İlk denemesinde çift embriyo transferi yaptırabilen var mı?

Mugeeeeeee

Guru
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2015
163
35
298
Merhaba kızlar. Ya ben bu çift embriyo transferi olayını merak ediyorum. Benim ilk tüp bebek denemem ve embriyolarım donduruldu. Acaba yine de çift ebriyo transferi yapılabilir mi? Böyle bir deneyimi olan var mıdır? Konuyla ilgili bilgisi veya deneyimi olan biri bilgisini paylaşırsa çok sevinirim ❤🤗🍀

Merhaba kızlar. Ya ben bu çift embriyo transferi olayını merak ediyorum. Benim ilk tüp bebek denemem ve embriyolarım donduruldu. Acaba yine de çift ebriyo transferi yapılabilir mi? Böyle bir deneyimi olan var mıdır? Konuyla ilgili bilgisi veya deneyimi olan biri bilgisini paylaşırsa çok sevinirim ❤🤗🍀
Canım çiftin başarı oranı daha yüksek teke göre ama Türkiye’de isteğe göre 35 yaş altı yapılıyormu tam bilmiyorum ben Kıbrıs’ta aldım çift şükür pozitif aldım

Benim de ilk transferimdi 2embriyo transfer etti doktorum . Çok şükür pozitif ama 1i tutmuş bunada şükür sağlıklı olsun da 😊

Ben canım çift embriyo koyuldu tuttu şükür

33 yaşındayım ilk denemem çift embriyo transferi yapıldı yasak deniyor ama yapılıyor hatta embryo formlarında yazıyor çift diye demekki okadarda yasak değilmiş😊😄

Tuttumu peki kaliteleri nasıldı iki tane 5.gun 5aa transfer edildi tutmayacak diye çok korkuyorum
3, gün embriyosu 8 hücreli
ikizlerim temmuzda sağlıkla doğdular elhamdülillah

Korkmayın Allah ın izniyle nasibiniz sizi bulacaktır . İnsallah tutunsun sağlıkla ilerlesin süreciniz

Nasıl doktorlarıniz bunu kabul ediyor bende istedim izmirdeki bir doktor yaparım dedi bahcecide(ki doktorum yasak dedi yapamam

Bende istediğimde bahcecideki doktorum yasak dedi ve yapmadı. 3. Denememde cift koydu. Bana istediğim halde cift transfer yapılmıyorsa başkasına yapılıyorsa aynı tedavi gördüğüm yerde. o yeri de şikayet ederim ben net. Bence yasak olmamalı bu arada 1. Denemede olan risk 3. De yok sanki. Birileri çocuk yapın çocuk yapın demeyi biliyor ama cift embriyo bile koyduramıyoruz. Karşıdaki kişi imza atıp riskleri kabul ettikten sonra bence yapılması lazım.

Benim de ilk transferimdi 2embriyo transfer etti doktorum . Çok şükür pozitif ama 1i tutmuş bunada şükür sağlıklı olsun da 😊
Maşallah, Allah bağışlasın :KK200: demek ki doktor inisiyatif alabiliyor. Ben tüp bebek mevzuatını bile okuyup hatmettim ama doktorlar uygun görüyorsa bir yolunu bulabiliyor demek ki.

33 yaşındayım ilk denemem çift embriyo transferi yapıldı yasak deniyor ama yapılıyor hatta embryo formlarında yazıyor çift diye demekki okadarda yasak değilmiş😊😄
Ben de 32 yaşındayım, doktor 3 embriyoyu bir paket yapıp donduralım demişti. düşündükçe acaba çift transfer yapmayı mı düşünüyor diye geldi aklıma. biz sormamıştık zaten yasak diye ama demek ki böylesi de mümkün. Allah bağışlasın sizin bebişlerinizi de, sağlıkla tamamına ersin inşallah :KK200:

3, gün embriyosu 8 hücreli
ikizlerim temmuzda sağlıkla doğdular elhamdülillah

Korkmayın Allah ın izniyle nasibiniz sizi bulacaktır . İnsallah tutunsun sağlıkla ilerlesin süreciniz
Bana da 3.gün embriyo transferi yapılacak. Dediğiniz gibi Allah nasip ettiyse doğacaktır. Yönetmelikte belli şartlar sağlanmadığı sürece çift embriyoya izin verilmediği yazınca merak ettim sizlerin deneyimini :dua:

Bana da 3.gün embriyo transferi yapılacak. Dediğiniz gibi Allah nasip ettiyse doğacaktır. Yönetmelikte belli şartlar sağlanmadığı sürece çift embriyoya izin verilmediği yazınca merak ettim sizlerin deneyimini :dua:
Evet benimkiler de 2li dondurulmustu bende çok merak ettim korktum ziyan olacak diye meğer çiğ yapacakmış

Back
X