İlk deneyim

Allah aşkına yeter yahu. Nasıl yılmıyorsunuz. Ne de düşüncelisiniz tanımadığınız insan hakkında. Bu kadar iyi niyetliyseniz pişmanlıktan günahtan yok ondan yok bundan laf edeceğinize soruma yardımcı olun
Aynısını başka bir konumda yaşamıştım B blondecat canım hamilelik takvimi oluşturmuşum o gebeliğim düşükle sonuçlandı ardından hamilelik testi paylaştım fikir almak için senin bebek koşacak sen ne testi paylaşıyorsun diye tepki verilmişti konun çok ama çok gereksiz ve önemsiz kısımları Ne hikmetse bizim hatunların dikkatini çekmiş
Soruna gelecek olursak canım bence kadım Doğum uzm görüşünü almalısın belki tahrişten çok acı çekiyorsun yada inşallah değildir yara vs vardır o durumdaysa acıyı tetikler yapılması gerekenleri yapmışsın diğer yorum yazan arkadaşların önerilerine göre bence önceliğin kadın Doğuma gitmek olsun canım

Hahah doğru tabi makine değil 😂 aman alkol falan demeyelim yine yanarız atılırız falan 😂 acıdan açıkçası pozisyon değiştiremedik bile ama en acısız denildiği için misyoner ile denedik
İşte onu sizin misyoner yani üstte olduğunuz pozisyonda yer değiştirin.
Kayganlaştırıcıyı partneriniz ön sevişmede boca etsin, siz de kontrolü ele aldıktan sonra bu pozisyonda acı ortadan kalkacaktır.

2 haftalık aradan sonra bir daha kanamadım. O yüzden zar ile ilgili durum kaldığını düşünmedim. Ama korkum var açıkçası. Acının başlarda olabileceğini kabullendim ama bu dozun normal olduğuna emin değilim
Aa aklıma bir şey daha geldi. Pozisyon. Her pozisyonda temas edilen bölge yada nokta farklı olduğu için bazısında ağrı yada acı duyabilirsin. Değiştirip deneyin bir de.

Hahah doğru tabi makine değil 😂 aman alkol falan demeyelim yine yanarız atılırız falan 😂 acıdan açıkçası pozisyon değiştiremedik bile ama en acısız denildiği için misyoner ile denedik
Alkollü seks off kombo yaptık :D

Misyoner kimi kadında daha zor olabiliyor. Genelde hakimiyetin kadında olduğu pozisyonlarda birleşme daha rahat oluyor ama acıdan korkuyorsanız bunda da yapamayabilirsiniz.

O zaman size bol bol pratik yazıyoruz :KK53:

Yalnız bu kadar acıyorsa tahriş etme ihtimaliniz de yüksek, ona da dikkat edin.

Ya böyle zor bir şey değil gerçekten, bir çözseniz sorunlarınızı tık tık gidecek bu iş :KK53:

Ben de evlilik öncesi cinselliğe karşıyım ancak kimseyi yargılama haddini kendimde bulmam. Kimse kimsenin özeline karışıp ahlak bekçiliği yapmasa zıra ahlak bekçiliği yapanlar nedense pekte masum çıkmıyor🤦‍♀️ Bu arada evlenmeden el ele tutuşmakta günah bunu yaptıysanız siz de mi yollu oluyorsunuz 😅

Ya bize ne insanların sevistiginden ya da size ne? Şu yorumlara bakın evli ya da değil sorduğu başka birşey yargılamak için neden yorum yapıyorsunuz ki ? Öyle olsa bile kınamayın kınadığınız şeyi yaşamadan ölmeyeceksiniz.

Aynısını başka bir konumda yaşamıştım B blondecat canım hamilelik takvimi oluşturmuşum o gebeliğim düşükle sonuçlandı ardından hamilelik testi paylaştım fikir almak için senin bebek koşacak sen ne testi paylaşıyorsun diye tepki verilmişti konun çok ama çok gereksiz ve önemsiz kısımları Ne hikmetse bizim hatunların dikkatini çekmiş
Soruna gelecek olursak canım bence kadım Doğum uzm görüşünü almalısın belki tahrişten çok acı çekiyorsun yada inşallah değildir yara vs vardır o durumdaysa acıyı tetikler yapılması gerekenleri yapmışsın diğer yorum yazan arkadaşların önerilerine göre bence öncelinin kadın Doğuma gitmek olsun canım
Bu nasıl düşüncelilik ben çözemedim valla. Biz kıymet bilmiyoruz sanırım 😂😂
Çok teşekkür ederim öneriler için

Allah aşkına yeter yahu. Nasıl yılmıyorsunuz. Ne de düşüncelisiniz tanımadığınız insan hakkında. Bu kadar iyi niyetliyseniz pişmanlıktan günahtan yok ondan yok bundan laf edeceğinize soruma yardımcı olun
Tanimadigim insan bir yaninin fizyolojik durumu hakkinda olmayacak bilgi istio.Belli ki sikinti var git doktora.Yok 1 de olmadi yok 2 de olmadi adam becerememis iste.Atla deve degil yaaaa 2 3 5 derken alasacaksin.Sende haklisin yap yaptigin kisinin kizkardesi de yapiorsa o da evettttt kardesimmm tebrik ederim medeni olalim el ele medeniyete kosalimmm diyodur.Eminim boyledir🤣🤣🤣🤣

Ya bize ne insanların sevistiginden ya da size ne? Şu yorumlara bakın evli ya da değil sorduğu başka birşey yargılamak için neden yorum yapıyorsunuz ki ? Öyle olsa bile kınamayın kınadığınız şeyi yaşamadan ölmeyeceksiniz.
Şimdi düşünebilirler biz günah yapmadık yapmayız diye. Ama yahu millete sallarken atıp tutarken günahını sevabına karar verirken müslüman nasıl olunuyor? Sen yapmadın senden çıkmadı ee yapmadığın yapmayacağın anlamına mı geliyor? Ya uyarsan şeytana? Ya çoluğun çocuğun yaparsa? Napacaksın o zaman?

