Öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun, burada bir hesabım yoktu ve sizi yanıtlamak için üyelik oluşturdum

bende bir tüp bebek annesiyim, bebeğim 16 aylık oldu şükürler olsun. darısı başınıza

süreç herkes için aynı koşullarda işlemeyecektir elbette ama siz ne kadar pozitif kalır ve olacağına inanırsanız zihniniz de bedeninize bu olumlu hali iletecektir

süreç sandığınızdan hızlı ilerleyecek, yumurtalarınız bir kaç gün içinde büyüyecek ve toplanmaya hazır hale gelecek. çatlatma iğnenizi vurulup 12 saat içinde yumurta toplama işleminiz yapılacak sonrası dölleme ve embriyo gelişimini bekleme kısmı

en heyecanlı bölüm sizi gün gün arayarak durumu bildirmeleri olacaktır sanıyorum ki.. sonra transfer işlemi için gittiğinizde ekranda bebeğinizle ilk kez karşılaşacaksınız ve bu hayatınızda asla unutamayacağınız bir an olacak çünkü onun size geldiğini gözlerinizle göreceksiniz. dilerim isteyen herkese Rabbim nasip etsin. evet doğal yolla olsun çok isterdim ama o günlerin heyecanı da çok farklı oluyor. kim bebeğiyle tek vücut olduğu ilk anı gözleriyle görmek istemez ki?

çok güzel, pozitif ve kolay bir süreciniz olur umarım