- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınnnnnnnn nasılsın
iyiyim çok şükür. yarın transferim var çok heyecanlıyım :97: sen nasılsın?
iyiyim çok şükür. yarın transferim var çok heyecanlıyım :97: sen nasılsın?
offf
sende mi geldin sona
Allah yardımcın olsun
benimde perşembe olur heralde
daha aramadılar
canım inşşşşşşşşşşşşş
sende koca göbüşlü bir kadın olursun
sende sende inşallah :)
offf
sende mi geldin sona
Allah yardımcın olsun
benimde perşembe olur heralde
daha aramadılar
sende sende inşallah :)
çok güzellll inşşş sımsıkı tutunsun sana ve seni anne yapana kadar bırakmasın
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
sen hangi merkezdin tatlım
kaç yumurta toplandı kaç embriyo oldu
kaçıncı gün transferi olacak
canım ben florence ta tedavi görüorum. 5. gün transferi olucak blastosist oluyomuş.başta 7 taneydi şimdi 4 tane içinden seçim yapılıyomuş.
senin nasıl geçti tedavi sürecin?
kızlar,bugün itibariyle gonal f ye başladım.300 mg la başladık.cumartesi dilek hanım tekrar görecek,yumoşlarım ne olmuş diye bakacak.iğneyi kendim yaptım hiç acımadı.gerçi yağdan hissetmemişte olabilirim![]()
kızlar,bugün itibariyle gonal f ye başladım.300 mg la başladık.cumartesi dilek hanım tekrar görecek,yumoşlarım ne olmuş diye bakacak.iğneyi kendim yaptım hiç acımadı.gerçi yağdan hissetmemişte olabilirim![]()
canlar rabbim çıkmış olduğunuz bu yolda bebişlerinizi kucaklamayı nasip etsincnm tedavin hayırlı uğurlu olsun allah gönüllerimize göre verir inş. benimde transferin 7.günüçok heecanlıyım bende inş güzel haberleri vermekte nasip olur
hadi bakalım yumoşlarına ii bak
![]()
canlar rabbim çıkmış olduğunuz bu yolda bebişlerinizi kucaklamayı nasip etsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
cnm tedavin hayırlı uğurlu olsun allah gönüllerimize göre verir inş. benimde transferin 7.günüçok heecanlıyım bende inş güzel haberleri vermekte nasip olur
hadi bakalım yumoşlarına ii bak
![]()