Bende tedaviye başlarken böyle merak içindeydim. Yaşayanlar anlatsın ki diğerleri faydalanabilsin tecrübelerinden :)) İlk doktorunuza gittiğinizde muayene ediyor detaylı bi şekilde. Rahim filminiz ve tahlilleriniz var ise yakın zamanda yaptırdığınız mutlaka gösterin ki az çok sizinle ilgili bi fikri olsun doktorunuzun. Sonrasında kendisi de sizden tahliller isteyecek, kist veya iltihap gibi sıkıntılarınız yoksa ve tahlil sonuçlarınız da iyiyse adet olduğunuzda sizi çağırır tedaviye başlar diye düşünüyorum. Hakkınızda hayırlısıMerhabalar bende Aralık sonunda ilk randevuma gideceğim tüp bebek için görüşmeye. İlk gidişimizde muayene ediyor mu ve protokol belirneliyor mu yani merak ettiğim şu tedaviye hemen o ay başlanıyor mu
Oldu mu peki canm süreç nasıl geçti biraz bilgi verirmisin nerde yaptın ücret fln☺Evet canım bende Pcos var.Tüpleri açıyorlar bildiğim kadarıyla.Bende direk tüp bebeğe geçtim
Tedaviye başladık adetin 3.günü iğnelere başladım .Yarın yumurtalarım toplanacak. Yaklaşık 15-16 binlaraya geliyor.Bahçeci Fulya tüp bebek merkeziOldu mu peki canm süreç nasıl geçti biraz bilgi verirmisin nerde yaptın ücret fln☺
Memnun musun peki cnm ilgi alaka fln var mı yanıTedaviye başladık adetin 3.günü iğnelere başladım .Yarın yumurtalarım toplanacak. Yaklaşık 15-16 binlaraya geliyor.Bahçeci Fulya tüp bebek merkezi
Yaa çok teşekkür ederim bilgilendirme içinBende tedaviye başlarken böyle merak içindeydim. Yaşayanlar anlatsın ki diğerleri faydalanabilsin tecrübelerinden :)) İlk doktorunuza gittiğinizde muayene ediyor detaylı bi şekilde. Rahim filminiz ve tahlilleriniz var ise yakın zamanda yaptırdığınız mutlaka gösterin ki az çok sizinle ilgili bi fikri olsun doktorunuzun. Sonrasında kendisi de sizden tahliller isteyecek, kist veya iltihap gibi sıkıntılarınız yoksa ve tahlil sonuçlarınız da iyiyse adet olduğunuzda sizi çağırır tedaviye başlar diye düşünüyorum. Hakkınızda hayırlısı
11,12 günlük iğne tedavisi olyr yumurtalarn gelişmesi için hormon iğneleri yani bir etkisi olmadı bana 1 ay geçti üzerinden,iğne yapıldığı dönemde biraz asabileştim o kadarMerhaba
Ben 1 kez ilaç almadan kendi yumurtamla aşılama yaptırdım fakat sonuç negatif
Doktorum tüp bebeği öneriyor ben ise ilaçların uzun vadedeki sonuçlarından korktuğum için kararsızım
Çok ilaç alınıyormu sizde yan etki yaptı mı?
Ve inşallah transferiniz olumlu olur
Deneyimlediğim kadarıyla çok ilgili ve alakalılar .Her şeyden önce profesyoneller .Her şeyi başta söylüyorlar.Ücreti ,tedaviyi her şeyi baştan bilerek başlıyorsun.Memnun musun peki cnm ilgi alaka fln var mı yanı
İnşallah gerek kalmaz ama bende orda başlayayım o zaman tedaviye bu arada çok sağol yardımcı oldun inşallah sonucun pozitif çıkar bana da umut olursun olursa yazarsın buradan inşallahDeneyimlediğim kadarıyla çok ilgili ve alakalılar .Her şeyden önce profesyoneller .Her şeyi başta söylüyorlar.Ücreti ,tedaviyi her şeyi baştan bilerek başlıyorsun.
