İlk Defa Tüp Bebek Deneyecek Büyülü Bahçe Adaylarının Umut, Heyecan Dolu Deneyimleri

Canım hayırlı olsun..İnşallah sonuç iyi olcak..bizi haberdar et emi...
selam kızlar bende bu at ilk defa tüp deneyeceğim...3 gün iğnemi oldum..salı günü ilk kontrolüm olacak kan ve ultrason...hayırlısı bakalım
Sanada hayırlı olsun canım...Allah kucaklarımızı doldursun...
topğiniz hayılı olsun
inşşşş güzel gelişmeler olur
şekerler

sağol canım....

Hoşgeldin canım..topiğimizde umut olsun..moral ve motivasyon bu işte çok önemli...

kocaeli üniversitesinde deniyoruz canım...

her topiğe aynı şeyi yazıyorum buraya da yazmasam çatlarım. Yeni yıl yeni başlangıçlar yeni umutlar demek bu sene tüüüm başlangıçlarımız mutlu sonlarla bitsin inşallah.
Yeni tedavim için c.tesi histereskopi olacağım sonra da kısmetse Şubatta gelsin iğneleeeer..

merhaba hanımlarr. yazılarınızı okudum yalnız olmadığımı öğrendim :)
Bizimde sorunumuz sperm azlığı...
bende bu ay ilk defa dört gözle hastalanmayı bekliyorum 21 inde hastalanıcam inşallah.
Bakalım neler olucak :18:inşallah hepimiz güzel haberlerimizi paylaşırız yine

ben sitede de yeniyim. tüp bebek macerasındada... şimdi yazmaya başlayınca ne farkettim biliyormusunuz, 1 cümle önce tüp bebek yazmak bile zor geldi. sanırım daha kendim kabul edebilmiş değilim. siteden baya zamandır okuyarak faydalanıyorum ama üye olup yazmak için yeni cesaret buldum. eşimde hiç sperm yok. mikro tese deneyeceğiz.. çok fazla araştırma şansımız olmadı. nasıl araştırabilirizki kimseye soramıyoruz, kimseyle konuşamıyoruz. gittik bir doktora ankara tüp bebek merkezine yönlendirdi. orayada gittik mikro tese yapacaz dediler. akıntıya kapıldık gidiyoruz yani anlayacağınız. sperm bulamazlarsa ne olacak düşünmek bile istemiyorum. bilmiyorum...

Şu an tedavin için en güzel noktadasın bence sakın ama sakın araştırma, okuma ve kurcalama.. Güvenebileceğin bir doktor bul ve ona teslim et kendini. Umutlu ol, rahat olmaya çalış, dua et yeter.. Teknik detayları öğrenmek işine yaramayacağı gibi öğrendikçe sinirlerin bozulacak.. İnşallah çok uğraşmazsın. Şimdiden geçmiş olsun.

tannsel ve benim ile hemen hemen aynı
benim 23 gibi tannselin 22 gibi olur
offff heyecanlı değil mi
az biraz da korkunç :)

en iyisi bilmeden akıntıya kapılıp gitmek emin ol !

Allah hepimizin yardımcısı olsun
sen biraz daha açsana derdini
ne zaman çıktı bu iş başına
yaşlar kaç
hangi merkezdesin

evet aynı zamanlarda başlıcaz. hemde ne heyecan :) inanırmısın vakit geçmiyor. doktorla konuştum neler olacağını az buçuk biliyorum ama neler yaşayacağımı bilmemek beni korkutuyor.

:) hepimiz biriz çünkü :) bende 85 liyim... en iyi yaşlardayız şuan tedavi için

QUOTE=crafty;17061646]ben ve tannsel 82 liyiz canım
tannsel içinde konuşuom hep niyeyse :)[/QUOTE]

yok yok ben de moralimi bozmuyorum zaten.. başarı oranındaki dramatik düşüş 35 ten sonra oluyormuş ohooo o zamana kadar 4 tane doğururum ben :)))

kaç 4 hemdeeeeeeeee
ikizden hesaplasan 8 olur
doğururuz en güzelinden hepiciğimizzzzzzzzz

inşallah canım :)) ya bişi sorucam ben.. şimdi tek embriyo sadece ikiz yada çoğul gebelik yok artık dimi???

yok yok ben de moralimi bozmuyorum zaten.. başarı oranındaki dramatik düşüş 35 ten sonra oluyormuş ohooo o zamana kadar 4 tane doğururum ben :)))

yok canım bence seninde geç değil...

teşekkürler güzel dularınız için.
79 luyum 1,5 senelik evliyim.
Ankara tüp bebek merkezine gidiyoruz. şubat ayı içinde planlıyorlar eğer doktorumda uygun görürse. sizler kimlerle paylaşıyorsunuz tüp bebek olayını. nasıl tepkiler alıyorsunuz. biz biraz çekiniyoruzda ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…