Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim biraz heyacanlı topiklere bakıyorum nasip olursa şubatta ilk tüp bebek tedavimize başlıyoruz. iyi haberlerle dönerim inşallah.
ADASU79 canım hoşgeldin nasılsın?
misafirperver kuzu
havaryu
sorun sperm sayısındaki azlık, 4 senelik evliyim önce rapor çıkardık, ilaçlarım yazıldı işte pek bişey kalmadı ayın sonu gibi regl tarihimi beklicem. Sizde problem nedir
sorun sperm sayısındaki azlık, 4 senelik evliyim önce rapor çıkardık, ilaçlarım yazıldı işte pek bişey kalmadı ayın sonu gibi regl tarihimi beklicem. Sizde problem nedir
ahh canım derdimiz aynı..benim eşimdede sperm sayısı ve morfolojisi düşük..bende ayın 22 si gibi adet olucam onu bekliyorum..sonra ilaçlara başlanacak..aynı dönemlerdeyiz:)
hepten bizden hepten bizden :)
HOŞGELDİNNNNNNNNN
hoşbulduk, benim gibi düşünceli düşünceli bekleyenler süper beraberiz inşallah, siz tedaviye başladınızmı
hoşbulduk, benim gibi düşünceli düşünceli bekleyenler süper beraberiz inşallah, siz tedaviye başladınızmı
nerede yaptıyorsunuz, görüşmeleriniz nasıl geçti
nerede yaptıyorsunuz, görüşmeleriniz nasıl geçti
ayrıca da sölemesem çatlarım
doktorumun adı MÜSTECEP :)
ben memorial
tannselim eurofertil
benim iiydi
işte 2.gün gidicem reglin muayene test vs nasıl yol izleneceği kararlaştırılacak
start verilecek
sen nerde yaptırıosun
anatolia biz ankaradada değiliz ama bulunduğumuz ile en yakını ankara, 2 hafta önce gittik muayene ve testlerden geçtik zaten rutin 3 senedir araştırma yaptığımız için her gittiğimiz klinikte yapıyolardı, muayene ve testleri tekrarladık, rapor evraklarımızı verdik geldik bugünde raporumuz çıkmış reçetemizi göndercekler.
anatolia biz ankaradada değiliz ama bulunduğumuz ile en yakını ankara, 2 hafta önce gittik muayene ve testlerden geçtik zaten rutin 3 senedir araştırma yaptığımız için her gittiğimiz klinikte yapıyolardı, muayene ve testleri tekrarladık, rapor evraklarımızı verdik geldik bugünde raporumuz çıkmış reçetemizi göndercekler.