- 4 Aralık 2024
- 362
- 72
- 13
- 28
- Konu Sahibi Mystery275
Canımmm naptınTamam canımm anlaştık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canımmm naptınTamam canımm anlaştık
Canımmm naptın
Aradılar sabah beni, 17 yumurta toplanmış 10 u olgunmuş 7 si döllemiş, çok üzüldüm valla seni aradılar mıAyy dünden beri salak gibiydimmm. Çok şükür oldu da rahatladımm. Valla stresten ölücektim anksiyete de var bendesen naptınnn?
Canımmm naptın
Canım niye üzülüyosun 7 gayet iyi bi sayı. Yapma öyle. 4-5 tane kalsa çarşambaya kadar mis gibi Allahın izniyle. Beni de sabah aradılar. 19 yumurta toplanmış 14 ü düzgün çıkmış bu sabah da 10 tanesi döllenmiş canım Allahın izniyleAradılar sabah beni, 17 yumurta toplanmış 10 u olgunmuş 7 si döllemiş, çok üzüldüm valla seni aradılar mı
Süper canımmm, çok sevindim senin adınaCanım niye üzülüyosun 7 gayet iyi bi sayı. Yapma öyle. 4-5 tane kalsa çarşambaya kadar mis gibi Allahın izniyle. Beni de sabah aradılar. 19 yumurta toplanmış 14 ü düzgün çıkmış bu sabah da 10 tanesi döllenmiş canım Allahın izniyle![]()
İnşallah canım benim ikimizinki deSüper canımmm, çok sevindim senin adınainşallah ilerler gelişimleri
senin daha dolu işte yumurtaların, benim 3 bin çıkmış, Allahım şöyle 5 tane falan olsa iyi kalite de bana yeter, birtane evlat istiyorumİnşallah canım benim ikimizinki debu arada E2 değerim 4.000 çıkmış benim
Canım Allahın izniyle olur sen içini ferah tut. 7 tane döllenmiş bunlar tabi çarşambaya kadar azalıcak ama 4-5 tane kalır Allah’ın izniylesenin daha dolu işte yumurtaların, benim 3 bin çıkmış, Allahım şöyle 5 tane falan olsa iyi kalite de bana yeter, birtane evlat istiyorum
İnşallah canımmmCanım Allahın izniyle olur sen içini ferah tut. 7 tane döllenmiş bunlar tabi çarşambaya kadar azalıcak ama 4-5 tane kalır Allah’ın izniyleayrıca 2-3 tane olur ama pat diye tutar Allahın işi bu . Dua edicez
![]()
Bugün aradıklarında yaz yine. Kaç tane kalmış nasıl yumurtalarİnşallah canımmm![]()
Valla beni aramadılar bugünBugün aradıklarında yaz yine. Kaç tane kalmış nasıl yumurtalarben de haber bekliyorum. Bugün pazar ama bi haber gelir herhalde demi
İnşallah canım olurbenim 15 yumurta toplandı 9’u olgun 8’i döllendi ama 5. Güne 2 tane 2BB embriyo gelebildi. Çift embriyo transferi yapılacak ama rahimde kist olmuş.3. Reglimi beklicem dün doğum kontrol hapına başladım. Yani orta - iyi kalitede embriyo kalırsa hiç canınızı sıkmayın bir çok kişinin hiçbir embriyosu 5. Güne gidemeyebiliyor
Pazar günü aramıyolarmış sanırım. Yarın öğrenicez artık bakalım. İğneleri olmaya devamValla beni aramadılar bugün
Bana iğne vermediki monodoks ve dostinex verdiPazar günü aramıyolarmış sanırım. Yarın öğrenicez artık bakalım. İğneleri olmaya devam![]()