İlk Defa Tüp Bebek Deneyecek Büyülü Bahçe Adaylarının Umut, Heyecan Dolu Deneyimleri

teşekkürler güzel dularınız için.
79 luyum 1,5 senelik evliyim.
Ankara tüp bebek merkezine gidiyoruz. şubat ayı içinde planlıyorlar eğer doktorumda uygun görürse. sizler kimlerle paylaşıyorsunuz tüp bebek olayını. nasıl tepkiler alıyorsunuz. biz biraz çekiniyoruzda ..

benim sadece annem kayınvalidem ve kuzenim bilio
+ ne çekiniosun
hele biri bişi desin çarp yüzüne
uyuz oluorum bişi dienlere
valla biri bişi derse bana DÖVERİM
o kadar asabiyim bu olaydaaaaaa

valla anacım benim çenem biraz düşük olduğundan etrafımdaki heeeerkes bildiği gibi kendimi tutamayıp iş yerinin yanındaki eczanenin çırağına bile anlattım. anlattığıma pişmanım çünkü herkes soruyor ama bi yandan da iyi oldu çünkü ben dengesiz dengesiz davrandıkça millet derdime yoruyor bilmiyorlar ki derdim olmasa da dengem yok:37:

+ ne çekiniosun

sık sık izin almamız gerekiyor diye patronumuza söyledik. ama eşimin durumunu söylemedik. 1 gün sonra işyerinde hamile bir arkadaş rapor almış düşük riski nedeniyle imalı imalı bu topraklarda çok çorak, ot yetişmiyor falan diyor. birtek görümcem biliyor. sorun eşimde olduğu için benim ailemden kimseyede söyleyemiyoruz eşim gurur meselesi yapıyor.

inşallah canım :)) ya bişi sorucam ben.. şimdi tek embriyo sadece ikiz yada çoğul gebelik yok artık dimi???

sözde yok 35 yaşın altına ama ben 3 merkezle görüştüm üçü de aramızda kalsın ama 2 yaparız dediler.. nitekim 2 oldu benim eğer olursa yine 2 koyarlar tahminim.

crafty e katılıyorum. bu konularda kim olursa olsun ağzının payı verilmeli...
benimde sadece ailem ve eşimin ailesi biliyor. zaten böyle konuları herkesle çok paylaşmak ta gereksiz bence

+ ne çekiniosun

çok şaşırdım şimdi cahillik ne kötü bişi :44: ben hep tek bebek diye düşünüyodum şimdi Allah nasip ederse 2 yide düşünmeye başladım :))))

embriyo bölünmesi ile alakalı cnm o
tek embriyo ile de çoğul gebelik oluo

slm herkese benimde tahmini 25 ocak regl dönemim tedaviye başlıcazya günler geçmek bilmioooo:( yanlız benim 2.denemem olacak aranızda olmamın sakıncası varmı :(

bence en azından annenle gizli gizli paylaş bu konuyu... nolursa olsun annenle dertleşmek herkesten çok daha iyi gelir ve moralini böyle kendini bilmez insanlar içinde bozma. bizim morale ihtiyacımız var :34:

sık sık izin almamız gerekiyor diye patronumuza söyledik. ama eşimin durumunu söylemedik. 1 gün sonra işyerinde hamile bir arkadaş rapor almış düşük riski nedeniyle imalı imalı bu topraklarda çok çorak, ot yetişmiyor falan diyor. birtek görümcem biliyor. sorun eşimde olduğu için benim ailemden kimseyede söyleyemiyoruz eşim gurur meselesi yapıyor.

