İlk Defa Tüp Bebek Deneyecek Büyülü Bahçe Adaylarının Umut, Heyecan Dolu Deneyimleri

üroloji uzmanıda ameliyat demiyor asılama ile sonuç alınmazsa en son olarak ameliyat diyor eşimin test sonucuna baktım morfoloji yazmıyor sonuçları yazıyorum
volüm 3cc
likefaksiyon 10dk
viskozite normal
aglütinasyon yok
yuvarak hücre 0.1*10
sperm sayısı 17*10
motilite %53
phss % %11
phss 1*10
kruger %2

işte böyle sonuçlar

% 2 tatlım
kruger olan morfoloji
krugere göre bakmışlar
sen aşılamayı rapor la mı yapacaksın
özel mi

% 2 tatlım
kruger olan morfoloji
krugere göre bakmışlar
sen aşılamayı rapor la mı yapacaksın
özel mi

rapor hakkında bilgim yok özelde yapacağım 400 lira dedi rapor nasıl oluyor aydınlatırsanız beni sevinirim bu değerlere göre hemen rapor veriliyormu

rapor hakkında bilgim yok özelde yapacağım 400 lira dedi rapor nasıl oluyor aydınlatırsanız beni sevinirim bu değerlere göre hemen rapor veriliyormu

yok canım yaaa
rapor zor ve uzun bir süreç
maddi olarak imkanlarını zorlamayacaksa hiç bulşama rapora derim
ben 1 saatte yıldım ve kaçarak uzaklaştım :)
3 ay sürüomuş o işlem

merhaba benim bu ay ilk denemem ve başladık tedavimin 3. günü bugün ve problem ayn sperm :sayımız düşük ve sadece % 3 ileri hızlı hareketli, şimdiden hayırlı olsun bebişin görüşmek üzere

merhaba benim bu ay ilk denemem ve başladık tedavimin 3. günü bugün ve problem ayn sperm :sayımız düşük ve sadece % 3 ileri hızlı hareketli, şimdiden hayırlı olsun bebişin görüşmek üzere

canım tedavin sanada hayırlı olsun... İğnelere başlamışssın..benim tedavimde uzun protokol uygulanıyor..Adet olmama için doğum kontrol hapı ve sonra lucrin kullanacağım...İnşallah senden güzel haberler alırız..nerde yaptırıyorsun..

ankara tüp bebek merkezinde yaptırıyorum. gelişmeleri yazacağım tabi, menoganla başladık adetin 2. günü yarın sabah ultrasyn var bakalım yumurtalarda gelişme olmuşmu göreceğiz, senin kide şimdiden hayırlı olsun bu yıl inşallah anne olur bebeklerimizi kucaklarız.

selam kızlar bende bu at ilk defa tüp deneyeceğim...3 gün iğnemi oldum..salı günü ilk kontrolüm olacak kan ve ultrason...hayırlısı bakalım

topğiniz hayılı olsun
inşşşş güzel gelişmeler olur
şekerler

bizim topiğe de gelin demişsiniz geldim ben de :)) gerçi benim ilk denemem değil ama olumsuz yaşanan ne varsa unuttum.. şubatta yepyeni umutlarla hiç yaşamamıım gibi hevesle yeniden başlıyorum tedavime.. daha önce iki kez zorunlu olarak kovulduğum büyülü bahçeye dönmek istiyorum artık..

selam kızlar bende bu at ilk defa tüp deneyeceğim...3 gün iğnemi oldum..salı günü ilk kontrolüm olacak kan ve ultrason...hayırlısı bakalım

aynı gidiyoruz seninle benimde iğnemde 3. günüm bugün hayırlı olur inşallah

hadi bakalım ,sizin güzel haberlerinizle moral bulayım ,bende güzel sonuçlar alayım inşaallah

HOŞ GELDİNNNNN
topğiniz hayılı olsun
inşşşş güzel gelişmeler olur
şekerler
SAOL CANIMMMMM

KOVULMAK NE DEMEK! Hepimiz büyüleneceğiz o mucizelerleee
hadi bakalım ,sizin güzel haberlerinizle moral bulayım ,bende güzel sonuçlar alayım inşaallah
İNŞALLAH HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE OLSUNNN

bir akşam sen ben bir arkadaş daha sohbet etmiştik...hatta sen mi rapor almak istiyordun yanlışmı hatırlıyroum

evet cnm almak istedim Çapa ya gittim
dayanamadım çok kötüydü.
Ben de Memorial ile görüştüm
regl olmayı bekliorum şimdi
reglin 2. günü başlayacağım kısmetse
sen anlatsana birazcık nerde deniosun
uzun mu kısa mı protokol
zamanlamaların ne
probleminiz neydi

valla benimki kısa protokol oldu bende pko var eşimde hepsi var sayı mrfoloji hareket....adetimin . günü gittim rahim duvarım kalındı...3. gün başladık...gonal f vurulmaya başladım asıl ilginci ben vurdum kendime...br gaza geldim oldu bitti..3. günüm bitti...bu arada memorial çok iyiymiş...sende nasıl sorun

bende bir problem yok gibi duruyor.
2. günü yapılacak hormon testi ve muayenede de bir sorun çıkmaz umarım :)
bizim sorunumuz sayı ve morfoloji
memorial e de ii diolar evet
ama Allah yardım etsin herşey O'nda bitiyor biliyorsun.
Senin hangi hastane cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…