• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk Defa Tüp Bebek Deneyecek Büyülü Bahçe Adaylarının Umut, Heyecan Dolu Deneyimleri

merhabalar kızlar, bende Allah kısmet ederse nisan ayında tüp bebek denemesinde bulunucam. 4 aşılamanın ardından artık tüp bebeğe geçiyoruz. yarın doktora gidicem rapor çıkarmak için. bizimde sorunumuz eşimin sperm sayısının çok düşük olması, bende de piko var ama çok etkileyecek seviyede değilmiş. ben tekirdağda oturuyorum, burda tıp fak. oldu aşılamalarım hep lakin tüp bebek için ist. gelicem. bana tavsiye edebileceğiniz merkezler nelerdir ? geçen sene umut tüp bebek merkezi ile görüşmüştüm (kayınvalideme yakın diye), ama pek içime sinmedi ve önce aşılama denemeye karar verdik. birkaç hafta sonra bir merkez ayarlayıp gidip görüşeyim artık diyorum.

cnm bende tekirdağ çorluda oturuyorum.. benim 2.denemem ilk merkezi yazmıyorum bile hiç ii yer deildi şimdi 2.denememdeyim bugün transferimin 7.günü bürüksel tüp bebek merkezine gidiyorum ben şiddetle tavsiye ederim eğer allah korusun bu denememde negatif olursa 3.adresim yine bürüksel olacak ve inş tutarsa bebişimin kardeşinide almak için oraya gideceğiz :49: erkek infertilitesinde 1numaralı merkez çünki ımsı tekliğiyle spermleri IMSI tekniği kullanılarak yapılan işlemde 1380-8000 kat büyütülme kullanılarak canlı spermlerde hücre içi yapıları ve hücre çekirdeği morfolojisi detaylı bir şekilde incelenmektedir. Böylelikle normal ya da normale en yakın spermlerin ayrıntılı seçimleri sonrasında yapılan mikroenjeksiyon işlemi ile %25 ile %40 arasında daha yüksek döllenme sağlanabilinmektedir. Bu teknik ülkemizde ilk olarak Brüksel Tüp Bebek merkezinde gerçekleştirilmektedir.
istersen bi araştır derim ;)

cnm bende tekirdağ çorluda oturuyorum.. benim 2.denemem ilk merkezi yazmıyorum bile hiç ii yer deildi şimdi 2.denememdeyim bugün transferimin 7.günü bürüksel tüp bebek merkezine gidiyorum ben şiddetle tavsiye ederim eğer allah korusun bu denememde negatif olursa 3.adresim yine bürüksel olacak ve inş tutarsa bebişimin kardeşinide almak için oraya gideceğiz :49: erkek infertilitesinde 1numaralı merkez çünki ımsı tekliğiyle spermleri IMSI tekniği kullanılarak yapılan işlemde 1380-8000 kat büyütülme kullanılarak canlı spermlerde hücre içi yapıları ve hücre çekirdeği morfolojisi detaylı bir şekilde incelenmektedir. Böylelikle normal ya da normale en yakın spermlerin ayrıntılı seçimleri sonrasında yapılan mikroenjeksiyon işlemi ile %25 ile %40 arasında daha yüksek döllenme sağlanabilinmektedir. Bu teknik ülkemizde ilk olarak Brüksel Tüp Bebek merkezinde gerçekleştirilmektedir.
rabbim emeğinin karşılığnı versin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

sağol canım araştırıcam hemen netten. inşallah hayırlısı olur senin içinde.

kızlar ,biraz önce dilek hanımla randevum vardı.yumoşlarıma baktı.sağda:19mm,15mm,3tane 9mm,solda 9mm 3 tane yumoş varmış.19mm 4 gün için büyük sanki:(kan aldılar ama sonucunu henüz ögrenmedim,arayacaklar çıkınca.cetrotide diye bir iğne verdiler,çatlatmayı engelleyecek sanırım.

merhaba kızlar...

