ayyy pardon termin randevumu demekti? sen hangi şehirdesin..
% 2 tatlımüroloji uzmanıda ameliyat demiyor asılama ile sonuç alınmazsa en son olarak ameliyat diyor eşimin test sonucuna baktım morfoloji yazmıyor sonuçları yazıyorum
volüm 3cc
likefaksiyon 10dk
viskozite normal
aglütinasyon yok
yuvarak hücre 0.1*10
sperm sayısı 17*10
motilite %53
phss % %11
phss 1*10
kruger %2
işte böyle sonuçlar
% 2 tatlım
kruger olan morfoloji
krugere göre bakmışlar
sen aşılamayı rapor la mı yapacaksın
özel mi
rapor hakkında bilgim yok özelde yapacağım 400 lira dedi rapor nasıl oluyor aydınlatırsanız beni sevinirim bu değerlere göre hemen rapor veriliyormu
Bismillah diyerek başlıyorum,
4,5 yıldır evliyim Sevgilimle.
bundan 1 yıl öncesine kadar bebek mi HAYIRRRR diye dolanan haylaz bir kızdım :)
şimdi istiyorum meleğimi.
1 yıl önce başladık korunmayı bıraktık. 1-2-3-4-5 ee normal ama neden olmuyorlar başladı. Süreç çok uzun değildi evet ama içten içe 6. his dürttü beni. Dr kontrolleri sonucu bende bir sorun yoktu. Jinekoloğum bir de eşin test versin dedi. Ta-ta- ta- taaaaaaaaaaaaaaaa
sperm lerimizde sorunumuz vardı :) ilaç dediler kullandık, keçi boynuzundan şifa aradık, testleri tekrarladık. Bizimki hepten düştü :)
Tüp yolu göründü. Korktum ilk başta (pişt laf aramızda hala çok korkuorum) sonra dedim ki, hadi çıktın bi yola devamını getir.
01.01.2011 saat 11:00 Memorial ile görüştüm ve başlama kararı aldık. Start verebilmek için reglimi bekliorum. Her ay beklenmeyen ama bu ay deli gibi yolu gözlenen tarihim ise 25 Ocak :)
Topic için tek şartım var arkadaşlar. Umutsuz olan yazmasın rica ederim. Umuda ihtiyacımız var çünkü. Sperm bile yokken ameliyatla bulunup bebek yapılıo ama UMUT, İSTEK yoksa olmuyor. Ve ne yazık ki bunlar ameliyatla da ortaya çıkmıyor...
merhaba benim bu ay ilk denemem ve başladık tedavimin 3. günü bugün ve problem ayn sperm :sayımız düşük ve sadece % 3 ileri hızlı hareketli, şimdiden hayırlı olsun bebişin görüşmek üzere
canım tedavin sanada hayırlı olsun... İğnelere başlamışssın..benim tedavimde uzun protokol uygulanıyor..Adet olmama için doğum kontrol hapı ve sonra lucrin kullanacağım...İnşallah senden güzel haberler alırız..nerde yaptırıyorsun..
selam kızlar bende bu at ilk defa tüp deneyeceğim...3 gün iğnemi oldum..salı günü ilk kontrolüm olacak kan ve ultrason...hayırlısı bakalım
selam kızlar bende bu at ilk defa tüp deneyeceğim...3 gün iğnemi oldum..salı günü ilk kontrolüm olacak kan ve ultrason...hayırlısı bakalım
SAOL CANIMMMMMtopğiniz hayılı olsun
inşşşş güzel gelişmeler olur
şekerler
bizim topiğe de gelin demişsiniz geldim ben de :)) gerçi benim ilk denemem değil ama olumsuz yaşanan ne varsa unuttum.. şubatta yepyeni umutlarla hiç yaşamamıım gibi hevesle yeniden başlıyorum tedavime.. daha önce iki kez zorunlu olarak kovulduğum büyülü bahçeye dönmek istiyorum artık..
İNŞALLAH HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE OLSUNNNhadi bakalım ,sizin güzel haberlerinizle moral bulayım ,bende güzel sonuçlar alayım inşaallah
aynı gidiyoruz seninle benimde iğnemde 3. günüm bugün hayırlı olur inşallah
Aminnnnnn
hepimiz İNŞALLAH ve HAYIRLISIYLA...
bir akşam sen ben bir arkadaş daha sohbet etmiştik...hatta sen mi rapor almak istiyordun yanlışmı hatırlıyroum
evet cnm almak istedim Çapa ya gittim
dayanamadım çok kötüydü.
Ben de Memorial ile görüştüm
regl olmayı bekliorum şimdi
reglin 2. günü başlayacağım kısmetse
sen anlatsana birazcık nerde deniosun
uzun mu kısa mı protokol
zamanlamaların ne
probleminiz neydi
valla benimki kısa protokol oldu bende pko var eşimde hepsi var sayı mrfoloji hareket....adetimin . günü gittim rahim duvarım kalındı...3. gün başladık...gonal f vurulmaya başladım asıl ilginci ben vurdum kendime...br gaza geldim oldu bitti..3. günüm bitti...bu arada memorial çok iyiymiş...sende nasıl sorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?