- 18 Aralık 2019
- 457
- 404
- 53
- 32
Anladım canım dur ben onu araştırim ben hiç bilmeden kendimi bu yolda buldum hiç araştırma yapmadım ne dedilerse onu yaptımRahim zarar görmez zaten hormonlarin alt üst şuan. Hamililge hazir degil rahim hazrlama sürecide var bunun. Siz bilirsniz canm ama 5kisiden 4ü pişman bi arastir istersen
Haklısın canim ama bende o sürecten gectm ve sonundaym artik 2adet dönemi rahimim dinlendi smdi birsürü hapim var rahim kendini gebe hssetsin diye haftayada transferim var.doktorum bile opudan snra gttgmde dediki anladinmi neden transfer yapmadgmi vücudun hormonlarin normalmiydi dedi. Bende anlattm hayir cok tuhaftim diye. 4ay dosyani kapatamiyrm aslinda bana yük bu ama isimi düzgn yaparm vs.. seyler söyledi.opudan snra 1hafta agrilarn olck zaten vücudunu degisk hssetceksn onun üstüne hemen transfer agır geliyor rahimeAnladım canım dur ben onu araştırim ben hiç bilmeden kendimi bu yolda buldum hiç araştırma yapmadım ne dedilerse onu yaptım
Ben bunu doktora sorayim ama işte doktorlar neyi uygun görürse onu yapıyor aşılama diye gittim tüp bebeğe döndü resmen kendimi doktorlara bıraktımHaklısın canim ama bende o sürecten gectm ve sonundaym artik 2adet dönemi rahimim dinlendi smdi birsürü hapim var rahim kendini gebe hssetsin diye haftayada transferim var.doktorum bile opudan snra gttgmde dediki anladinmi neden transfer yapmadgmi vücudun hormonlarin normalmiydi dedi. Bende anlattm hayir cok tuhaftim diye. 4ay dosyani kapatamiyrm aslinda bana yük bu ama isimi düzgn yaparm vs.. seyler söyledi.opudan snra 1hafta agrilarn olck zaten vücudunu degisk hssetceksn onun üstüne hemen transfer agır geliyor rahime
Evet o biraz oranin prosedürne göre olcak. Kimi merkez 5.gün gtmeyeni transfer etmez kimisi 3e kadar gtsin yeter diyor. Nerde yaptiriysun canimBen bunu doktora sorayim ama işte doktorlar neyi uygun görürse onu yapıyor aşılama diye gittim tüp bebeğe döndü resmen kendimi doktorlara bıraktım
Ben bunu doktora sorayim ama işte doktorlar neyi uygun görürse onu yapıyor aşılama diye gittim tüp bebeğe döndü resmen kendimi doktorlara bıraktım
Merhaba gebeliğiniz hayırlı oldun sağlıkla kucağınıza almanızı dilerimBende ilk bu ay basladm carsamba opu oldu 1. Gun 4 tanesi dollenmis yarın yine arayacaklar
Taze transfer olacm rahmim iyiymiş
Doktor karar veriyo ona sanırım rahmin durumuna goreMerhaba gebeliğiniz hayırlı oldun sağlıkla kucağınıza almanızı dilerimBu taze transfer konusuna nasıl karar veriyorlar bende bu ay başladım şuan iğne kullanma aşamasındayım transfer yapılıp yapılmayacağına nasıl karar verdiler
Hmm anladım teşekkür ederimDoktor karar veriyo ona sanırım rahmin durumuna gore
Teşekkür ederim umarim eN kisa zamanda mucizeniz bulur sizi deMerhaba gebeliğiniz hayırlı oldun sağlıkla kucağınıza almanızı dilerimBu taze transfer konusuna nasıl karar veriyorlar bende bu ay başladım şuan iğne kullanma aşamasındayım transfer yapılıp yapılmayacağına nasıl karar verdiler
Anladım teşekkür ederimTeşekkür ederim umarim eN kisa zamanda mucizeniz bulur sizi de
Opudan sonra karar verdi dr
Sorgulamadim açıkcası rahim kalınlığın güzel dedi sadece
Merhaba size bi kaç sorum daha olacakTeşekkür ederim umarim eN kisa zamanda mucizeniz bulur sizi de
Opudan sonra karar verdi dr
Sorgulamadim açıkcası rahim kalınlığın güzel dedi sadece
Dondurulmuşla ilgili bilgim yok başımdan gecmedi yanlis bisey söylemeyim ama muhtemelen adetin 2. Günü ilaclar baslar 1 hafta icerisinde olurMerhaba size bi kaç sorum daha olacak ☺Bende bugün opu yapıldı ve önümüzdeki ay transfer yapmak istedi doktorum Rahmi dinlendirmek için. Adetten kaç gün sonra dondurulmuş transfer yapılıyor o süreci biraz anlatabilir misiniz
Canım merhaba bende rahim dinlendirmedeyim şimdi regl bekliyorum 4 Mart gibi olacağım sanırım. Bana söylediklerini direk sana anlatayımMerhaba size bi kaç sorum daha olacak ☺Bende bugün opu yapıldı ve önümüzdeki ay transfer yapmak istedi doktorum Rahmi dinlendirmek için. Adetten kaç gün sonra dondurulmuş transfer yapılıyor o süreci biraz anlatabilir misiniz
Bizim her testte farkli çıkıyordu 1-0-4 -2Merhaba morfoloji tüp bebekte de sıkıntılı mi
Ben çok endişeliyim mart sonu gibi başlıycam morfoloji 1 diye çok korkuyorum onun dışında çok şükür bir şey yok rabbim çocuğunuzu size bağışlasın darısı başımıza eşiniz neler kullandı çakşır suyu iyi diolarBizim her testte farkli çıkıyordu 1-0-4 -2
Hangisi doğru bilemiyorum ama her türlü cok iyi değildi
İlk denemede oldu şükür
Hic bisey kullandıramadim istemediBen çok endişeliyim mart sonu gibi başlıycam morfoloji 1 diye çok korkuyorum onun dışında çok şükür bir şey yok rabbim çocuğunuzu size bağışlasın darısı başımıza eşiniz neler kullandı çakşır suyu iyi diolar
Anladım canım teşekkür ederimHic bisey kullandıramadim istemedi
Canım şuan tedavimin rahim dinlendirme aşamasındayım defalarca test yaptık ve morfoloji hep 0 çıktı aylarca vitaminler kullandı eşim tabi kürler vs uyguladım ama değişmedi. Tedaviye başlayınca doktorumuz hiç önemsemedi korkma önemli değil dedi hayırlısı olur inşallahMerhaba morfoloji tüp bebekte de sıkıntılı mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?