- 21 Mayıs 2025
- 119
- 18
- 13
- 32
- Konu Sahibi Mystery275
Hayret bişey gerçektenValla çok sinirlendim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayret bişey gerçektenValla çok sinirlendim
Devlet maalesef ki böyleHayret bişey gerçekten
Dur bakalım yarın öğrenirsin Allahın izniyle. Bana da haber vermeyi unutma. Benim de geriden gelen bi embriyo daha varmış, yarın haber vercekler umarım o da gelişir ve dondururlar. Şansım 3 olurDevlet maalesef ki böyle![]()
İnşallahhhh canımDur bakalım yarın öğrenirsin Allahın izniyle. Bana da haber vermeyi unutma. Benim de geriden gelen bi embriyo daha varmış, yarın haber vercekler umarım o da gelişir ve dondururlar. Şansım 3 olur![]()
Canım gelmedi mi hala sana haber? Beni şimdi yine aradılar. Sonradan gelen gelişememişİnşallahhhh canım![]()
Yok canım ben aradım, istediğiniz zaman gelin dondurma ücreti için dediler embiriyolog aramadı, ikimizin de iki kere şansı varCanım gelmedi mi hala sana haber? Beni şimdi yine aradılar. Sonradan gelen gelişememişyani şuan toplamda 1 i bir paket diğer 2 si bir paket olmak üzere 2 şansım oldu
buna şükür çok şükür. Hiç de olmayabilirdi Allah göstermesin. Bakalım hayırlısı
![]()
Hadi bakalım hayırlısı olsun hakkımızdaYok canım ben aradım, istediğiniz zaman gelin dondurma ücreti için dediler embiriyolog aramadı, ikimizin de iki kere şansı var![]()
Biz pazartesi gideceğiz canım, bizim 3. Regli de olacak transfer yani şubat başı gibi senin ne zamanHadi bakalım hayırlısı olsun hakkımızdatransfer ne zaman olucak canım? Biz de dondurma ücreti için cumartesi gidicez
Canım bizim ocakta olucak kısmetse , ocak ortası gibi yaniBiz pazartesi gideceğiz canım, bizim 3. Regli de olacak transfer yani şubat başı gibi senin ne zaman
Süperrr inşallah ilk sen hamile kalırsın sonra benCanım bizim ocakta olucak kısmetse , ocak ortası gibi yani
Ayyy inşallahhSüperrr inşallah ilk sen hamile kalırsın sonra bensen bana tecrübelerini söylersin
![]()
İnşallahhh canım ilk tek koyduracaksın dimiAyyy inşallahhinşallah ilkte tekte olur da bu süreçte yine beraber devam ederiz
![]()
Evet zaten tek zorunlu bana. Yaş gereğiİnşallahhh canım ilk tek koyduracaksın dimi
Benimde yaş gereği tek olması lazım, ama ikisi de çift donduruldu ne yaparlar bilmiyorumEvet zaten tek zorunlu bana. Yaş gereğisen?
Kaç yaşındaydın canım senBenimde yaş gereği tek olması lazım, ama ikisi de çift donduruldu ne yaparlar bilmiyorum![]()
Canım panikleme hiç stres yapma rahat ol. Hiç belli olmuyo bu işler, az toplanır ama içleri doludur elinde kalır 3-4 tane. Hayırlısı olsun her şeyin. Benim yumurtalarım 19 tane toplandı. 14 ü dolu çıktı canım. Ama kalitelerinde sıkıntılar vardı. Bi de benimkilerin hepsi 19-22 mm arasındaydı. Büyüklükleri çok iyiydiBen de geçen ay başladım, 7 gün ganol f kullandım dün çatlatma iğnelerini oldum yarın sabah toplanıcak. Çok endişeliyim zaten 8 yumurta vardı ama ikisi baya küçük 6 taneden de kaç tanesi dolu çıkıcak da embriyo aşamasını geçebilecek hiç bilmiyorum içimi korku umutsuzluk sarmaya başladı
Sizlern kaç mmlerde toplandı yumurtalar kaçta kaçı dolu çıktı tecrübeleriniz neler
Çok teşekkürler benim 20 16 15 14 diye gidiyordu dün sabah kontrolde ama umarım yarın sabaha kadar biraz daha büyürler çok orta boy kalmışlar gibime geliyor 17 üstü toplanıyor diye duymuştım keşke bir gün daha iğne mi yapılsaydı bilemiyorum ki.Canım panikleme hiç stres yapma rahat ol. Hiç belli olmuyo bu işler, az toplanır ama içleri doludur elinde kalır 3-4 tane. Hayırlısı olsun her şeyin. Benim yumurtalarım 19 tane toplandı. 14 ü dolu çıktı canım. Ama kalitelerinde sıkıntılar vardı. Bi de benimkilerin hepsi 19-22 mm arasındaydı. Büyüklükleri çok iyiydi
Kaç tane oldun günde iğne? Bir de kaç gün boyunca iğne oldun?Çok teşekkürler benim 20 16 15 14 diye gidiyordu dün sabah kontrolde ama umarım yarın sabaha kadar biraz daha büyürler çok orta boy kalmışlar gibime geliyor 17 üstü toplanıyor diye duymuştım keşke bir gün daha iğne mi yapılsaydı bilemiyorum ki.
Benim döngü ortasında başladı, 7 ganol f 375 kullandımKaç tane oldun günde iğne? Bir de kaç gün boyunca iğne oldun?