Alkollü seks off kombo yaptık :KK70:

Misyoner kimi kadında daha zor olabiliyor. Genelde hakimiyetin kadında olduğu pozisyonlarda birleşme daha rahat oluyor ama acıdan korkuyorsanız bunda da yapamayabilirsiniz.

O zaman size bol bol pratik yazıyoruz :KK53:

Yalnız bu kadar acıyorsa tahriş etme ihtimaliniz de yüksek, ona da dikkat edin.

Ya böyle zor bir şey değil gerçekten, bir çözseniz sorunlarınızı tık tık gidecek bu iş :KK53:
Hahah sen isteyeceksin aksine diyenleri anlamak istiyorum artık 😂😂 evet korkudan dolayı üstte olmak zor gelmişti açıkçası bana. çok da zorlamadı ama kasmadan dolayı tahriş olma ihtimali var mı

Şimdi düşünebilirler biz günah yapmadık yapmayız diye. Ama yahu millete sallarken atıp tutarken günahını sevabına karar verirken müslüman nasıl olunuyor? Sen yapmadın senden çıkmadı ee yapmadığın yapmayacağın anlamına mı geliyor? Ya uyarsan şeytana? Ya çoluğun çocuğun yaparsa? Napacaksın o zaman?

Çoluğu cocugu yapabilir , Kardeşi yapabilir , yigeni kuzeni yapabilir . Bakın insanları eleştirirken herkesin aynı eşit firsatlarda dogmadigini sizle aynı şeyleri yaşamadığını ve yaşamak zorunda olmadığını unutmayın. Ve ölüm var tövbe etmek de var bunları da unutmayın

Tanimadigim insan bir yaninin fizyolojik durumu hakkinda olmayacak bilgi istio.Belli ki sikinti var git doktora.Yok 1 de olmadi yok 2 de olmadi adam becerememis iste.Atla deve degil yaaaa 2 3 5 derken alasacaksin.Sende haklisin yap yaptigin kisinin kizkardesi de yapiorsa o da evettttt kardesimmm tebrik ederim medeni olalim el ele medeniyete kosalimmm diyodur.Eminim boyledir🤣🤣🤣🤣
Sabri bey, sabri bey :KK57:
Napıyosunuz?
Siz , siz, sizi şöyle alalım...

Hahah sen isteyeceksin aksine diyenleri anlamak istiyorum artık 😂😂 evet korkudan dolayı üstte olmak zor gelmişti açıkçası bana. çok da zorlamadı ama kasmadan dolayı tahriş olma ihtimali var mı
Olabilir çünkü kendinizi kasıyorsunuz, kuruluk da oluyorsa bu ikisinden ötürü tahriş olabilir. O yüzden kayganlaştırıcıyla deneyin bence.

Siz isteyeceksiniz ahaha ben de dedim, eksik kalamam hiçbir şeyden :D

Ahaha ben istedim diye cevap da yazarım umarım 😂😂
İlk denemeden sonra rapor bekliyoruz artık, bunu foruma borçlusunuz bence.

Hayır derdim bir an önce sorunu çözün de yanacak olmaya değsin bari :D

Bu arada eğer prezervatif kullanıyorsanız lateksten dolayı da vücudunuz tepki veriyor olabilir. Tam olarak nasıl reaksiyonlar veriyor bilmiyorum ama acı olarak hissediyor olabilirsiniz belki.

İlk denemeden sonra rapor bekliyoruz artık, bunu foruma borçlusunuz bence.

Hayır derdim bir an önce sorunu çözün de yanacak olmaya değsin bari :KK70:

Bu arada eğer prezervatif kullanıyorsanız lateksten dolayı da vücudunuz tepki veriyor olabilir. Tam olarak nasıl reaksiyonlar veriyor bilmiyorum ama acı olarak hissediyor olabilirsiniz belki.
Hahah kesinlikle borçlandım artık. Kayganlaştırıcı alkollü ben istedim yorumu için geri geleceğim. Ama en önemlisi bol yanmalı cevapları görmek iÇin sabırsızlanıyorum 😂😂 kuruluk yapar daha zor olur diye prezervatif kullanmak istemedik o seçeneği de eleyelim 😔

Hahah kesinlikle borçlandım artık. Kayganlaştırıcı alkollü ben istedim yorumu için geri geleceğim. Ama en önemlisi bol yanmalı cevapları görmek iÇin sabırsızlanıyorum 😂😂 kuruluk yapar daha zor olur diye prezervatif kullanmak istemedik o seçeneği de eleyelim 😔
Bende daha seçenek kalmadı :KK53:
Gece gece bol aksiyonlu bir konu oldu, ben ufaktan kaçayım. İyi haberlerinizi bekliyorum :KK8:

Kesinlikle benim de aynı böyle oldu. 4 gün boyunca kan geldi. İlk iki gün daha yoğundu sonra leke gibi gelmeye başladı ufak parçacıkta geldi. Ben onun zarın kalıntısı olduğunu tahmin ettim. En büyük hatamız her gün denemeye çalışmak oldu. Bu yüzden her defasında daha çok acıdı. Sonra 1 hafta ara verdik. Ondan sonra kanama da acı da geçti. Bazı kişilerde böyle olabiliyormuş

Back
X