bende 3.günümde başladım canım..kızlar bişi sorcam.ben daha iğnelere başlamadım da merak ediyorum.adetin kaçıncı gün başlanıyor iğnelere
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende 3.günümde başladım canım..kızlar bişi sorcam.ben daha iğnelere başlamadım da merak ediyorum.adetin kaçıncı gün başlanıyor iğnelere
kızlar sizinki kısa protokol mü.ben adetimin 18.günü yani dün akşam ilk lucrinimi yaptırdım.dr bugün histeroskopimi yaptı.şimdi evde dinleniyorum.allahın izniyle hızlı bi giriş yaptık.histeroskopim yapılırken doktoruma yardım eden bi abi vardı. çıkarken bana yolunuz açık olsun dedi .çok hoşuma gitti.amiiiiiin dedim içimden .allah hepimizin yolunu açık etsin.
bi de bişi merak ediyorum kızlar.benim doğum kontrol hapım daha bitmedi.4-5 tane var.dün lucrine başladım ya. dkh içmeye devam edeyim mi bitene kadar.doktora sormayı unutmuşuz histeroskopi heyacanıyla.bilen var mı.arasamm mı doktoru.
Merhaba Kizlar bende sizin grubu yeni buldum diger topikler o kadar kalabalik ki yazdigina cevap alamiyorsun tam vazgecmistim ki sizin topigi kesif ettim :) oncelikle hepinize basarilar diliyorum..
3 asilama yaptirdim 3de olumsuz oldu malesef...tup bebege karar verdik ve gecen hafta dogum kontrol hapi kullanmaya basladim bugun6.gun doktor kontrolum vardi hersey yolunda dediler ve cuma ignelerime baslayacagim.Gonalf Ve menapour diye iki igneyle baslayacagim ucuncu igneyi ise ganirelix doktor basla deyince baslayacagim...yumruta toplama ve transfer ile hersey 26 martta bitmis olacak kismetse...tespit edilmis net bir problemim yok bir hormon degerim dusuk esimde ise sperm hareketsizligi var bu sebeple cocuk sahibi olamadik diye dusunuyor doktorlar yasim 34 ...yurt disinda tedavimi oluyorum....
umarim herkesten guzel haberler aliriz lutfen her turlu deneyiminizi paylasin ki hepimize ornek olsun...
herkese basarilar dualarim kendim ve sizlerle...
kizlar bende allah izin verirse pazartesi basliycam
ben ignelerden cok korkuyorum
bide yumurta toplamadan
hollandada narkoz vermeden uyusturmadan topluyolar cunku
benim icin dua edin kizlar
insallah hepimizin yuzu guler