek...Olumlu düşün olumlu olsun diyerek bu yolda ilerleyelim...

topiğimizin baklaım üye sayısı artacakmı:))))) crafty bi sen bi ben kalırmışız burda:)

Bismillah diyerek başlıyorum,

4,5 yıldır evliyim Sevgilimle.
bundan 1 yıl öncesine kadar bebek mi HAYIRRRR diye dolanan haylaz bir kızdım :)
şimdi istiyorum meleğimi.
1 yıl önce başladık korunmayı bıraktık. 1-2-3-4-5 ee normal ama neden olmuyorlar başladı. Süreç çok uzun değildi evet ama içten içe 6. his dürttü beni. Dr kontrolleri sonucu bende bir sorun yoktu. Jinekoloğum bir de eşin test versin dedi. Ta-ta- ta- taaaaaaaaaaaaaaaa
sperm lerimizde sorunumuz vardı :) ilaç dediler kullandık, keçi boynuzundan şifa aradık, testleri tekrarladık. Bizimki hepten düştü :)
Tüp yolu göründü. Korktum ilk başta (pişt laf aramızda hala çok korkuorum) sonra dedim ki, hadi çıktın bi yola devamını getir.
01.01.2011 saat 11:00 Memorial ile görüştüm ve başlama kararı aldık. Start verebilmek için reglimi bekliorum. Her ay beklenmeyen ama bu ay deli gibi yolu gözlenen tarihim ise 25 Ocak :)

Topic için tek şartım var arkadaşlar. Umutsuz olan yazmasın rica ederim. Umuda ihtiyacımız var çünkü. Sperm bile yokken ameliyatla bulunup bebek yapılıo ama UMUT, İSTEK yoksa olmuyor. Ve ne yazık ki bunlar ameliyatla da ortaya çıkmıyor...

EVETTTT ŞİMDİ BENDE ANLAYATIM BİRAZ;

Ben 4,5 yıllık evliyim..1 yıl önce karar verdik hadi bizimde olsun meleğimiz, yuvamız şenlensin, hayatımız daha bi anlam kazansın..

çalışmalar başladı, 4 ay sonra hamileydim..ama 7 haftalıkken boş gebelikten kürtaj oldum..sonra teselli etti çevremdekiler olsun bak gebe kalıyorsun..o zor dönemlerden sonra tekrar başladı çalışmalar.1 ay, 2 ay derken gebelik yok..tabiki bu aralar ben kadınlar klubunü keşfettim...

craftycim diye bi can dost dediki ya bi sperm testi yaptırın.bende tuttum kocişi kolundan teste götürdüm..sonuç çok kötü..normal yolla gebelik mucize dediler..dedim ne yapacağız doktorum TÜP BEBEK dedi..bende tamam dedim..

işte böylece başladı tüp bebek tedavim..uzun protokol uygulanıyor..Adet tarihim yaklaşık olarak 22 ocak ve sonra ilaçlara başlayacağım...

Şu an en çok duymak istediğim güzel hikayeler..karamsarların hayatımda yeri yok...

Topiciniz hayırlı olsun
ilk ve son tüp bebek denemeniz olsun..ilk atışta tutturun inşallah:1:

kızlar eslerınızın sperm degerlerı kac.bızdede sperm dusuklugu var ve morfolojı.bende nısan gıbı bsalıycam Allahın ıznıyle.tanesel sen nerde yaptırıyorsun tedavını.Rabbim cok bekletmeden verır ınsallah mınıklerımızı

kızlar eslerınızın sperm degerlerı kac.bızdede sperm dusuklugu var ve morfolojı.bende nısan gıbı bsalıycam Allahın ıznıyle.tanesel sen nerde yaptırıyorsun tedavını.Rabbim cok bekletmeden verır ınsallah mınıklerımızı

cnm bizim 1. test 8 milyon 2. test 5,5 milyon
morfoloji %4
senin nasıl yaz bakalım bi
hangi ildesin bide

Canım topiğin hayırlı olsun.
Bak bende ziyaret ettim,bir güzel ayağımı sürttüm
İnşallah en kısa sürede sende olacaksın "Büyülü Bahçe"
:nazar:

Canım topiğin hayırlı olsun.
Bak bende ziyaret ettim,bir güzel ayağımı sürttüm
İnşallah en kısa sürede sende olacaksın "Büyülü Bahçe"
:nazar:

itiraf.com cular nasılda bilir hemen büyülü bahçeyi :)
büyün bozulmasın arkadaşım
bahçendeki elman kıpkırmızı olsun tosun olsun sevgi , can olsun

itiraf.com cular nasılda bilir hemen büyülü bahçeyi :)
büyün bozulmasın arkadaşım
bahçendeki elman kıpkırmızı olsun tosun olsun sevgi , can olsun

Ehehe eski kulağı kesik hatunlardan kim kaldı...
Eh bir sen bir ben birde bebek
İtiraf kadını bilir,yakalar,affetmez
:52:

Merhaba,

Hadi ilk defa yürüdüğümüz bu yolda,
Heyecanımızı, toyluklarımızı, başımıza gelenleri yazalım.
Bizden sonra yola çıkacaklara ışık, umut olalım.
Sorun çıkarsa dertlerimizi paylaşalım, ama umutsuz, olumsuz hiç birşey yazmayalım olur mu?
HOŞ GELDİK :nazar:

canım arkadaşım rabbim inş hepinizi bebeklerinize kavuştursun sağlıkla inş topiğiniz hayırlı olsun uğur getirsin hepinize :nazar::nazar:rabbim aratmadan bebişler nasip etsin tek seferde :49:dualarım hepinize ayrı ayrı kalbim sizinle :54:bizide unutmayın bizim topiğede gelin valla gelirim topiğinizi basarım :9::9:

Hazel Merhaba;

benim eşimin sperm sayısı 4-6 milyon arası, ileri hareketlilik%2-%4 ve morfoloji%5..sonuçlar pek iç açıcı değil..eurofertilde tedaviye başladım...

Ehehe eski kulağı kesik hatunlardan kim kaldı...
Eh bir sen bir ben birde bebek
İtiraf kadını bilir,yakalar,affetmez
:52:
Cansın, tatlısın, biriciksin :)

canım arkadaşım rabbim inş hepinizi bebeklerinize kavuştursun sağlıkla inş topiğiniz hayırlı olsun uğur getirsin hepinize :nazar::nazar:rabbim aratmadan bebişler nasip etsin tek seferde :49:dualarım hepinize ayrı ayrı kalbim sizinle :54:bizide unutmayın bizim topiğede gelin valla gelirim topiğinizi basarım :9::9:

gülüm, canım, gelmez miyiz aşk ola :)
rabbim hepimizin yüzüne baksın. Aratmasın, hayırlısını versin inşallahhhh

F.c.b..k
Profilime yazmıştım
"Ben Büyülü Bahçeyim" diye ama kimse çakmadı :19:
Dedim yaw ne çevre varmış bende hiçmi kimse yok ordan

Back
X