Ben biraz once arastirdim bazi dr lar demiski catlatma ignesi vurulduktan sonra ve toplama işlemi ile test gününe kadar önerilmez yaziyo ins bise olmazBilkiyorum canim belki de yumurta toplancagi zaman olmuyodur
Ben daha çatlama iğnesi bulmadım bu gece vurulcamBen biraz once arastirdim bazi dr lar demiski catlatma ignesi vurulduktan sonra ve toplama işlemi ile test gününe kadar önerilmez yaziyo ins bise olmaz
Maşallah maşallah çok iyi dimi sayıBenimde carsamba gunu 19 yumurtam toplandi bunlardan 16 tanesi döllendi. Pazartesi transfer yapilacak hayirlisiyla
Vurulmadim demek istedimBen daha çatlama iğnesi bulmadım bu gece vurulcam
Maşalalh canım ne güzel 5. Güne ulaşan olmuş bayıltılarak olan toplama işlemi ağır bi anestezi mi oluyor yani ayılmakta fln güçlük çekiliyor muCikolata kistim var 26 yasndaym canim .13 toplandı 2tane yüksek kalite 5.gün ,4tanede düsük kalite 6.gün yavrularm var :)
Anladim canim hayırlısı inşallahVurulmadim demek istedim
1saate yakın sürdü canım kistime dokunmak zorunda kalmis ondan uzadı. Yok ya 5dkya uyandım ilacla uyandiriyolar galiba ama aglayarak uyandım 5dk agladım:)sebebini bilmiyrumMaşalalh canım ne güzel 5. Güne ulaşan olmuş bayıltılarak olan toplama işlemi ağır bi anestezi mi oluyor yani ayılmakta fln güçlük çekiliyor mu
nerde tedavi görüosn cnmİnsallah cok ii ilerliyolardir hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım bende oyleyim
Hayrlı olsun ne güzel. Bizim 2. Tüp bebek tutmadı. Sizin problem neydi interfilite sebebi. Hangi yöntemler kullanıldı ilaç felan süreci biraz anlatanblr msnzBende ilk sefer yaptim tup bebek tuttu allahin izniyle 2 aylik gebeyim 5 yumurta toplandı 2 tanesi dollenmis taze yumurtayala yapildi
Siz ne eAnladim canim hayırlısı inşallah
Canım benimde pazartesi yumurta toplanacak yumurta toplamaya kadar cinsel perhiz vermişler miydi. Birde o gun normal.bi şekilde.mi gidiosun idrara sıkışık falan olmuyorsun dimi. Bugün gece çatlama iğnesi vurulacagim önereceğim bisey war miCikolata kistim var 26 yasndaym canim .13 toplandı 2tane yüksek kalite 5.gün ,4tanede düsük kalite 6.gün yavrularm var :)
Esimde sperm yetersizligi vardi bndede polikistik over vardiHayrlı olsun ne güzel. Bizim 2. Tüp bebek tutmadı. Sizin problem neydi interfilite sebebi. Hangi yöntemler kullanıldı ilaç felan süreci biraz anlatanblr msnz
Insallah en kisa zamnda sizde bu duyguyu yaşarsınızHayrlı olsun ne güzel. Bizim 2. Tüp bebek tutmadı. Sizin problem neydi interfilite sebebi. Hangi yöntemler kullanıldı ilaç felan süreci biraz anlatanblr msnz
Adana Balcalı Hastanesi'nde canim sen?nerde tedavi görüosn cnm
Cinsel perhiz sart canim eşindende sperm alıncak. Normal sekilde git tuvaletini bosalt 1saat bayilcaksın tuvaletini yaparsn valla masada:) zaten ameliyathaneye grmeden tuwalete sokarlar seni. Hic sıkıntı yapma saatini bekle canım gelip gecicek unutmaSiz ne e
Canım benimde pazartesi yumurta toplanacak yumurta toplamaya kadar cinsel perhiz vermişler miydi. Birde o gun normal.bi şekilde.mi gidiosun idrara sıkışık falan olmuyorsun dimi. Bugün gece çatlama iğnesi vurulacagim önereceğim bisey war mi
Hadi ya :) bende baya korkuyorum o işlemden ameliyat ya o yüzden1saate yakın sürdü canım kistime dokunmak zorunda kalmis ondan uzadı. Yok ya 5dkya uyandım ilacla uyandiriyolar galiba ama aglayarak uyandım 5dk agladım:)sebebini bilmiyrum
Inşallah canım sorunsuz geçer. 1 saat sonra çatlama iğnesi olacağım ama dün ilişki oldu. Hemsire keşke olmasaydı ama bi sorun yok her şey normal dedi. Daha önce söylememişlerdi cinsel perhizi unutmusum dedi hemşireCinsel perhiz sart canim eşindende sperm alıncak. Normal sekilde git tuvaletini bosalt 1saat bayilcaksın tuvaletini yaparsn valla masada:) zaten ameliyathaneye grmeden tuwalete sokarlar seni. Hic sıkıntı yapma saatini bekle canım gelip gecicek unutma
bende izmir ege ünv cnm. pzt kontrol var. senın kaçıncı gün bgnAdana Balcalı Hastanesi'nde canim sen?
Söylemedi of yaTedaviye basladigin andan itibaren iliski hic istemiyorlar aslında ama olan olmus sıkıntı olmasin insallaj
Bugün 5 gun ignemi vuruldum yarinda vurulcam benimde pazartesi kontrol canimbende izmir ege ünv cnm. pzt kontrol var. senın kaçıncı gün bgn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?