Ben. Bahceciye gidiyorum rahim dinlenrmdirme dahil 10500₺ ama 1500₺ u iade edecekler dr taze yi uygun gorduMerhaba canım iğneler, ilaçlar vs ücreti ne kadar yumurta toplama işlemi ağrılı mı oluyor bide çok ilaç kullanılıyor mu biraz bilgi verebilir misin?
Cikolata kistim var 26 yasndaym canim .13 toplandı 2tane yüksek kalite 5.gün ,4tanede düsük kalite 6.gün yavrularm var :)Ben hemen sorayım :) kaç yumurta toplandı kaç tane kaldı ve bir sorun var mıydı inşallah olumlu sonuç alırsınız
Canim ilaclar 3,4 bin tutuyo. Hastane ücreti 8bin. Dondurma 1500. Bakim 250. Yumurta toplama işlemi bayiltarak zaten hssetmiyosun ama pskolojik anlamda ameliyathaneye grdgn icin skinti oluyo yani. Korku heycan üşüme falan.. islem bitince bi hafta zorluk cektim agri ,dik duramama, adim atimama , sanci, kasık agrisi gibi.. çok ilactan kastın ignelerin oluyo kendin yapiyosun göbegne gelip geciyoMerhaba canım iğneler, ilaçlar vs ücreti ne kadar yumurta toplama işlemi ağrılı mı oluyor bide çok ilaç kullanılıyor mu biraz bilgi verebilir misin?
Çok teşekkür ederimCanim ilaclar 3,4 bin tutuyo. Hastane ücreti 8bin. Dondurma 1500. Bakim 250. Yumurta toplama işlemi bayiltarak zaten hssetmiyosun ama pskolojik anlamda ameliyathaneye grdgn icin skinti oluyo yani. Korku heycan üşüme falan.. islem bitince bi hafta zorluk cektim agri ,dik duramama, adim atimama , sanci, kasık agrisi gibi.. çok ilactan kastın ignelerin oluyo kendin yapiyosun göbegne gelip geciyo
Hayırlısı olsun inşallahmerhaba kızlar bede önümüzdeki ay başlıcam inşallah ilk önce aşılama denicez sanırım.
Hayırlısı olsun hamileliğin nerede yaptırdınizBende ilk sefer yaptim tup bebek tuttu allahin izniyle 2 aylik gebeyim 5 yumurta toplandı 2 tanesi dollenmis taze yumurtayala yapildi
Istanbul goztepede özel muayenesine gidiyodumHayırlısı olsun hamileliğin nerede yaptırdıniz
Benimde carsamba gunu 19 yumurtam toplandi bunlardan 16 tanesi döllendi. Pazartesi transfer yapilacak hayirlisiyla
Bizede denmedi birsey oolurmu acabaKızlar pazartesi yumurta toplancak sabah. Bize hiç cinsel.perhiz 0lcak demedi ne dr ne hemsire bizde dun iliski oldu maalesef. Yumurta toplamaya pazartesi karar verildikten sonra ben iliskiyi soyledim hemsireye keske olmasaydi ama sorun yok hic zarar gormemis dedi ama cok moralim bozuldu. Bir sey olur mu ?? Birde kan aldi yine o ne icin acaba ?
Sali gununden beri bende gonalf 150 kullaniyorum benimde pazartesi kontrolum varmeraba kızlar. bnmde bgn 2. günüm. pzt kontrol var. gonalf 150 kullanıorm her gün. sizde durumlar nesir
bakalm nssıl olacak yumurtalar. ben çok şişkinimSali gununden beri bende gonalf 150 kullaniyorum benimde pazartesi kontrolum var
Bilkiyorum canim belki de yumurta toplancagi zaman olmuyodurBizede denmedi birsey oolurmu acaba
Merhabalar ben varım bahçeci tüp bebek merkezinde gerçen hafta ilk görüşmemizi yaptık .Gerçi aşılama mı tüp bebek mi karar veremedik .Çok heyecanlıyım .Umarım olumlu sonuçlar alırız ❤
İnsallah cok ii ilerliyolardir hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım bende oyleyimbakalm nssıl olacak yumurtalar. ben çok şişkinim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?