İlk defa tüp bebek deneyecek olanlar

Rahim zarar görmez zaten hormonlarin alt üst şuan. Hamililge hazir degil rahim hazrlama sürecide var bunun. Siz bilirsniz canm ama 5kisiden 4ü pişman bi arastir istersen
Anladım canım dur ben onu araştırim ben hiç bilmeden kendimi bu yolda buldum hiç araştırma yapmadım ne dedilerse onu yaptım

Anladım canım dur ben onu araştırim ben hiç bilmeden kendimi bu yolda buldum hiç araştırma yapmadım ne dedilerse onu yaptım
Haklısın canim ama bende o sürecten gectm ve sonundaym artik 2adet dönemi rahimim dinlendi smdi birsürü hapim var rahim kendini gebe hssetsin diye haftayada transferim var.doktorum bile opudan snra gttgmde dediki anladinmi neden transfer yapmadgmi vücudun hormonlarin normalmiydi dedi. Bende anlattm hayir cok tuhaftim diye. 4ay dosyani kapatamiyrm aslinda bana yük bu ama isimi düzgn yaparm vs.. seyler söyledi.opudan snra 1hafta agrilarn olck zaten vücudunu degisk hssetceksn onun üstüne hemen transfer agır geliyor rahime

Ben bunu doktora sorayim ama işte doktorlar neyi uygun görürse onu yapıyor aşılama diye gittim tüp bebeğe döndü resmen kendimi doktorlara bıraktım

Ben bunu doktora sorayim ama işte doktorlar neyi uygun görürse onu yapıyor aşılama diye gittim tüp bebeğe döndü resmen kendimi doktorlara bıraktım
Evet o biraz oranin prosedürne göre olcak. Kimi merkez 5.gün gtmeyeni transfer etmez kimisi 3e kadar gtsin yeter diyor. Nerde yaptiriysun canim

Merhaba kızlar,
Varikosal ameliyatı sonrası ileri hız sıfır, sperm değer,i 8.Ameliyat tarihi : Ağustos /2019 son test : 12/2019 .
Kadın doğuma gittim geçen gün. Beklememiz gerektiğini tüp bebek işlemlerne bakmamızı söyledi. Değerler belki düzelir dedi ama beklemeniz laızm dedi. Bekleseniz zaman kaybı hep dedi. Tüp yapacaksak neden varikosal ameliyatı oldukki...
Anlam veremedim. Ameliyat öncesinde sıfır olan değer de yoktu ayrıca. Acaba beklesek mi bilemiyorum. Tüp bebek işi de ayrı bir sektör gibi olmuş.. İnsan emin olamıyor..

kadın doğum bize 2 aşılama 1 tüp bebek parası dedi. direkt tüp yatptırın eşinizin sperm değerlerinden dolayı hamilelik zor dedi. Bekleseniz belki düzelir ama ya düzelmezse dedi...Çok karmaşık bir klonu

Bende ilk bu ay basladm carsamba opu oldu 1. Gun 4 tanesi dollenmis yarın yine arayacaklar
Taze transfer olacm rahmim iyiymiş
Merhaba gebeliğiniz hayırlı oldun sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim Bu taze transfer konusuna nasıl karar veriyorlar bende bu ay başladım şuan iğne kullanma aşamasındayım transfer yapılıp yapılmayacağına nasıl karar verdiler

Doktor karar veriyo ona sanırım rahmin durumuna gore

Teşekkür ederim umarim eN kisa zamanda mucizeniz bulur sizi de
Opudan sonra karar verdi dr
Sorgulamadim açıkcası rahim kalınlığın güzel dedi sadece

Teşekkür ederim umarim eN kisa zamanda mucizeniz bulur sizi de
Opudan sonra karar verdi dr
Sorgulamadim açıkcası rahim kalınlığın güzel dedi sadece
Merhaba size bi kaç sorum daha olacak Bende bugün opu yapıldı ve önümüzdeki ay transfer yapmak istedi doktorum Rahmi dinlendirmek için. Adetten kaç gün sonra dondurulmuş transfer yapılıyor o süreci biraz anlatabilir misiniz

Dondurulmuşla ilgili bilgim yok başımdan gecmedi yanlis bisey söylemeyim ama muhtemelen adetin 2. Günü ilaclar baslar 1 hafta icerisinde olur

Canım merhaba bende rahim dinlendirmedeyim şimdi regl bekliyorum 4 Mart gibi olacağım sanırım. Bana söylediklerini direk sana anlatayım Reglin 2. Günü rahim duvarını kalınlaştırmak için ilaç başlayacağız 13 gün kullanacaksın sonra kan vereceksin kan sonucun istediğimiz gibi olursa muayene olacaksın orada da herşey yolundaysa transfer günün belirlenecek 1 hafta içinde transfer olursun dediler. Benim sürecim bu şekilde ilerleyecek yani reglin başından itibaren sayarsak 20 21. Gün felan transfer olunacak

Bizim her testte farkli çıkıyordu 1-0-4 -2
Hangisi doğru bilemiyorum ama her türlü cok iyi değildi
İlk denemede oldu şükür
Ben çok endişeliyim mart sonu gibi başlıycam morfoloji 1 diye çok korkuyorum onun dışında çok şükür bir şey yok rabbim çocuğunuzu size bağışlasın darısı başımıza eşiniz neler kullandı çakşır suyu iyi diolar

Hic bisey kullandıramadim istemedi

Merhaba morfoloji tüp bebekte de sıkıntılı mi
Canım şuan tedavimin rahim dinlendirme aşamasındayım defalarca test yaptık ve morfoloji hep 0 çıktı aylarca vitaminler kullandı eşim tabi kürler vs uyguladım ama değişmedi. Tedaviye başlayınca doktorumuz hiç önemsemedi korkma önemli değil dedi hayırlısı olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…