ilk defa yasiyorum bunu..

Kızlar selamlar. Daha önce de bi konu actim ama içimdekileri susturamiyorum bir turlu. Karaktersiz adamlara lanet olsun.. 4 yıllık bir ilişki biter ve ardına 2.3 ay sonra yeni biri bulunur. Ben 4 aydir kahrimdan oluyorum. Akıl verin bana. bu adamdan ben ayrildim ilk çünkü hic değer vermiyordu bana. Ama boyle bir hamle yaparak beni gurursuzlastirdi başka birine teklif ettiğini öğrenince ilk basta kiz kabul etmemis agladim yapma dedim 4 yilimiza kimse değmez dedim. Ama adice davrandi kizi bana anlatti fotografini gösterdi. Daha bugün haberini aldım ki birlikteler mis kizin elini bile tutmuş. 4 yıl da bulunduğum şehre hic gelmedi yaz tatillerinde falan. Simdi kız için km öteye gidiyormuş. Daha 3, aydir tanidigi biri için. Ben burda kendimi yedim mahvoldum. Neden ben üzüldüm tek ahim yerde kalmaz biliyorum ama o ne zaman uzulcek?? Boyle şeyler yasayan oldu mu? O çok mutlumutlu. o ne zaman uzulecek içi yanacak. Birazcıkta olsa ofkem dinsin içim soğusun istiyorum
aynı seylerı yasadım su an kurtuldugum ıcın dua edıyorum senı sevmemıs bı kere bunu kabul etmelısın sevmeden dort sene yanında kalmamıs bıle bu ılıskı senın ılıskın olmuys ve su an duygularını anlıyorum emın ol herkes ettıgını yasıyo ama sen gorme oh olsun dememek ıcın ve bundan kurtuldugun zaman ıyıkı dıceksın ıyıkı bıtmıs net

aynı seylerı yasadım su an kurtuldugum ıcın dua edıyorum senı sevmemıs bı kere bunu kabul etmelısın sevmeden dort sene yanında kalmamıs bıle bu ılıskı senın ılıskın olmuys ve su an duygularını anlıyorum emın ol herkes ettıgını yasıyo ama sen gorme oh olsun dememek ıcın ve bundan kurtuldugun zaman ıyıkı dıceksın ıyıkı bıtmıs net
dönüs yaptı mı hiç peki pişman olup

Kızlarrrr çok mutluyummmmm.. paylasmak istedim hemencecik. içim soğuyor bu adama karsı artık. ölüyor duygularım. Çünkü herkes onun heveskar biri olduğunu heveslerine düskün olduğunu söylüyor bende biliyordum ama bu adam kangren haline gelmisti bende. geçen bi arkadas benle telefonda konuşurken bir başka erkek arkadaş duymu onun için sapık o sapık demiş. çocuk bunla aynı evde yaşamıştı çünkü.. :) yani herkes uçkuruna dükün diyor onun içinnn.. Allah beni korumuş kızlar Allah'ın sevgili kuluyummm :)

Kızlarrrr çok mutluyummmmm.. paylasmak istedim hemencecik. içim soğuyor bu adama karsı artık. ölüyor duygularım. Çünkü herkes onun heveskar biri olduğunu heveslerine düskün olduğunu söylüyor bende biliyordum ama bu adam kangren haline gelmisti bende. geçen bi arkadas benle telefonda konuşurken bir başka erkek arkadaş duymu onun için sapık o sapık demiş. çocuk bunla aynı evde yaşamıştı çünkü.. :) yani herkes uçkuruna dükün diyor onun içinnn.. Allah beni korumuş kızlar Allah'ın sevgili kuluyummm :)
hahaha anladın yanı ıyı cunku bakma yanı senı elde edemedı ya sırf onun ıcın dırettı sana asık oldugu ıcın degıl canım kurtul ıyı ıyı walla maf ederız bız erkeklerı kım onlar :D

kızlar dün onunla görüştüm. Yapmamam gereken bir şeydi ama yaptım kendim için. Ortak arkadaşlarımız var sürekli onun haberleri geliyor hepsini uyardım ama yine de oluyor. Onu aradım görüşmek istediğimi söyledim. Ben görüşmek istemiyorum ama dedi. Rica ettim yarım saat görüştük. Mutluluk haberlerin geliyor kulağıma dedim yok kızın elini tutmuşsun yok onun şehrine gidecekmişsin yok onuu benle kıyaslamalar.. Ayıp dedim hiç mi şahsıma saygın yok dedim senin yüzünden ne hallerdeyim deyip ağladım. üzüldüü vicdanının sızladığını söyledi. Ailemin istemediği biriyle yapamazdım dedi anne baba onayı olmadan vs vs lakırdılar işte. Peki neden vebalime girdin dedim çok özür dilerim sana yaşattıklarım için dedi. O kızı seviyor musun diye sordum tekrar evet seviyorum dedi. Peki neden beni kandırdın iki ay önce ağlayarak hala beni sevdiğini söyledin dedim. Herşey için özür dilerim dedi. üzülme lütfen dedi.. :( adii şerefsiz herşeyimle oynadı şimdi çok mutlu. Bak olan bana oldu dedim sen çok mutlusun dedim. Çok da mutlu değilim dedi normal. Fotoğraf albümümüzü attın mı diye sordum hayır hala duruyor dedi. Kızlar yeni bir ilişkiye başlayan adam ne diye atmaz? aldığın herşey duruyor dedi..

