İlk defa tüp bebek deneyecek olanlar

Cikolata kistim var 26 yasndaym canim .13 toplandı 2tane yüksek kalite 5.gün ,4tanede düsük kalite 6.gün yavrularm var :)
Maşalalh canım ne güzel 5. Güne ulaşan olmuş bayıltılarak olan toplama işlemi ağır bi anestezi mi oluyor yani ayılmakta fln güçlük çekiliyor mu

Maşalalh canım ne güzel 5. Güne ulaşan olmuş bayıltılarak olan toplama işlemi ağır bi anestezi mi oluyor yani ayılmakta fln güçlük çekiliyor mu
1saate yakın sürdü canım kistime dokunmak zorunda kalmis ondan uzadı. Yok ya 5dkya uyandım ilacla uyandiriyolar galiba ama aglayarak uyandım 5dk agladım:)sebebini bilmiyrum

Bende ilk sefer yaptim tup bebek tuttu allahin izniyle 2 aylik gebeyim 5 yumurta toplandı 2 tanesi dollenmis taze yumurtayala yapildi
Hayrlı olsun ne güzel. Bizim 2. Tüp bebek tutmadı. Sizin problem neydi interfilite sebebi. Hangi yöntemler kullanıldı ilaç felan süreci biraz anlatanblr msnz

Anladim canim hayırlısı inşallah
Siz ne e
Cikolata kistim var 26 yasndaym canim .13 toplandı 2tane yüksek kalite 5.gün ,4tanede düsük kalite 6.gün yavrularm var :)
Canım benimde pazartesi yumurta toplanacak yumurta toplamaya kadar cinsel perhiz vermişler miydi. Birde o gun normal.bi şekilde.mi gidiosun idrara sıkışık falan olmuyorsun dimi. Bugün gece çatlama iğnesi vurulacagim önereceğim bisey war mi

Cinsel perhiz sart canim eşindende sperm alıncak. Normal sekilde git tuvaletini bosalt 1saat bayilcaksın tuvaletini yaparsn valla masada:) zaten ameliyathaneye grmeden tuwalete sokarlar seni. Hic sıkıntı yapma saatini bekle canım gelip gecicek unutma

Inşallah canım sorunsuz geçer. 1 saat sonra çatlama iğnesi olacağım ama dün ilişki oldu. Hemsire keşke olmasaydı ama bi sorun yok her şey normal dedi. Daha önce söylememişlerdi cinsel perhizi unutmusum dedi hemşire içime kurt dustu uzuldum

Tedaviye basladigin andan itibaren iliski hic istemiyorlar aslında ama olan olmus sıkıntı olmasin insallaj

Tedaviye basladigin andan itibaren iliski hic istemiyorlar aslında ama olan olmus sıkıntı olmasin insallaj
Söylemedi of ya unutmusum dedi bide ama pazartesi toplamaya karar verildi ondan sonra ben söyledim sorun oluşmamış dedi ama tabi ben cok uzuldjm o kadar emek veriyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…