kızlar dün onunla görüştüm. Yapmamam gereken bir şeydi ama yaptım kendim için. Ortak arkadaşlarımız var sürekli onun haberleri geliyor hepsini uyardım ama yine de oluyor. Onu aradım görüşmek istediğimi söyledim. Ben görüşmek istemiyorum ama dedi. Rica ettim yarım saat görüştük. Mutluluk haberlerin geliyor kulağıma dedim yok kızın elini tutmuşsun yok onun şehrine gidecekmişsin yok onuu benle kıyaslamalar.. Ayıp dedim hiç mi şahsıma saygın yok dedim senin yüzünden ne hallerdeyim deyip ağladım. üzüldüü vicdanının sızladığını söyledi. Ailemin istemediği biriyle yapamazdım dedi anne baba onayı olmadan vs vs lakırdılar işte. Peki neden vebalime girdin dedim çok özür dilerim sana yaşattıklarım için dedi. O kızı seviyor musun diye sordum tekrar evet seviyorum dedi. Peki neden beni kandırdın iki ay önce ağlayarak hala beni sevdiğini söyledin dedim. Herşey için özür dilerim dedi. üzülme lütfen dedi..

adii şerefsiz herşeyimle oynadı şimdi çok mutlu. Bak olan bana oldu dedim sen çok mutlusun dedim. Çok da mutlu değilim dedi normal. Fotoğraf albümümüzü attın mı diye sordum hayır hala duruyor dedi. Kızlar yeni bir ilişkiye başlayan adam ne diye atmaz? aldığın herşey duruyor dedi..