• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk Defa Tüp Bebek Deneyecek Büyülü Bahçe Adaylarının Umut, Heyecan Dolu Deneyimleri

canım arkadaşım rabbim inş hepinizi bebeklerinize kavuştursun sağlıkla inş topiğiniz hayırlı olsun uğur getirsin hepinize :nazar::nazar:rabbim aratmadan bebişler nasip etsin tek seferde :49:dualarım hepinize ayrı ayrı kalbim sizinle :54:bizide unutmayın bizim topiğede gelin valla gelirim topiğinizi basarım :9::9:

Ahhh erayım hiç gelmezmiyiz..hem orda hem burdayız..sizleri çok seviyorum...

F.c.b..k
Profilime yazmıştım
"Ben Büyülü Bahçeyim" diye ama kimse çakmadı :19:
Dedim yaw ne çevre varmış bende hiçmi kimse yok ordan

geçen öldüm öldüm
okudun mu
"bodruma da gittik beraber istanbulda da yaşadık sorun şehirlerde değil annenin de bizimle olmasıydı nakaratı hep beraber söyleyelim"

geçen öldüm öldüm
okudun mu
"bodruma da gittik beraber istanbulda da yaşadık sorun şehirlerde değil annenin de bizimle olmasıydı nakaratı hep beraber söyleyelim"

Evet okudum onu canım
Elimden geldiğince hergün takip ederim.
Ayrıca 2 ayrı üyeliğim var
Biri çok eski,diğerii buradaki ile aynı
Her ikisindede itiraflarım var
:1:

Evet okudum onu canım
Elimden geldiğince hergün takip ederim.
Ayrıca 2 ayrı üyeliğim var
Biri çok eski,diğerii buradaki ile aynı
Her ikisindede itiraflarım var
:1:

:)
itiraf gülü :)
hayatım yazacak kadar atraksiyonlu değil ama
beynim hergün okuyacak kadar keyifli :)

ya craftcim tüp bebekle ilgili olumlu şeyler duyacağımız birileri gelirmi dersin?:)

slm canlar benimde ilk tüp bebek deneme olacak bügün yumuslarim toplandi 7 tane ben az oldugunu düsünuyorum olsun benim icin 2 tanesi dölenmesi yeter aslinda icimde 4 tane diyo 4 tanesi dölenirse 2 tanesinide dondutturacam yarin tel acacaklar 10 la 11 arasi neyse allah hepimiz icin hayirlisini versin

topiğe ben geldim kızlar.bizde kısmetse 15 şubat gibi fırında pişiremediğimiz bebişi tüpte yapmaya başlıycaz.hepimizin karınları birer ikişer dolar inşaallah.:4::emir_bebek::emir_bebek:

topiğe ben geldim kızlar.bizde kısmetse 15 şubat gibi fırında pişiremediğimiz bebişi tüpte yapmaya başlıycaz.hepimizin karınları birer ikişer dolar inşaallah.:4::emir_bebek::emir_bebek:

inşallah canım hazır yapmışken iki tane oluversin de tadından yenmesin inşallah

slm canlar benimde ilk tüp bebek deneme olacak bügün yumuslarim toplandi 7 tane ben az oldugunu düsünuyorum olsun benim icin 2 tanesi dölenmesi yeter aslinda icimde 4 tane diyo 4 tanesi dölenirse 2 tanesinide dondutturacam yarin tel acacaklar 10 la 11 arasi neyse allah hepimiz icin hayirlisini versin

Allah yardımcın olsun kalbine doğan gerçek olsun

ÖNCELİKLE HOŞGELDİNİZ

hayırlısı olsun cnm
anlat bakalım yaş? neden tüp? hangi merkez? Nelerden geçtin bu yolda

sende sende

hep istediğim ikiz bebişlerimizin olması.biri kız diğeri erkek.inşaah olur be:49::49::emir_bebek::emir_bebek:

pişşşttt
yok öle sipariş :)
HAYIRLISI dicez,sağlıklısı dicez :)

pişşşttt
HAYIRLISI dicez,sağlıklısı dicez :)[/QUOTE]

sipariş demiyelimde,gönlümüzden geçen diyelim.tabi önce hayırlısı,sağlıklısı ama bide gönlümüzden geçen olsa tadından yenmez valla:66::62:

pişşşttt
HAYIRLISI dicez,sağlıklısı dicez :)

sipariş demiyelimde,gönlümüzden geçen diyelim.tabi önce hayırlısı,sağlıklısı ama bide gönlümüzden geçen olsa tadından yenmez valla:66::62:[/QUOTE]

sen öle diince bak düşündüm de
geçmedi hiç gönlümden
tek, iki
kız, erkek
tarafsız gördüm kendimi :)
SAĞLIKLI &HAYIRLI evlat olsun yeter

ayy canım Allahım yardımcın olsun..İnşallah ilk senin bebişin tutunur sonrada biz arkandan geliriz..Canım tedaviye başladığın kadarıyla bize ne önerirsin?

İnşallah canım ya Allahım bizlere bebişimizi nasip etsin..Bu döneme iyi motive olalım..

Back
X