cuma günü test yaptırıcam hiç zaman geçmiyor yaa
sizin sonuçlar ne zaman belli olucak?:97:

kızlkar acil cevaba ihtiyacım var nolur yardım edin.2 gündür tuvalette ciddi akıntım oluyor.biraz önce tekrar baktım yumurta çatladığında olurya iki parmağının arasında uzar öyle oldu.bunlar kendiliğnden çatlıyor olmasın.çatlamayı engelleyici iğne de oluyorum ama ...

kızlkar acil cevaba ihtiyacım var nolur yardım edin.2 gündür tuvalette ciddi akıntım oluyor.biraz önce tekrar baktım yumurta çatladığında olurya iki parmağının arasında uzar öyle oldu.bunlar kendiliğnden çatlıyor olmasın.çatlamayı engelleyici iğne de oluyorum ama ...

hiçççççççç ama hiççç korkma :)
normal

mrb kızlar yeni katıldım aranıza.... 2. tüp bebek denememizi yapacagız anadolu sağlık merkezi hakkında bilgisi olan varmı tavsiye edrmsnz...?

[ı]selam kızlar,

topiğiniz bugün ilk defa baştan sona kadar okudum öncelikle topiğiniz hayırlı uğurlu olsun.bnede sizin gibi bu yollardan geçtim ve hiç bir zaman pes etmedim.rabbim hepimizin gönlüne göre versin bu duyguyu hepimize yaşatsın hiç birimizin kucaklarını boş bırakmasın dualarım sizinle kızlar inşallah 2012 yılına hepimiz kucağımızda bebişlerimizle gireriz.amin
[/ı]

amin inşallah, güzel dilekleriniz hepimiz adına gerçek olur.

Normal Değer
Miktar :1,6 cc -Normal Değer ( > 2 cc)
Viskozite :Normal -Normal Değer (<2 cm )
Reaksiyon: 7.2 -Normal Değer (7,2- 7,8)
Sıvılaşma :6 dk
Fruktoz : ++ Pozitif -Normal Değer Pozitif
Lökosit Sayımı: 900.000/ ml -Normal Değer (< 1.000.000/ ml)
Semen Sayımı: 113.000.000 / ML -Normal Değer (>20.000.000 / ML)
:180.800.000 / tüm ejekülat -Normal Değer (>40.000.000 )
Her Sahada : Bol yuvarlak hücre (Lökasit+immatur germ hücre ) Görüldü

Motilite Değerlendirilmesi
Hızlı İleri Hareketli :%5
Yavaş İleri Hareketli :%59
Yerinde Hareketli :%11
Hareketsiz :% 25

Morfolojik Değerlendirme (200 Hücre Üzerinden Değerlendirilmiştir.)
Normal :% 5 -Normal Değer (>=14, KRUGER)
Anormal :%95

güncelleee.................

aranıza yeni katıldım.ben de 2012 aralıkğın 2.haftası tüp bebek deneyeceğim inşallah.Fakat Ocağın başında falan embriyo tranferi yapılır galiba. Allah isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin. Arkadaşlar hepimize bol şans diliyorum.

aranıza yeni katıldım.ben de 2012 aralıkğın 2.haftası tüp bebek deneyeceğim inşallah.Fakat Ocağın başında falan embriyo tranferi yapılır galiba. Allah isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin. Arkadaşlar hepimize bol şans diliyorum.

merhaba arkadaslar bende aranıza geldımm bnm eşimde problem hareket 0,sayı az,morfolojıdede sorun cıktı mikroenjeksıyon dedilerr yıkılmıstım,, fakat buraları okudum gordumkı tek degılım bende ,ilk defa tüp bebek yaptıracagım gorusme asmasındayım dr larla cumartesıde bı gorusmem olacak ondan sonra her herşey bellı olacak yolumuuz çizeceğizz .aşamalarını acı cekıp cekmeyecegımı iğneleri muaynelerı yumurta topplma işlerını dusundukce stres basıyorrr cok heycan yapıyorum:S

cnm bu cumartesı regl 2gunu muayneye gıdıcem buyuk ıhtımalle benıde dıer reglı zmnımda 5 aralık gıbı falan ıgnelerımı baslatırlarr karar verdıgımız anda ayynı zamanda baslarız ıyı sonuclar alırız ınsallah arkadasım..

Back
X