- 21 Mayıs 2025
- 106
- 18
- 13
- 32
- Konu Sahibi Mystery275
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ben olmadım ya dahaCanım ben regl oldum![]()
Ayyy kız bende olmuşum altıma geçmişCanım ben regl oldum![]()
Hahahhahaha ayyy yaaa Allah seniAyyy kız bende olmuşum altıma geçmiş![]()
Her şeyimiz aynı deliricem şimdi ksnsnsndkAyyy kız bende olmuşum altıma geçmiş![]()
Hahaha aynen yaHer şeyimiz aynı deliricem şimdi ksnsnsndk
Doktorum yazdı bu arada. Embriyolar hakkında bilgilendiricem dedi. Çatlıcam meraktan gerçekten bayılıvercemHahaha aynen ya![]()
Beni aramadılar dahaDoktorum yazdı bu arada. Embriyolar hakkında bilgilendiricem dedi. Çatlıcam meraktan gerçekten bayılıvercem![]()
Canım beni aradılar şimdi. En son 3 tane kalmışBeni aramadılar daha![]()
Çok güzel canım, 2 sini bir dondurmuşlar ya onu sordun mu transfer ederken ikisini 1 mi ediyorlarmış, çünkü benimkini de 2 2 dondurmuşlar transfer de nasıl olacak korkuyorumCanım beni aradılar şimdi. En son 3 tane kalmışbirini 1 paket diğerini de 2li olarak 1 paket dondurmuşlar. Bi tane gelişimi geriden gelen varmış yarına kadar ona da bakalım demişler. Yani şuan için 2 hakkım var
kaliteleri orta iyiymiş. Tutunma oranları iyiymiş. Bakalım
2 -2 dondurulunca 2si birden transfer olmak zorunda canım. Ayrı ayrı olmuyo. Ben senin hepsini tek tek dondurdular sandımÇok güzel canım, 2 sini bir dondurmuşlar ya onu sordun mu transfer ederken ikisini 1 mi ediyorlarmış, çünkü benimkini de 2 2 dondurmuşlar transfer de nasıl olacak korkuyorum
Yok ya adam bana sormadı ki sorsa tek tek derdim2 -2 dondurulunca 2si birden transfer olmak zorunda canım. Ayrı ayrı olmuyo. Ben senin hepsini tek tek dondurdular sandım
Gelmedi mi hala senin haberYok ya adam bana sormadı ki sorsa tek tek derdim
Benimde 11 embriyomu dondurduk 2-2 şeklinde 2 kez transfer oldum. 2sini de çözüp kalite olarak hangisi iyiyse onu transfer ettilerÇok güzel canım, 2 sini bir dondurmuşlar ya onu sordun mu transfer ederken ikisini 1 mi ediyorlarmış, çünkü benimkini de 2 2 dondurmuşlar transfer de nasıl olacak korkuyorum
Gelmedi ya bekliyorumGelmedi mi hala senin haber
Aaa öyle oluyormuymuş iyi bariBenimde 11 embriyomu dondurduk 2-2 şeklinde 2 kez transfer oldum. 2sini de çözüp kalite olarak hangisi iyiyse onu transfer ettiler