ilk defa yasiyorum bunu..

Öyle görünüyor kız.. :KK43: dört ayak üstüne düşmüş gibi o. Birde o da kurnaz çocuk boyle para yiyen fena bi kız secmiyor yolu biliyor yani..
Sabretmekten baska carem yok ki.. Sadece benim canimi bu denli yakip benim onurumla haysiyetimle namusumla hayallerimle oynayan bu adamin hic uzulmeden bu kadar mutlu olmasına dayanamıyorum. Aptal gibi ben agliyorumagliyorum heder ediyorum kendimi. Cikmiyor bir an bile aklimdan..
Canim bak sakin ol ve düşün bu adam için üzülmeye değer mi diye emin ol sende bulduğunu kimsede bulamayacak er gec dönecek kız kendi halinde görünebilir ama sadece görünen kısmı bu parasini da yer merak etme hiç bişey senin gördüğün gibi değildir kız zaten safa iyiye yatıyor ki alsın istediğini sakin kıza yazma kendini düşürme sessiz kal izini kaybettir koklaya koklaya bulsun seni kapiş

Bu zamanda saf kız mı kalmış ya ne komik köylerde bulursun saf el değmemiş şehirlerde de az ... bulursun canım uzun ilişkiden çıkmış bir erkek sudan çıkmış bir balıktır tatlım unutma eninde sonunda suya girecek tabi su bulursa:KK15:

Bu zamanda saf kız mı kalmış ya ne komik köylerde bulursun saf el değmemiş şehirlerde de az ... bulursun canım uzun ilişkiden çıkmış bir erkek sudan çıkmış bir balıktır tatlım unutma eninde sonunda suya girecek tabi su bulursa:KK15:
O kadar umutsuzum ki Potansiyel bir canavar meydana getirmisim elin oğluna bu kadar kiymet mi verilir mis :KK43: inanin neler yapmadim ki :KK43: eğer hakikaten dediğimiz olursa size bildirecegim ama ben adamı hem sevgiye ilgiye bogmusum hem de cenemle usandırmısim. Ben ayrildim ama bu kiz olaylarini duyunca gururu mu ayaklar altina aldim 4, yilimiza kıyma deyip agladim adamin basinin etini yedim sonrada kufuru baasti öncesinde de etmişti :KK43: bu hale ben kendim getirdim ama çok geç gordum bunu.. Bu saattenn sonra adam tüm gemileri yakmis bana kufuru bile 4 yıl etmeyip simdi etmisken ( son zamanlar hakaretler olmuştu) bu adam arkasina donup bakar mı?? Ailesi de istemiyor beni. Benim davranıslarimla birleşince adam çareyi savaşmakta değil kaçmakta buldu. Hem yeni aska yelken acti hem de ailesinin sozunu dinlemis oldu 1 tasla iki kus . bana yapma Allah askina biz barissak yine ayrilacagiz dedi. Sende mutlu ol bende. Çünkü beni mutsuz ettigini biliyordu. Bu şartlar altında bu adam ardina bakar mı?

Canim bak sakin ol ve düşün bu adam için üzülmeye değer mi diye emin ol sende bulduğunu kimsede bulamayacak er gec dönecek kız kendi halinde görünebilir ama sadece görünen kısmı bu parasini da yer merak etme hiç bişey senin gördüğün gibi değildir kız zaten safa iyiye yatıyor ki alsın istediğini sakin kıza yazma kendini düşürme sessiz kal izini kaybettir koklaya koklaya bulsun seni kapiş

İnşallah öyle olur çünkü bu dönemde gelgitteydi bana ağlayarak ben hala seni seviyorum demisti . aradan 1 ay geçti bende kalmadı o his o duygu sevmiyorum dedi defalaca. Ailesinin üstüne yemin etti. Aslinda ben duamı yasiyorum yine beni çok üzmüştü bir gece ağlayarak dua ettim Allahim 4 yildir gözümün yasi dinmedi ben bitiremiyorum bitsin artik ya ondan ya benden kalbini sogut dedim. Kendime dua etmeyi unutmusum. Çünkü çok zor altindan kalkiyorum bu durumun. Adam bana yaklasti dokundu ciddi bir sorumluluk getirecek birşey yasamadik ben hic bir zaman müsaade etmedim. Beni bu sebeplerle çok aglatti. Hep dokunmaya calisiyordu bana. Ben istesem aramizda öyle birşey bile olurdu. Hep ben dururdum bi raddeden sonra. Bi gün kulağıma evlenmemize garanti olur dedi. Tabiki inanmadim.. Çok sevdim.. İlk yıl boyle girişimleri oldu ama ben tersine yonlerdirdim hep 1 yıl boyunca camiye gidip namaz kildik beraber. Aynı ortamdayız izimi kaybettirmem mümkün değil gercidaha az gorecegim artik yaz boyu da görmeyeceğim..

