Ben de ne zaman gizli saklı uçağa otobüse binsem hep kaza olacakmış gibi hissederim. Hatta bir keresinde ev arkadaşıma tren biletimin resmini atmıştım, nolur nolmaz yaban ellerde bari bir kişi bilsin nerede olduğumu diye :)))
Haberlere bakma bile boşuna. Uçak kazasında ölne ihtimalin metro turizmle ankaraya giderken ölme ihtimalinden çok çok cooook daha düşük :)
Ayrıca kaybolmazsin tabii ki. Varınca sıraya gir, valizini ver. Sonda istsr oklari takip et,ister karşına çıkan insanlara sor 'giden yolcu' yazan yere ulaş. Orada da yine bir görevli bul, biletini göster. Sana kapı numarasini gostersinler. O kapı numarasında bekle dur, zaten senin gibi bir uçak dolusu insan olacaktır. Kapılar açılınca herkes sıraya gecer,sen de geç ve bin.
İnişte de zaten her yol çıkış kapısına gidiyor. Dümdüz yürü elbet o kapıdan çıkarsın. Bir tane kapı var. Sevgilin de seni orada bekler zaten,bulusursunuz.
İnan ki insanlar dil bilmeden, hata o ülkede kullanılan alfabeyi bilmeden seyehat ediyor. Hiç de başlarına birsey gelmiyor,kaybolmuyorlar. Sen kendi yaşadığın ülkede mi kaybolacaksin?
Ayrıca başına gelen her zorluğu bir şekilde cozeceksindir. Böyle böyle zamanla problem çözme yetin gelişecek işte. Devamlı herşey çok tikirinda olsa insan sıfır deneyim ot gibi yaşar gider

Bir keresinde beni biletim olduğu halde uçağa almamışlardi. Üstelik sebebini anlamamıştım,dillerini bilmediğim için. Böyle mal gibi kaldım havaalanında. Vebalı miyim niye beni almiyorsunuz:)) meğer diplomatik bir sebepten ötürüymüş

bu kadar kötü bir olay bile güzel hatirlayacak bazı şeylere yol açtı . Sen de çıkan aksiliklere üzülme, güzel güzel bin uçağına.
Ayrıca böyle zamanlarda 'aileme ne derler,onlar bensiz ne yapar' falan diye düşünüyorsan sana kendimi rahatlattigim cümleyi yazayım:
Benim ecelimde bugun ölmek varsa zaten banyoda düşüp olebilirim,oldüğümle kalırım. Ama uçakta ölürsem aileme bir ev parası tazminat öderler. Her türlü bugün benim son günümse uçakta ölmek daha hayirli

Kulağa manyakca mi geliyor?
Bence senin uçağının düşme vesvesesindan daha manyakca değil ^^