• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk Defa Tüp Bebek Deneyecek Büyülü Bahçe Adaylarının Umut, Heyecan Dolu Deneyimleri

iyiyim çok şükür. yarın transferim var çok heyecanlıyım :97: sen nasılsın?

çok güzellll inşşş sımsıkı tutunsun sana ve seni anne yapana kadar bırakmasın
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

çok güzellll inşşş sımsıkı tutunsun sana ve seni anne yapana kadar bırakmasın
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

aminn inşallaahhh . hepimizin bebişleri peş peşe gelsinler inşallah annelerine :)

sen hangi merkezdin tatlım
kaç yumurta toplandı kaç embriyo oldu
kaçıncı gün transferi olacak

sen hangi merkezdin tatlım
kaç yumurta toplandı kaç embriyo oldu
kaçıncı gün transferi olacak

canım ben florence ta tedavi görüorum. 5. gün transferi olucak blastosist oluyomuş.başta 7 taneydi şimdi 4 tane içinden seçim yapılıyomuş.
senin nasıl geçti tedavi sürecin?

canım ben florence ta tedavi görüorum. 5. gün transferi olucak blastosist oluyomuş.başta 7 taneydi şimdi 4 tane içinden seçim yapılıyomuş.
senin nasıl geçti tedavi sürecin?

ii cnm bende memorial deyim
1. gün 14 dü döllenen bakalım bugün nasıllar ararlar, aramazlarsa ben ararım zaten :) blastosist olacağını ne zaman sölediler sana ?
Bana bugün ne zaman transfer olacağını sölerler mi sence

bugün dilek hanımla randevum vardı.çok şükür kistim tamamen yok olmuş.yarın gonalf a 300mg la başlıyacam.dahiliye uzmanından tüp bebek yapılmasında engel yoktur diye rapor almamız lazımmış.bsk da müjjgan hanım varmış ondan yarın için randevu aldım,inşaallah sorun çıkmazda bebişlerimize bir adım daha yaklaşırız.

kızlar,bugün itibariyle gonal f ye başladım.300 mg la başladık.cumartesi dilek hanım tekrar görecek,yumoşlarım ne olmuş diye bakacak.iğneyi kendim yaptım hiç acımadı.gerçi yağdan hissetmemişte olabilirim:17:

kızlar,bugün itibariyle gonal f ye başladım.300 mg la başladık.cumartesi dilek hanım tekrar görecek,yumoşlarım ne olmuş diye bakacak.iğneyi kendim yaptım hiç acımadı.gerçi yağdan hissetmemişte olabilirim:17:

cnm tedavin hayırlı uğurlu olsun allah gönüllerimize göre verir inş. benimde transferin 7.günü:49: çok heecanlıyım bende inş güzel haberleri vermekte nasip olur :16: hadi bakalım yumoşlarına ii bak :49:

cnm tedavin hayırlı uğurlu olsun allah gönüllerimize göre verir inş. benimde transferin 7.günü:49: çok heecanlıyım bende inş güzel haberleri vermekte nasip olur :16: hadi bakalım yumoşlarına ii bak :49:
canlar rabbim çıkmış olduğunuz bu yolda bebişlerinizi kucaklamayı nasip etsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

merhabalar kızlar, bende Allah kısmet ederse nisan ayında tüp bebek denemesinde bulunucam. 4 aşılamanın ardından artık tüp bebeğe geçiyoruz. yarın doktora gidicem rapor çıkarmak için. bizimde sorunumuz eşimin sperm sayısının çok düşük olması, bende de piko var ama çok etkileyecek seviyede değilmiş. ben tekirdağda oturuyorum, burda tıp fak. oldu aşılamalarım hep lakin tüp bebek için ist. gelicem. bana tavsiye edebileceğiniz merkezler nelerdir ? geçen sene umut tüp bebek merkezi ile görüşmüştüm (kayınvalideme yakın diye), ama pek içime sinmedi ve önce aşılama denemeye karar verdik. birkaç hafta sonra bir merkez ayarlayıp gidip görüşeyim artık diyorum.

hadi bakalım cümlemize hayırlı olsun.yumoşlarımızı kucağımıza almak dileğiyle inşallah.

Back
X