slm herkese benimde tahmini 25 ocak regl dönemim tedaviye başlıcazya günler geçmek bilmioooo:( yanlız benim 2.denemem olacak aranızda olmamın sakıncası varmı :(

benim de ikinci denemem kovarlarsa ikinci defa tüp bebek deneyecek büyülü bahçe adaylarının umut, heyecan dolu deneyimleri diye çakma başlık açarız :)))

benim de ikinci denemem kovarlarsa ikinci defa tüp bebek deneyecek büyülü bahçe adaylarının umut, heyecan dolu deneyimleri diye çakma başlık açarız :)))

valla aynen ölee :D bu sefer daha inançlıyım merkezime inş bu sefer allah gönlümüze göre verir ... tabi isteyen herkese

valla aynen ölee :D bu sefer daha inançlıyım merkezime inş bu sefer allah gönlümüze göre verir ... tabi isteyen herkese

geçen sefer olmazsa çok hayalkırıklığı yaşamayayım diye umutlandırmadım kendimi ama noldu sanki üzülmedim mi e üzüldüüüm.
o yüzden bu sefer umutluyum hevesliyim hatta eminim olacakkkk..

kızlar bugün tedavimin 4. günü az sonra 4. iğnemiyapıcam bugün usg ye girdim doktor yumurta adaylarına gayet iyi dedi bugünkü gelişmeler bu kadar görüşmek üzere

kızlar bugün tedavimin 4. günü az sonra 4. iğnemiyapıcam bugün usg ye girdim doktor yumurta adaylarına gayet iyi dedi bugünkü gelişmeler bu kadar görüşmek üzere

canım güzel gelişmeler seninle beraber hepimizi sevindiriyor inanabilirsin...Herşeyi paylaş bizimle..

Kızlar buğün ne oldu anlatmak isterim...

doktorla randevum vardı 18 gündür doğum kontrol hapı kullanıyordum, bugün lucrine başladım..4 gün doğum kontrol hapı ile kullanıp sonra ilacı tek kullanacağım..Adet olunca tekrar doktora gideceğim..

bugün ne duygu yoğunluğu yaşadım anlatamam..eşim eczaneye girdi ilaçları alayım diye eczaneden bi çıktı..elinde 6 poşet ilaç şok oldum..bi an dedimki vazgeçiyorum..sonra eşim ikna etti enjeksiyondan çok görünüyor diye:)ben iyi bi ağladım..

sonra hemişire bana nasıl yapılacağını gösterirkende bi dolu göz yaşı döktüm...sormayın ya anlamveremedim kendime..

yok yok ben de moralimi bozmuyorum zaten.. başarı oranındaki dramatik düşüş 35 ten sonra oluyormuş ohooo o zamana kadar 4 tane doğururum ben :)))

evet böyle işte...hepimiz böyle düşünelim..biz bi tüp işini kaparsak kaç kere daha doğururuz:)))))))

evet böyle işte...hepimiz böyle düşünelim..biz bi tüp işini kaparsak kaç kere daha doğururuz:)))))))

valla ben bu işi öyle bi kaptım ki gidip ücra bi yerde sahte klinik açıcam. elde düşme bi ultrason cihazı bulsam tamamdır :))

canım güzel gelişmeler seninle beraber hepimizi sevindiriyor inanabilirsin...Herşeyi paylaş bizimle..

Kızlar buğün ne oldu anlatmak isterim...

doktorla randevum vardı 18 gündür doğum kontrol hapı kullanıyordum, bugün lucrine başladım..4 gün doğum kontrol hapı ile kullanıp sonra ilacı tek kullanacağım..Adet olunca tekrar doktora gideceğim..

bugün ne duygu yoğunluğu yaşadım anlatamam..eşim eczaneye girdi ilaçları alayım diye eczaneden bi çıktı..elinde 6 poşet ilaç şok oldum..bi an dedimki vazgeçiyorum..sonra eşim ikna etti enjeksiyondan çok görünüyor diye:)ben iyi bi ağladım..

sonra hemişire bana nasıl yapılacağını gösterirkende bi dolu göz yaşı döktüm...sormayın ya anlamveremedim kendime..
seninki uzun protokol galiba değil mi? boşver ağla onlar gerçek göz yaşı değil ki hormonlardan oluyor sen şimdi sen deilsin hormon topağısın :))

Back
X