kızlar dün onunla görüştüm. Yapmamam gereken bir şeydi ama yaptım kendim için. Ortak arkadaşlarımız var sürekli onun haberleri geliyor hepsini uyardım ama yine de oluyor. Onu aradım görüşmek istediğimi söyledim. Ben görüşmek istemiyorum ama dedi. Rica ettim yarım saat görüştük. Mutluluk haberlerin geliyor kulağıma dedim yok kızın elini tutmuşsun yok onun şehrine gidecekmişsin yok onuu benle kıyaslamalar.. Ayıp dedim hiç mi şahsıma saygın yok dedim senin yüzünden ne hallerdeyim deyip ağladım. üzüldüü vicdanının sızladığını söyledi. Ailemin istemediği biriyle yapamazdım dedi anne baba onayı olmadan vs vs lakırdılar işte. Peki neden vebalime girdin dedim çok özür dilerim sana yaşattıklarım için dedi. O kızı seviyor musun diye sordum tekrar evet seviyorum dedi. Peki neden beni kandırdın iki ay önce ağlayarak hala beni sevdiğini söyledin dedim. Herşey için özür dilerim dedi. üzülme lütfen dedi.. :KK43: adii şerefsiz herşeyimle oynadı şimdi çok mutlu. Bak olan bana oldu dedim sen çok mutlusun dedim. Çok da mutlu değilim dedi normal. Fotoğraf albümümüzü attın mı diye sordum hayır hala duruyor dedi. Kızlar yeni bir ilişkiye başlayan adam ne diye atmaz? aldığın herşey duruyor dedi..
detaylara cok takılma bence bunu atmamıs sunu yapmamıs cok anlam yukleme benımde orduguım atkıyı hala saklıyo ama sevgılısı var erkekler cokda derın anlam yuklemedıgı ıcın pek bısey ıfade etmıyo bunu kafana takma onemlı olan sakladıkları degıl yaptıkları

detaylara cok takılma bence bunu atmamıs sunu yapmamıs cok anlam yukleme benımde orduguım atkıyı hala saklıyo ama sevgılısı var erkekler cokda derın anlam yuklemedıgı ıcın pek bısey ıfade etmıyo bunu kafana takma onemlı olan sakladıkları degıl yaptıkları

Haklısın. Bu mübarek günlerde Rabbime havale ediyorum...

Haklısın. Bu mübarek günlerde Rabbime havale ediyorum...
o kadar çok aciz göründüm ki bu sürede zavallı gibi durdum. yine de buna rağmen ben güçlü olursam bu adam bir gün anlar mı? pişman olur mu bana yaşattıklarına.. birgün kartlar ters dönsün istiyorum.. :( umudum yok ama

o kadar çok aciz göründüm ki bu sürede zavallı gibi durdum. yine de buna rağmen ben güçlü olursam bu adam bir gün anlar mı? pişman olur mu bana yaşattıklarına.. birgün kartlar ters dönsün istiyorum.. :KK43: umudum yok ama
ya anlamasını bekleme anlamıyolar oyle bı dunya olmıcak bırakın artık eskıyı bırak bıtmıs bısey ıcın anlasın etsın dıye dusunmeyın olmuyoooor :)

haklısınız ne diyelim ki..
canlar ınanın gecıoyor bak ınanır mısınız az once gene mesaj attı sevgılısı var ya hala yazıyo bak bıttı yok artık yok hıssızlesınce artık kalbınde carpmıyo ne varsa ona daır sıradanlasıyo mesaj atmıs ya suratında essek derısı olmalı boyle yapan bı ınsanın kanmayın bısey ummayın bıttı onunuze gecıcek ya walla bak :D

canlar ınanın gecıoyor bak ınanır mısınız az once gene mesaj attı sevgılısı var ya hala yazıyo bak bıttı yok artık yok hıssızlesınce artık kalbınde carpmıyo ne varsa ona daır sıradanlasıyo mesaj atmıs ya suratında essek derısı olmalı boyle yapan bı ınsanın kanmayın bısey ummayın bıttı onunuze gecıcek ya walla bak :KK70:
vallahi ne diyeyim. Günün birinde bende böyle olmasını istiyorum. benim düştüğüm konuma düşmesini istiyorum ama o çok kararlı gitti. Ben birtirdim mi bir daha arkama bakmam dedi. Ve o kızı seviyormuş..

vallahi ne diyeyim. Günün birinde bende böyle olmasını istiyorum. benim düştüğüm konuma düşmesini istiyorum ama o çok kararlı gitti. Ben birtirdim mi bir daha arkama bakmam dedi. Ve o kızı seviyormuş..
at gıbı gıden ıt gıbı doner dıye bır laf var donebılır evet ama kabul etmek yok sakın sakın artık bıttı gecınce ıstemeyeceksın zaten unutmus olcaksın

Daha iliskileri yeni basladigi icin gider tabi km otelere..
Bunalir merak etme.
Icini ferah tut ve Allah'a havale et. Yapilacak bir sey yok kendini yipratma.
Eminim cok zordur, insanlar 20-30 yillik eslerinden ayriliyor oyle dusun. Beraber olsaydiniz daha cok uzulecektiniz belki, hayirlisi boyleymis buna da sukur demek lazim

Back
X