• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk Defa Tüp Bebek Deneyecek Büyülü Bahçe Adaylarının Umut, Heyecan Dolu Deneyimleri

ay benim zaten kocaman göbüşüm kız bebek olunca nasıl taşıyabilirmiyim bilmiyyom artık bakacaz çaresine :)))))

kuzum biz kadınlar zaten birazcık göbüşlüyüz
nasılsada yaş ilerledikçe büyüyecek bu göbüşler
inşş içine bebişlerimiz girsinde büyüdüklerine değisin göbüşlerinnnnnnnnnn

Son düzenleme:
eeeeeeee
yok mu hiç güzel haber yahuuuu
benim yumurtalar büyüyor
bekliyoruz...

ne güzeeeell benimki ertelene ertelene bi hal oldu şubat sonuna kaldı şimdilik.. kimbilir şubat sonunda da ne zamana kalır.. eh artık menapozdan sonra deneriz kısmetse:1:

nie ertelendi ki
hayırdırrrr??????

bi histereskopi oldum myom vardı aldım dedi.. biray sonra bakalım iyileşmiş mi dedi.. baktık şimdi de yapışıklık var rahim de düzelttim dedi şimdi bekliyorum bir ay daha olsunda yine histereskopi olayım diye...artık iyileşmişse şubat sonu başlıycam iğnoşlara.. doktorum bu sefer herşey içime sinmeden başlamam tedavine dedi.. bakalım hayırlısı..
senin iğneler kaçıncı günde? kısa mıydı uzun mu?

slm kızlar ben sitede yeni sayılırım daha önce bu topiğe msj bırakmıştım sonra burayı bulamadım ama artık nerden bulacağımı öğrendim :9: bende kısa protokolle tedaviye başladım yumurtalar uyarıldıktan sonra 12 tane iyi kalitede yumoş toplandı bunların 11 tanesi döllendi ve hepside şimdi blast aşamasına gidiyor hayırlısıyla perşembe günü transfer işlemim var çok mutluyum:16: bu arada hamiş kalanları tebrik ediyorum bekleme aşamasındakilerede bol sabır ve pozitif enerji diliyorum... kişi sevdiğini allaha emanet ederse onu sonkez görmeden ölmezmiş öyleyse embriyolarımı allaha emanet ediyorumm... he bu aradaa inş hepinizin bebeği olurda gece uykusuna hasret kalırsınız innşşşşşşşşş yarabbim:9:

selam canım nasılsın? Herşey yolunda yani çok sevindim. Benimde cuma günü toplanıcak yumurtalar :))
heyecanlı bekleyiş başlıcak :97:

slm kızlar ben sitede yeni sayılırım daha önce bu topiğe msj bırakmıştım sonra burayı bulamadım ama artık nerden bulacağımı öğrendim :9: Bende kısa protokolle tedaviye başladım yumurtalar uyarıldıktan sonra 12 tane iyi kalitede yumoş toplandı bunların 11 tanesi döllendi ve hepside şimdi blast aşamasına gidiyor hayırlısıyla perşembe günü transfer işlemim var çok mutluyum:16: Bu arada hamiş kalanları tebrik ediyorum bekleme aşamasındakilerede bol sabır ve pozitif enerji diliyorum... Kişi sevdiğini allaha emanet ederse onu sonkez görmeden ölmezmiş öyleyse embriyolarımı allaha emanet ediyorumm... He bu aradaa inş hepinizin bebeği olurda gece uykusuna hasret kalırsınız innşşşşşşşşş yarabbim:9:

canlar inşş çıktığınız bu yolda
rabbim bebişlerinizle buluşmayı nasip etsin
inşşşşşşşşşş tek gidip çift dönün
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:

canlar inşş çıktığınız bu yolda
rabbim bebişlerinizle buluşmayı nasip etsin
inşşşşşşşşşş tek gidip çift dönün
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:

güzel duaların için teşekkür ederim canım benim... Rabbim tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin inşallah:97:

güzel duaların için teşekkür ederim canım benim... Rabbim tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin inşallah:97:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
innşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
hepimiz :49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:olalımmmmmmm
iiinnşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

allah razı olsun ii dileklerin için aminnnnn:16:

bu yolun yolcularının arasındaki en güçlü bal duadır
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
rabbm dualrımızı seimizi duysunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:38::38:

iyi insan
özel insan