• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk Defa Tüp Bebek Deneyecek Büyülü Bahçe Adaylarının Umut, Heyecan Dolu Deneyimleri

teşekkür ederim biraz heyacanlı topiklere bakıyorum nasip olursa şubatta ilk tüp bebek tedavimize başlıyoruz. iyi haberlerle dönerim inşallah.

ayyy canım sende bizdensiz:)bende yeni başladım tüp bebek tedavisine benimde ilk denemem..Anlatsana sorun ne nerde yaptıracaksın?

sorun sperm sayısındaki azlık, 4 senelik evliyim önce rapor çıkardık, ilaçlarım yazıldı işte pek bişey kalmadı ayın sonu gibi regl tarihimi beklicem. Sizde problem nedir

arkadaşlarım
lpg li kardeşlerim
gelen merkezini, yaşını, sorununu anlatsın bakem

sorun sperm sayısındaki azlık, 4 senelik evliyim önce rapor çıkardık, ilaçlarım yazıldı işte pek bişey kalmadı ayın sonu gibi regl tarihimi beklicem. Sizde problem nedir

ahh canım derdimiz aynı..benim eşimdede sperm sayısı ve morfolojisi düşük..bende ayın 22 si gibi adet olucam onu bekliyorum..sonra ilaçlara başlanacak..aynı dönemlerdeyiz:)

hepten bizden hepten bizden :)
HOŞGELDİNNNNNNNNN

ahh canım derdimiz aynı..benim eşimdede sperm sayısı ve morfolojisi düşük..bende ayın 22 si gibi adet olucam onu bekliyorum..sonra ilaçlara başlanacak..aynı dönemlerdeyiz:)

benimde 25
benimde ilacım olcak
benimde benim de :)

ben memorial
tannselim eurofertil

benim iiydi
işte 2.gün gidicem reglin muayene test vs nasıl yol izleneceği kararlaştırılacak
start verilecek
sen nerde yaptırıosun

anatolia biz ankaradada değiliz ama bulunduğumuz ile en yakını ankara, 2 hafta önce gittik muayene ve testlerden geçtik zaten rutin 3 senedir araştırma yaptığımız için her gittiğimiz klinikte yapıyolardı, muayene ve testleri tekrarladık, rapor evraklarımızı verdik geldik bugünde raporumuz çıkmış reçetemizi göndercekler.

anatolia biz ankaradada değiliz ama bulunduğumuz ile en yakını ankara, 2 hafta önce gittik muayene ve testlerden geçtik zaten rutin 3 senedir araştırma yaptığımız için her gittiğimiz klinikte yapıyolardı, muayene ve testleri tekrarladık, rapor evraklarımızı verdik geldik bugünde raporumuz çıkmış reçetemizi göndercekler.

benimde raporum çıktı, ilaçları pazartesi alıcaz inşallah..

anatoliada iyi bir merkez..inşallah hepimiz için sonuç çok güzel olur...

Back
X