ilk defa yasiyorum bunu..

Ayrildiktan sonra kimse kimseye hesap vermek zorunda değildir. Ayrilmak fiili bunun icin gerceklestirilir. Ayrilik sonrasi bireyler ozgurdur, istedigini yapabilir.
Caninin yanmasini istemiyor musun?
Kiyas yapma. Sevdi sevmedi geldi gelmedi diye tartma. Her davranisa anlam yuklemek büyük hata. Basit düşün, basit hareket et. Ayrildiniz, bitti.
Gecmis gecmiste kaldi, neden nicin dersen kendini yersin, deger vermistir elbet, iliski dahilinde her sey yasanir ve sonuclandiktan sonra kurcalanmamalidir.
Kimsenin hayatima burnunu sokma, bunu yaparsan daha cokkendi canini yakarsin.
Baskasiyla karsilasma ihtimalini (onlarla mesgul oldugun her dakika) geciktiriyorsun. Baskasiyla tanisinca şu gunler aklina bile gelmez. Onun da gelmiyor. Donmeyecek. Hayatina bak yahu :))

Değerli arkadaşlar yorumlariniz için teşekkürler.. :), o kız ayrilmis bizimkinden :) İnşallah daim olur. Duyunca epey güldüm. Tek duam artik kartlarin bana dönmesi. Vicdani ile başbaşa kalmasi. Bunun arkadaşları bunu çok gazlamislar. Beni sevmiyorlardi zaten. Bu mübarek günlerde dilerim onlara da Rabbim gününü gösterir. Hic birine hakkimi helal etmiyorum..

ilk başta şunu söyleyeğim:tüm arkadaşların dediklerine katılıyorum.ona kızgınsın, seni küçük düşürdüğünü düşünüyorsun.yalnız asıl kızgınlığın kendine.önce bi kendine merhamet göster.sen ilişkine,sevdiğine ve duygularına değer vermişsin.güçlü olduğun için çaba göstermişsin.gösterdiğin çaba fazlaymış böylesine.o da enin kalbinin güzelliğinden.anlattıklarına bakınca onun değer vermediğini görüyorum.bir iki noktayı merak ettim.şehre gelmiyordu yazmışsın.nasıl görüşüyordunuz.okuyorsun sanırım.en sinir olduğum noktada şu .yakınlaşma durumu.kız seni camiiye götürüyor kaç kere.o yılmadan uçkurunun derdinde.Türkiye de böyle şeylere nasıl yaklaşıldığı malumken böyle yapılmaz.istemiyorsan istemiyorsundur.

pişman olacak mı diye düşünme.benim eskilerden biri yıllar geçmesine rağmen arada arıyor.kafasına estiğinde seni üzdüğüm için pişmanım diyor falan.benzer konular değil.benimki çok farklı.şundan dolayı yazdım.demişsin ya eşyalarımı saklıyor diye.bu zatta evli ve bana 15 yıl önce ona aldığım kazağı sakladığını söyledi.

kıza asla ulaşma.hiç bir şey yazma.kendini küçük düşürürsün.şahsen biri beni arasa.ara bozmak için yapıyor derim.hadi demedim.istediğini yapıp çocuğa çıkıştım.çocuk diyecek ki kıskanıyor aramızı bozmaya çalışıyor.bir iki tatlı söz.durduk yere ilişkiye heyecan katacaksın.bir de üstüne seni arayıp sana saydırada bilir.o zaman üzülmeyecek misin.

not: uzun yazdığım vakit karman çorman yazıyormuşum.forumdaki arkadaşlar öyle diyor.umarım bu sefer anlaşılır olmuştur.:-)))

ilk başta şunu söyleyeğim:tüm arkadaşların dediklerine katılıyorum.ona kızgınsın, seni küçük düşürdüğünü düşünüyorsun.yalnız asıl kızgınlığın kendine.önce bi kendine merhamet göster.sen ilişkine,sevdiğine ve duygularına değer vermişsin.güçlü olduğun için çaba göstermişsin.gösterdiğin çaba fazlaymış böylesine.o da enin kalbinin güzelliğinden.anlattıklarına bakınca onun değer vermediğini görüyorum.bir iki noktayı merak ettim.şehre gelmiyordu yazmışsın.nasıl görüşüyordunuz.okuyorsun sanırım.en sinir olduğum noktada şu .yakınlaşma durumu.kız seni camiiye götürüyor kaç kere.o yılmadan uçkurunun derdinde.Türkiye de böyle şeylere nasıl yaklaşıldığı malumken böyle yapılmaz.istemiyorsan istemiyorsundur.

pişman olacak mı diye düşünme.benim eskilerden biri yıllar geçmesine rağmen arada arıyor.kafasına estiğinde seni üzdüğüm için pişmanım diyor falan.benzer konular değil.benimki çok farklı.şundan dolayı yazdım.demişsin ya eşyalarımı saklıyor diye.bu zatta evli ve bana 15 yıl önce ona aldığım kazağı sakladığını söyledi.

kıza asla ulaşma.hiç bir şey yazma.kendini küçük düşürürsün.şahsen biri beni arasa.ara bozmak için yapıyor derim.hadi demedim.istediğini yapıp çocuğa çıkıştım.çocuk diyecek ki kıskanıyor aramızı bozmaya çalışıyor.bir iki tatlı söz.durduk yere ilişkiye heyecan katacaksın.bir de üstüne seni arayıp sana saydırada bilir.o zaman üzülmeyecek misin.

not: uzun yazdığım vakit karman çorman yazıyormuşum.forumdaki arkadaşlar öyle diyor.umarım bu sefer anlaşılır olmuştur.:-)))
Çok teşekkür ederim gayet anlasilirdi. Yapmadim zaten öyle birşey kiza ne diyeyim ki onunda bi sucu yoktu. Zaten ayrilmis kiz :) bu arada hem.okuyor hem calisiyorduk. Yani tatillerde yazin falan memleketlerimiz yakin olmasına rağmen hic ziyarette bulunmadi gezip göreyim gibisinden.. Hep bahane uretti

Veeee bomba gibi bir haberim daha var.. Demin aradi beni. Nasil olduğumu merak etmiş kozlar :) galiba artık kartlar bana donuyor. Nasil oynanacagini öğrendim. Yapacagim tek şey kendime değer vermek... Gerisi kendiliğinden gelecektir zaten.. :)

Back
X