Evet bizden sonra evlenenlerin şuan en az 2 bebisi oldu onlar adına seviniyorum elbet ama yine de bizim niye yok Rabbim diye insan içinden da olsa üzülüyor işte inşallah bizimde olcak canım şimdi tıp çok ilerledi biz çaba harcayalım da inşallah olsun bu arada altarnetif tıp diye bişeyde var ondanda yararlanmak lazım diye düşünüyorum aynı zamanda geçen bi konuda yazmışlardı yanıklar baharat diye bi baharatcı varmış testleri gidip götürüyormuşum kişiye özel bitkisel kurler veriyorlarmış aslında onu da demek istiyorum insallah Tez zamanda bebislerimize kavusuruzaynen bende aynı şeyi düşünmüştüm ama hep bir bekleyiş vardı
Bende sonra evlenen arkadaşlarımda çatır çatır doğurdu daha da moralim bozuluyor
Siz şu anda bişeye başladınız mı tüp bebek veya aşılama ?Evet bizden sonra evlenenlerin şuan en az 2 bebisi oldu onlar adına seviniyorum elbet ama yine de bizim niye yok Rabbim diye insan içinden da olsa üzülüyor işte inşallah bizimde olcak canım şimdi tıp çok ilerledi biz çaba harcayalım da inşallah olsun bu arada altarnetif tıp diye bişeyde var ondanda yararlanmak lazım diye düşünüyorum aynı zamanda geçen bi konuda yazmışlardı yanıklar baharat diye bi baharatcı varmış testleri gidip götürüyormuşum kişiye özel bitkisel kurler veriyorlarmış aslında onu da demek istiyorum insallah Tez zamanda bebislerimize kavusuruz
Çok teşekkür ederim canım donduruldu yumurtalarım. 2 ay sonra transfer yapılacakRabbim inşallah bebeğinin haberini almayı nasip etsin canım inşallah güzel gider tedavin
Şuan başlamadık benim eşim yurt dışında son 2 yıldır çok yoğun geçirdik hayati 4 ay sonra inşallah geliyor Allahın izniyle o sebepten kilinik araştırıyorum çok başarılı doktorlarımız var önce Rabbim sonra onların yardımıyla inşallah bizlerde anne baba oluruzSiz şu anda bişeye başladınız mı tüp bebek veya aşılama ?
Bende sizin gibi düşünüyorum tıp çok ilerledi
Ne güzel Rabbim inşallah güzel haberler almanı nasip eder inşallah bebisini alırsın kucağına Hers ey çok güzel geçsin inşallah canım bizde haber et burdanÇok teşekkür ederim canım donduruldu yumurtalarım. 2 ay sonra transfer yapılacak
İnşallah canım ,kesinlikle haber edeceğim.Ne güzel Rabbim inşallah güzel haberler almanı nasip eder inşallah bebisini alırsın kucağına Hers ey çok güzel geçsin inşallah canım bizde haber et burdan
Amin inşallah başaracağız Allah in izniyleŞuan başlamadık benim eşim yurt dışında son 2 yıldır çok yoğun geçirdik hayati 4 ay sonra inşallah geliyor Allahın izniyle o sebepten kilinik araştırıyorum çok başarılı doktorlarımız var önce Rabbim sonra onların yardımıyla inşallah bizlerde anne baba oluruz
Evet haklısın bende iki gündür kullanıyorum sadece biraz baş ağrısı yaptı bendeAma boş durmuyrum tabi şuan yeni soğan kurunu bitirdim inşallah 15 sonra vitamin kullanmaya başlayacam olan yumurtalri kalitesini artırması için yani eşim gelene kadar kullansam biraz daha daha o döneme hazırlanmış olurum ben tıp benek ten önce vitaminlerin gücüne çok inanıyorum birlikte başarıyı daha rahat yakalıyor çiftler