İnşallah canım ,bugün yumurtalarımı topladılar 15tqne yumurtam toplandı.1.-3.ve 5. Gün embriyologlar yumurta ve döllenme konusunda bileği verecekmiş.Bende rahim dinlendirme işleminyapıyor .Embriyolar olsuştuktan sonra dondurulacak.Bir buçuk ay sonra transfer işlemi yapacak.Çünkü rahim yoruldu ve çok fazla yumurta olduğu için kendisini toplamasını bekleyecek.İnşallah gerek kalmaz ama bende orda başlayayım o zaman tedaviye bu arada çok sağol yardımcı oldun inşallah sonucun pozitif çıkar bana da umut olursun olursa yazarsın buradan inşallah
Herkes te öyle olmuyor dimi yani ben her şey 1 ay içinde olacak diye farzediyorum bide sen femara klomen fln kullandın mı ?İnşallah canım ,bugün yumurtalarımı topladılar 15tqne yumurtam toplandı.1.-3.ve 5. Gün embriyologlar yumurta ve döllenme konusunda bileği verecekmiş.Bende rahim dinlendirme işleminyapıyor .Embriyolar olsuştuktan sonra dondurulacak.Bir buçuk ay sonra transfer işlemi yapacak.Çünkü rahim yoruldu ve çok fazla yumurta olduğu için kendisini toplamasını bekleyecek.
Tedaviye başlamadan önce klomen kullandım 2ay çatlatma iğnesi ile Beraber tek yumurtam oluştu ve genelde 15mm di .Hamilelik oluşmadı.O zaman karar verdik tüp bebek için canım.Herkesin tabi farklı oluyor çünkü herkesin sorunu başka .O yüzden doktorun ne öneriyorsa dinliyorsun .Herkes te öyle olmuyor dimi yani ben her şey 1 ay içinde olacak diye farzediyorum bide sen femara klomen fln kullandın mı ?
Aynısı bende değil oldu cnm en fazla 15mm olup tekrardan küçülüyorlardı çok Sağol bu arada doktorumu dinliycemTedaviye başlamadan önce klomen kullandım 2ay çatlatma iğnesi ile Beraber tek yumurtam oluştu ve genelde 15mm di .Hamilelik oluşmadı.O zaman karar verdik tüp bebek için canım.Herkesin tabi farklı oluyor çünkü herkesin sorunu başka .O yüzden doktorun ne öneriyorsa dinliyorsun .
Canım iyi bir doktor edin ve aklındaki her şeyi sor. Ayrıca tedaviye başlamadan önce ön görüşme yapıp merkezlerden bilgide alabiliyorsunAynısı bende değil oldu cnm en fazla 15mm olup tekrardan küçülüyorlardı çok Sağol bu arada doktorumu dinliycem
Tamam cnm çok çok sağol sen hangi doktordasınCanım iyi bir doktor edin ve aklındaki her şeyi sor. Ayrıca tedaviye başlamadan önce ön görüşme yapıp merkezlerden bilgide alabiliyorsun
Rica ederim canım Güvenç Karlıkaya doktorumTamam cnm çok çok sağol sen hangi doktordasın
Çok sağol cnmRica ederim canım Güvenç Karlıkaya doktorum
Sorununuz nedir acaba?Malesef canım. Bu sıze motivasyon kaybettırmesin. Ben PES etmedim. Yakın zamanda tekrar deneyeceğim.
Allahın izniyle denemeye devam. :)
Sorun da burda ya sorun yok canım :)Sorununuz nedir acaba?
Rabbim inşallah bebeğinin haberini almayı nasip etsin canım inşallah güzel gider tedavinTeşekkür ederim canım Allah hepimize yardım etsin
Karar verdik tüp bebek ,başladık cumartesi günü yumurtalar toplanacak.Pende Pcos var eşimin de değerlerinde az da olsa düşüklük var.Doktorumuz iki durumuda izah etti . Tahlil ve rahim sonuçlarına göre ve yumurta rezerv durumuna göre ,eş durumuna göre yönlendiriyor.Bize her iki durumu da deneyebileceğimizi söyledi .Ama biz tüp bebek tedavisini seçtik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?