- 25 Mayıs 2018
- 258
- 190
- 53
Dün olduysa yeterli olur canim daha sen pazartesi gdiceksn. Bu arada karnın şiş deglmiydi nasıl canın iliski istedi ya ben yumurtalardan zor yatiyodumInşallah canım sorunsuz geçer. 1 saat sonra çatlama iğnesi olacağım ama dün ilişki oldu. Hemsire keşke olmasaydı ama bi sorun yok her şey normal dedi. Daha önce söylememişlerdi cinsel perhizi unutmusum dedi hemşireiçime kurt dustu uzuldum
ay çkk heyecan. benı neden bu kadar erken çağırdı doktor anlamadmBugün 5 gun ignemi vuruldum yarinda vurulcam benimde pazartesi kontrol canim
Yumurta takibi icin canim doktordan dr fark ediyo demekki yarin blli olur :)ay çkk heyecan. benı neden bu kadar erken çağırdı doktor anlamadm
bakalm artk sonuç ne olck. bende çok merak edıorm. ne zaman toplayacaklar vsYumurta takibi icin canim doktordan dr fark ediyo demekki yarin blli olur :)
Bende normal canım her şey şişkinlik ağrı sızı olmadı cok şükür. Inan canımın istediğinden degil de sperm testi alırlar diye mecbur gibi oldu. Onu da tahmin ettik eşimle sperm testi isterler diye onu da kimse söylemedi yumurta günü eşimden de alınacağını spermlerinin. Ama kurt düştü içime yasak miydi diyeDün olduysa yeterli olur canim daha sen pazartesi gdiceksn. Bu arada karnın şiş deglmiydi nasıl canın iliski istedi ya ben yumurtalardan zor yatiyodum
Bende cok merak ediyorum kac gün daha kullnicazbakalm artk sonuç ne olck. bende çok merak edıorm. ne zaman toplayacaklar vs
10 gün kullanırız herhalde. cetrotıde verdımı doktorBende cok merak ediyorum kac gün daha kullnicaz
Zaten perhiz demek en az 3 en fazla 5gün olmaması demek. Kurtarıyo sizin gününüz canımBende normal canım her şey şişkinlik ağrı sızı olmadı cok şükür. Inan canımın istediğinden degil de sperm testi alırlar diye mecbur gibi oldu. Onu da tahmin ettik eşimle sperm testi isterler diye onu da kimse söylemedi yumurta günü eşimden de alınacağını spermlerinin. Ama kurt düştü içime yasak miydi diye( kafama takıldı dünden beri
Cok afedersin canım cinsel ilişki normal mi bu süreçte yoksa tamamen yasak mi . Cok açık oldu kusura bakmaZaten perhiz demek en az 3 en fazla 5gün olmaması demek. Kurtarıyo sizin gününüz canım
Hangi doktorla görüştünüz? Ve memnun kaldınız mı?Merhabalar ben varım bahçeci tüp bebek merkezinde gerçen hafta ilk görüşmemizi yaptık .Gerçi aşılama mı tüp bebek mi karar veremedik .Çok heyecanlıyım .Umarım olumlu sonuçlar alırız ❤
Verdide daha almayın dedi biz dedigimizde alin dedi10 gün kullanırız herhalde. cetrotıde verdımı doktor
benm 29 ekıme denk geliyo diye alın demişti.Verdide daha almayın dedi biz dedigimizde alin dedi
Bana tamamen yasak dendiCok afedersin canım cinsel ilişki normal mi bu süreçte yoksa tamamen yasak mi . Cok açık oldu kusura bakma
Bize hicbir şey söylenmedi hemşirece unutmusum söylemeyi dediBana tamamen yasak dendi
Ay alsamiydimkibenm 29 ekıme denk geliyo diye alın demişti.
bilmiyomkı cnm doktor. 4 tane yazmş bende aldm. dolapta kalsn dediAy alsamiydimki
Benim gonalf 10 tane cetroide den 5 tane ovitirelle 1 yazmislar ama 3 tane gonalf yeter onu al dedi bilmiyorum kafam karıştı smdibilmiyomkı cnm doktor. 4 tane yazmş bende aldm. dolapta kalsn dedi
ben gonalf 900 kalem kullanıyorum. her gün 150 lık vuruluyorum. bakalm ne zaman olck toplama işlemi. ama bulursun açık eczane ıllakı alırsınBenim gonalf 10 tane cetroide den 5 tane ovitirelle 1 yazmislar ama 3 tane gonalf yeter onu al dedi bilmiyorum kafam karıştı smdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?