İlk defa tüp bebek deneyecek olanlar

aynen bende aynı şeyi düşünmüştüm ama hep bir bekleyiş vardı
Bende sonra evlenen arkadaşlarımda çatır çatır doğurdu daha da moralim bozuluyor
Evet bizden sonra evlenenlerin şuan en az 2 bebisi oldu onlar adına seviniyorum elbet ama yine de bizim niye yok Rabbim diye insan içinden da olsa üzülüyor işte inşallah bizimde olcak canım şimdi tıp çok ilerledi biz çaba harcayalım da inşallah olsun bu arada altarnetif tıp diye bişeyde var ondanda yararlanmak lazım diye düşünüyorum aynı zamanda geçen bi konuda yazmışlardı yanıklar baharat diye bi baharatcı varmış testleri gidip götürüyormuşum kişiye özel bitkisel kurler veriyorlarmış aslında onu da demek istiyorum insallah Tez zamanda bebislerimize kavusuruz

Siz şu anda bişeye başladınız mı tüp bebek veya aşılama ?
Bende sizin gibi düşünüyorum tıp çok ilerledi

Siz şu anda bişeye başladınız mı tüp bebek veya aşılama ?
Bende sizin gibi düşünüyorum tıp çok ilerledi
Şuan başlamadık benim eşim yurt dışında son 2 yıldır çok yoğun geçirdik hayati 4 ay sonra inşallah geliyor Allahın izniyle o sebepten kilinik araştırıyorum çok başarılı doktorlarımız var önce Rabbim sonra onların yardımıyla inşallah bizlerde anne baba oluruz

Ama boş durmuyrum tabi şuan yeni soğan kurunu bitirdim inşallah 15 sonra vitamin kullanmaya başlayacam olan yumurtalri kalitesini artırması için yani eşim gelene kadar kullansam biraz daha daha o döneme hazırlanmış olurum ben tıp benek ten önce vitaminlerin gücüne çok inanıyorum birlikte başarıyı daha rahat yakalıyor çiftler

Çok teşekkür ederim canım donduruldu yumurtalarım. 2 ay sonra transfer yapılacak
Ne güzel Rabbim inşallah güzel haberler almanı nasip eder inşallah bebisini alırsın kucağına Hers ey çok güzel geçsin inşallah canım bizde haber et burdan

Amin inşallah başaracağız Allah in izniyle
Senide çok azimli gördüm

Evet haklısın bende iki gündür kullanıyorum sadece biraz baş ağrısı yaptı bende
Multivitamini aldım eczaneden
Eczacı gerek yok dedi ama ben hem eşime hemde kendim kullanıyorum
Bende inanıyorum senin gibi vitaminlere
Eczacı vitamin den çok beslenmenize dikkat edin dedi

Merhaba ben tüp bebek tedavisine başlamıştım ayın 8inde ama yarıda kaldı iptal oldu. Ve şimdi adet oldum tam 16 gün sonra. Neden bu kadar kısa sürede?

13yumurtam vardi 11i olgunmuş 10ü döllendi canım. 2tane 5.gün 4tanede 6.gün embriyom var
Süpermiş canım gerçekten beni aşılamadan tüp bebeğe çevirdi doktorum 6 yumurta var dedi düşük dozda iğneyle bu sonucu almamız çok iyi dedi ama 6 yumurta yetecek mi bilmiyorum

Süpermiş canım gerçekten beni aşılamadan tüp bebeğe çevirdi doktorum 6 yumurta var dedi düşük dozda iğneyle bu sonucu almamız çok iyi dedi ama 6 yumurta yetecek mi bilmiyorum
Aaa ne güzel yeter tabiki cok iyi yapms sizin sorununuz neydi

Aaa ne güzel yeter tabiki cok iyi yapms sizin sorununuz neydi
Bizde eşimde sperm dengesizliği var bir 11 milyon çıkıyor bir 46 milyon ileri hareketlisi bazen yüzde 50 bazen 20 oluyor değişken bende bir sıkıntı yok ama zaten dedim yolum bebek ha aşılama ha tüp bebek zaten bu iğneleri vurdum yaşım 27 çok geçmeden girim yola dedim allahım emeklerimizi ziyan etmesin

Ben doktorunun yaptgni begendim canim ama taze transfer olma madem basladinz düzgn olsun. Nezaman toplanck yumurtalarn

Cumartesi toplanacak ama benim rahmim hiç zarar görmedi kuzum muhtemelen taze yapar gibi geliyor
Rahim zarar görmez zaten hormonlarin alt üst şuan. Hamililge hazir degil rahim hazrlama sürecide var bunun. Siz bilirsniz canm ama 5kisiden 4ü pişman bi arastir istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…