Yeni uyandım yine rüyamda gördüm onu. Görmediğim bi gün yok. Acaba sürekli ondan konuştuğum için mi rüyamda görüyorum uyumak bile işkence olmaya başladı. Onu unutmak için hic onu anmamam mı lazım

Bilinçaltıdır o uyuduğun zaten 2 3 saattir anca

Rabbim artık derman versin güç versin kuvvet versin birbaskasiyla olduğunun düşünce hazmedemiyorum... Dayanamiyorum. artik haram oldu herşey bana dua ediyorum sürekli ama hep ayniyim.. Bedenim güçsüz düştü kilo verdim. Değmez biliyorum ama olmuyor elim de değil... :(

Evet ettiğin o dua kabul olmuş bence işte ettiğiniz dualara dikkat edin dua kapının açık olduğu zaman etmişsin anlaş
Rabbim artık derman versin güç versin kuvvet versin birbaskasiyla olduğunun düşünce hazmedemiyorum... Dayanamiyorum. artik haram oldu herşey bana dua ediyorum sürekli ama hep ayniyim.. Bedenim güçsüz düştü kilo verdim. Değmez biliyorum ama olmuyor elim de değil... :KK43:
Tabi ki de acı çekeceksin bu çok normal ama belli bir sürede duracak ve bakmışsın ki geçmiş gitmiş

Arkadaşlar içime ferahlık doğdu çünkü bu çocuk blöf te yapiyor olabilir kulagima gelsin diye arkadaşların yaninda söylüyor bana duyurmaya calisiyor çünkü daha öncede boyle hamleleri oldu benim kulagima gelsin diye yakin arkadaslarima kizin fotografini gösterdi. Bende bunlari duyunca kudurup sürekli mesaj atmistim. Ve her defasinda oltaya takildim sazan gibi. Ben cunku memleketime gelmesi icin cok israr etmiştim onu gezdirmek icin ama gelmemisti. Hassas noktamın bu oldugunu biliyor o yuzden o kizin sehrine bilet bakiyor o cimrilikle 600 lira vereceğini hic sanmiyorum verirse de helal olsun. Bu defa hic ses cikmadi benden. Çikmayacakta.. :) sizcede blöf mu??

Belli olmaz.Erkekler genelde blof yapmaz ama..Nadir de olsa yapan var..Sen daha iyi bilirsin olaylari..Bence blof degil.

"Canı yanan sabretsin
Can yakan yanacağı günü beklesin"
Peygamberimiz hadisedir (s.av)
"Kim müslüman bir kardeşine bir şey yapıyorsa onu yaşamadan olmez"
Hadis
Bekle izle gör seyret

Birde yaşayan var mı demişsin ya
Olmaz miiiii

"Canı yanan sabretsin
Hadis
Bekle izle gör seyret

Olmaz miiiii
Haklisin ramira. Rabbim ne eylerse güzel eyler.. Bizim göremediğimiz neler var kimbilir perdenin arkasında..

Eğer bir gelişme olursa buraya mutl
"Canı yanan sabretsin
Hadis
Bekle izle gör seyret

Olmaz miiiii
Eğer günün.birinde bir gelişme olursa buraya mutlaka yazacağım..

paronayak oluyorum sürekli internette araştırmalar yapıyorum ayrılıklarla ilgili. midem ağrıyor kalbim acıyor korkuyorum hastalanacağım diye. ama hiç birşey yiyemiyorum doğru dürüst.sürekli ondan konuşuyorum sürekli ağlıyorum. o unuttu gitti kızlar.. ben değmeyecek biri icin mahvediyorum kendimi. Allahında gücüne gidecek diye çok korkuyorum sürekli dua ediyorum. kız mezun olup gitmiş uzaktan lişki olacak sizce yürür mü? aralarında 16 17 saat var...

Dibindeki adamın yapmadığı kalmıyor uzaktan uzağa adamların canına minnet

Back
X