İlk defa tüp bebek deneyecek olanlar

Merhabalar bende Aralık sonunda ilk randevuma gideceğim tüp bebek için görüşmeye. İlk gidişimizde muayene ediyor mu ve protokol belirneliyor mu yani merak ettiğim şu tedaviye hemen o ay başlanıyor mu
Bende tedaviye başlarken böyle merak içindeydim. Yaşayanlar anlatsın ki diğerleri faydalanabilsin tecrübelerinden :)) İlk doktorunuza gittiğinizde muayene ediyor detaylı bi şekilde. Rahim filminiz ve tahlilleriniz var ise yakın zamanda yaptırdığınız mutlaka gösterin ki az çok sizinle ilgili bi fikri olsun doktorunuzun. Sonrasında kendisi de sizden tahliller isteyecek, kist veya iltihap gibi sıkıntılarınız yoksa ve tahlil sonuçlarınız da iyiyse adet olduğunuzda sizi çağırır tedaviye başlar diye düşünüyorum. Hakkınızda hayırlısı

Yaa çok teşekkür ederim bilgilendirme için gerçekten aklımda o kadar çok soru var ki ne nasıl olur diye merak ediyorum. Testlerimi yanıma almayı unutmayayım o zaman. Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz için hayırlı şeyler olur

11,12 günlük iğne tedavisi olyr yumurtalarn gelişmesi için hormon iğneleri yani bir etkisi olmadı bana 1 ay geçti üzerinden,iğne yapıldığı dönemde biraz asabileştim o kadar

Deneyimlediğim kadarıyla çok ilgili ve alakalılar .Her şeyden önce profesyoneller .Her şeyi başta söylüyorlar.Ücreti ,tedaviyi her şeyi baştan bilerek başlıyorsun.
İnşallah gerek kalmaz ama bende orda başlayayım o zaman tedaviye bu arada çok sağol yardımcı oldun inşallah sonucun pozitif çıkar bana da umut olursun olursa yazarsın buradan inşallah

İnşallah gerek kalmaz ama bende orda başlayayım o zaman tedaviye bu arada çok sağol yardımcı oldun inşallah sonucun pozitif çıkar bana da umut olursun olursa yazarsın buradan inşallah
İnşallah canım ,bugün yumurtalarımı topladılar 15tqne yumurtam toplandı.1.-3.ve 5. Gün embriyologlar yumurta ve döllenme konusunda bileği verecekmiş.Bende rahim dinlendirme işleminyapıyor .Embriyolar olsuştuktan sonra dondurulacak.Bir buçuk ay sonra transfer işlemi yapacak.Çünkü rahim yoruldu ve çok fazla yumurta olduğu için kendisini toplamasını bekleyecek.

Herkes te öyle olmuyor dimi yani ben her şey 1 ay içinde olacak diye farzediyorum bide sen femara klomen fln kullandın mı ?

Herkes te öyle olmuyor dimi yani ben her şey 1 ay içinde olacak diye farzediyorum bide sen femara klomen fln kullandın mı ?
Tedaviye başlamadan önce klomen kullandım 2ay çatlatma iğnesi ile Beraber tek yumurtam oluştu ve genelde 15mm di .Hamilelik oluşmadı.O zaman karar verdik tüp bebek için canım.Herkesin tabi farklı oluyor çünkü herkesin sorunu başka .O yüzden doktorun ne öneriyorsa dinliyorsun .

Aynısı bende değil oldu cnm en fazla 15mm olup tekrardan küçülüyorlardı çok Sağol bu arada doktorumu dinliycem

Aynısı bende değil oldu cnm en fazla 15mm olup tekrardan küçülüyorlardı çok Sağol bu arada doktorumu dinliycem
Canım iyi bir doktor edin ve aklındaki her şeyi sor. Ayrıca tedaviye başlamadan önce ön görüşme yapıp merkezlerden bilgide alabiliyorsun

Merhaba kizlar size bir tavsiyede bulunacagim.tup bebek transfeeinden sonra her aksam muhakkak taze sikilmis havuc suyu icin bir bardan bebegin tutunmasi icin cok etkili.bende tup bebek tedavisi gordum ve sansim cok dusukti digerlerine gore.tek bir tane dollenen embriykm vardi ve oda cok dusuk kalitedeydi yani doktorn bile tutacagina pek umidi yoktu.ama ben transfer sonrasi her aksam havuc suyu ictim ve bolca kabak cekirdegi yedimve suan kizim.2 bucuk yasinda cok sukur.Rabbjm isteyen herkese nasip.etsin

Rabbim inşallah bebeğinin haberini almayı nasip etsin canım inşallah güzel gider tedavin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…