Evet haklısın bende iki gündür kullanıyorum sadece biraz baş ağrısı yaptı bende
Multivitamini aldım eczaneden
Eczacı gerek yok dedi ama ben hem eşime hemde kendim kullanıyorum
Bende inanıyorum senin gibi vitaminlere
Eczacı vitamin den çok beslenmenize dikkat edinIyi beslenmek elbette çok iyi fakat destekleyici vitaminler daha çabuk etki ediyor üstelik psikoloji olarakta biz kadınların üzerinde iyi etki bırakıyor ben öyle görüyorum ama iyi beslenmek zaten hayat boyu yapmamız gereken bisey bence gerçekten çok önemi var vitaminlerin bi kere hücreleri yeniliyor ve daha sağlıklı olmasını sağlıyor...Rabbim hepimize yardım etsin en azından alabiliyoruz çok isteyipte yapamayanlar alamayanlar var dır mutlaka Rabbim onlarada yardım etsinEvet haklısın bende iki gündür kullanıyorum sadece biraz baş ağrısı yaptı bende
Multivitamini aldım eczaneden
Eczacı gerek yok dedi ama ben hem eşime hemde kendim kullanıyorum
Bende inanıyorum senin gibi vitaminlere
Eczacı vitamin den çok beslenmenize dikkat edin dedi
Kaç yumurta toplandı sizdenYumurtalarım toplandı embriyolarm donduruldu sorunuz varsa danışabilirsiniz
13yumurtam vardi 11i olgunmuş 10ü döllendi canım. 2tane 5.gün 4tanede 6.gün embriyom varKaç yumurta toplandı sizden
Süpermiş canım gerçekten beni aşılamadan tüp bebeğe çevirdi doktorum 6 yumurta var dedi düşük dozda iğneyle bu sonucu almamız çok iyi dedi ama 6 yumurta yetecek mi bilmiyorum13yumurtam vardi 11i olgunmuş 10ü döllendi canım. 2tane 5.gün 4tanede 6.gün embriyom var
Aaa ne güzel yeter tabiki cok iyi yapms sizin sorununuz neydiSüpermiş canım gerçekten beni aşılamadan tüp bebeğe çevirdi doktorum 6 yumurta var dedi düşük dozda iğneyle bu sonucu almamız çok iyi dedi ama 6 yumurta yetecek mi bilmiyorum
Bizde eşimde sperm dengesizliği var bir 11 milyon çıkıyor bir 46 milyon ileri hareketlisi bazen yüzde 50 bazen 20 oluyor değişken bende bir sıkıntı yok ama zaten dedim yolum bebek ha aşılama ha tüp bebek zaten bu iğneleri vurdum yaşım 27 çok geçmeden girim yola dedim allahım emeklerimizi ziyan etmesinAaa ne güzel yeter tabiki cok iyi yapms sizin sorununuz neydi
Ben doktorunun yaptgni begendim canim ama taze transfer olma madem basladinz düzgn olsun. Nezaman toplanck yumurtalarnBizde eşimde sperm dengesizliği var bir 11 milyon çıkıyor bir 46 milyon ileri hareketlisi bazen yüzde 50 bazen 20 oluyor değişken bende bir sıkıntı yok ama zaten dedim yolum bebek ha aşılama ha tüp bebek zaten bu iğneleri vurdum yaşım 27 çok geçmeden girim yola dedim allahım emeklerimizi ziyan etmesin
Cumartesi toplanacak ama benim rahmim hiç zarar görmedi kuzum muhtemelen taze yapar gibi geliyorBen doktorunun yaptgni begendim canim ama taze transfer olma madem basladinz düzgn olsun. Nezaman toplanck yumurtalarn
Rahim zarar görmez zaten hormonlarin alt üst şuan. Hamililge hazir degil rahim hazrlama sürecide var bunun. Siz bilirsniz canm ama 5kisiden 4ü pişman bi arastir istersenCumartesi toplanacak ama benim rahmim hiç zarar görmedi kuzum muhtemelen taze yapar gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?