- 27 Şubat 2012
- 16.936
- 28.615
- 798
- Konu Sahibi Ufak_tefek
-
Eşim o kadar çok uçakla seyahat eden bir insan, Pegasus un bahsettiginiz bu olumsuzluklarina rağmen neden THY yi tercih etmedi merak ettim şimdi.
THY bilet ücretleri daha yüksek olabilir mi
Sabiha Gökçen den Kars havalimanına ucacagim.Aslında thy de uygun bazen 70 80 tl bılet oluyor. Bazen 400 500 bıle oluyor.. Atatürk havalımanı mı Sabiha gokcen mı birde nereye ucacaksınız ? Pegasus Atatürk havalımanından sadece İzmire ucuyor mesela.
Sabiha Gökçen den Kars havalimanına ucacagim.
Adamın günahını aldım iki dakikaya:)Sabiha gokcen de thy ucagı olmuyor sanırım o yuzdendır. Genelde pegasus ucar Sabiha Gökçenden
Dediğiniz gibi olur umarım.Çocuklarınız küçük değil o kadar, e mesafe de kısaymış. 13-14 saat uçanlar oluyor daha küçük bebelerle. İki saat daha ne olduğunu anlamadan geçer, zaten onlar da heyecanlanır ilgiyle beklerler. Daha sıkılmalarına fırsat kalmadan biř bakmışınız inişe geçmiş uçak. Endişelenmeyin hiç :)
Adamın günahını aldım iki dakikaya:)
:)) dua et onur aır den almamıs :) Gercı o da yok Sabiha gokcende[/QUO
Ne güzel ya bu konuda herşeye vakifsiniz,kıskandim şimdi:)
Benim yerime de bol bol seyahat edin.
O zaman dediğiniz gibi yanımda atıştırmalık birşeyler bulundurmam daha mantıklı olacak.
Ben genelde cubuk kraker balik kraker aliyorum cocuklara, teker teker verip zaman gecirtiyorum :))
İşte o cikcik sesini bır kişiden bile duysam moralim çok bozulur.
Burada okuduklarimdan da yola çıkarak anladım ki,kimsenin kimseye iki saatliğine bile tahammülü yok.
Ya çok iyisiniz gerçekten,çok teşekkür ederim
Rica ederim :) valla birinde öyle denk geldi. Bebek resmen çıldırdı, ortalığı inletti ve tam benden bir ön koltukta oturuyorlardı.
Üstelik 6 saatlik bir yolculuk,
Hiç rahatsız olmadım, sadece o denli yırtınarak ağlaması içimi sızlattı :) sonra taktım kulaklığımı müzik dinledim hiçbişey duymadım.
Etraftan ne ters ters bakan, ya da niye ağlıyor bu çocuk diyen de görmedim.
Herkes parasını verip bilet alıyor o uçağa.
Bu tür durumlara rastlamakta mümkün, herkes bunun bilincinde oluyor zaten merak etmeyin :)
Ne güzel siz rahatsınız ama herkes aynı değil. Beni çok rahatsız eder bebek ağlaması. Kesinlikle tahammül edemem normalde. Hiç hoşlanmıyorum. Kendi çocuğum da yok. Anlamak bu yüzden de biraz zor benim için. Ama uçakta yapacak bi şey yok.
Sadece ne kadar şanssızım ki bebekli insanlara yakın oturuyorum diye düşünürüm.
Ayrıca yurtiçindeki iki saatlik uçaklarda her zaman film izleme olanağı olmuyor ki. Yurtdışı için geçerlidir o.
Ve pekçok insan kulaklıkla rahat etmez çünkü kulaklık iyice mahvediyor, tıkıyor uçakta.
O yüzden söylediklerinize şaşırdım açıkçası.
Kulaklık kullanamıyorum ben mesela. Benim gibi çok insan var.
Ama yine de ağlayacak bebek ağlar. Yapacağımız bir şey yok bi an önce susmasını dilemek dışında.
İki yaşına girmesine bir ay var.Ben yurtdisi- Turkiye arasi ucuyorum 2 cocukla.
2 yasini gecene mide bulantisi filan olmasin diye bi ilac verilebilir, ben doktor tavsiyesiyle vermistim ogluma, cok rahat gecti yolculuk.
Cik cik diyen olabilir, buna engel olamazsiniz oyuzden moral bozmaya gerek yok.
Ucus oncesi ben iyice yoruyorum cocuklari, genelde uyuyorlar.
Yaniniza renkli kalem, kagit, boyama kitabi tarzi seyler alin.
Yolda atistirmalik olarak ben salatalik, elma, kayisi dilimlerim, yaban mersini, kraker, yogurt, biskuvi filan aliyorum.
Aktarmali 12 saat uctugumuz icin mecbur tedarikli oluyorum.
2 saat yolculuktan sanirim hic cekinmezdim.
Rahat olun yeterli.
Bide iki yasini gecince koltuk almak zorunlu degil mi? Yani kucakta gidebiliyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?