İlk defa tüp bebek deneyecek olanlar

Merhaba canım iğneler, ilaçlar vs ücreti ne kadar yumurta toplama işlemi ağrılı mı oluyor bide çok ilaç kullanılıyor mu biraz bilgi verebilir misin?
Ben. Bahceciye gidiyorum rahim dinlenrmdirme dahil 10500₺ ama 1500₺ u iade edecekler dr taze yi uygun gordu
İlaclarlar da yaklaşık 5 bine yakındır tam bakmadım ama
Sürecin zorlugunua gelirsek benim kadar korkan biri yoktur heralde hele yumurta toplama da titrememi durduramadm
Ama inan hiç korkulacak bi yanı yok ne igneler ne ilaçlar
Bi de kisiye gore tedavi oldugunu söyleyeyim merkez bile farkeder cok şükür ben zorlanmadim
Umarim sonucta iyi olur

Ben hemen sorayım :) kaç yumurta toplandı kaç tane kaldı ve bir sorun var mıydı inşallah olumlu sonuç alırsınız
Cikolata kistim var 26 yasndaym canim .13 toplandı 2tane yüksek kalite 5.gün ,4tanede düsük kalite 6.gün yavrularm var :)

Merhaba canım iğneler, ilaçlar vs ücreti ne kadar yumurta toplama işlemi ağrılı mı oluyor bide çok ilaç kullanılıyor mu biraz bilgi verebilir misin?
Canim ilaclar 3,4 bin tutuyo. Hastane ücreti 8bin. Dondurma 1500. Bakim 250. Yumurta toplama işlemi bayiltarak zaten hssetmiyosun ama pskolojik anlamda ameliyathaneye grdgn icin skinti oluyo yani. Korku heycan üşüme falan.. islem bitince bi hafta zorluk cektim agri ,dik duramama, adim atimama , sanci, kasık agrisi gibi.. çok ilactan kastın ignelerin oluyo kendin yapiyosun göbegne gelip geciyo

Çok teşekkür ederim

Benimde 1 sene oldu tüp bebekmi aşılamamı karar veremedik bizde ama devlet ilk denemeleri karşılamıyormu devlet hastanelerinde

Merhaba kızlar bende Kasım adetimle başlayacağım tedavi ye doktorumla görüştüm. Tüm tahlillerimizi yaptırdık rapor evraklarini da hazırladık tedaviye başlamak kaldı şuan hepimizin için hayırlı uğurlu olur tedaviler olumlu sonuçlar alırız inşallah

meraba kızlar. bnmde bgn 2. günüm. pzt kontrol var. gonalf 150 kullanıorm her gün. sizde durumlar nesir

Kızlar pazartesi yumurta toplancak sabah. Bize hiç cinsel.perhiz 0lcak demedi ne dr ne hemsire bizde dun iliski oldu maalesef. Yumurta toplamaya pazartesi karar verildikten sonra ben iliskiyi soyledim hemsireye keske olmasaydi ama sorun yok hic zarar gormemis dedi ama cok moralim bozuldu. Bir sey olur mu ?? Birde kan aldi yine o ne icin acaba ?

Merhaba arkadaslar bizde aralik gitmeyi dusunuyoruz esimde sıkıntı oldugu icin ins hepimiz olunlu sonuclar aliriz Rabbim yuzumuzu guldurur insalla

Bizede denmedi birsey oolurmu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…