merhabalar kızlar, bende Allah kısmet ederse nisan ayında tüp bebek denemesinde bulunucam. 4 aşılamanın ardından artık tüp bebeğe geçiyoruz. yarın doktora gidicem rapor çıkarmak için. bizimde sorunumuz eşimin sperm sayısının çok düşük olması, bende de piko var ama çok etkileyecek seviyede değilmiş. ben tekirdağda oturuyorum, burda tıp fak. oldu aşılamalarım hep lakin tüp bebek için ist. gelicem. bana tavsiye edebileceğiniz merkezler nelerdir ? geçen sene umut tüp bebek merkezi ile görüşmüştüm (kayınvalideme yakın diye), ama pek içime sinmedi ve önce aşılama denemeye karar verdik. birkaç hafta sonra bir merkez ayarlayıp gidip görüşeyim artık diyorum.
cnm bende tekirdağ çorluda oturuyorum.. benim 2.denemem ilk merkezi yazmıyorum bile hiç ii yer deildi şimdi 2.denememdeyim bugün transferimin 7.günü bürüksel tüp bebek merkezine gidiyorum ben şiddetle tavsiye ederim eğer allah korusun bu denememde negatif olursa 3.adresim yine bürüksel olacak ve inş tutarsa bebişimin kardeşinide almak için oraya gideceğiz

istersen bi araştır derim