İlk deneyim

Merhaba. 2 hafta önce ilk kez cinsel birlikteliğim oldu. İlk deneme oldukça acılıydı. Kıpkırmızı kan geldi yaklaşık 5 dakika boyunca. 3 saat sonra tekrar denediğimizde yine fazlasıyla acı hissettim ve yine kan vardı ama bu sefer pembeydi. Dün tekrar denediğimizde ise inanılmaz acı hissettim. Acı duydukça kasılıyorum ve ilişki olmuyor. İlk başlarda bu kadar acı normal mi ? Böyle bir şey yaşayan var mı? Şu an fazlasıyla korkuyorum. Aslında cinsel isteğim var ama acıya dayanamıyorum.
5 dakika şırıl şırıl kıpkırmızı kan gelmiyor kimseden beyefendi. Yanlış bilgilendirmisler

Kesinlikle benim de aynı böyle oldu. 4 gün boyunca kan geldi. İlk iki gün daha yoğundu sonra leke gibi gelmeye başladı ufak parçacıkta geldi. Ben onun zarın kalıntısı olduğunu tahmin ettim. En büyük hatamız her gün denemeye çalışmak oldu. Bu yüzden her defasında daha çok acıdı. Sonra 1 hafta ara verdik. Ondan sonra kanama da acı da geçti. Bazı kişilerde böyle olabiliyormuş
Tek olmadığımı bilmek güzel baya korkutmuştu beni açıkçası

Mantarlık hiçbir belirtim yok açıkçası. Kaşıntı kızarıklık ya da akıntı gibi

Bazen içeride olan ama sizin fark edemediğiniz şeyler de oluyor. Aslında ilişki öncesi kontrole gitmek lazım diye düşünüyorum. Eczaneden kayganlaştırıcı almak yerine doktora danışıp alabilirsiniz. Aynı şekilde sevgiliniz, eşiniz vs. de gitmeli. Ondan size, sizden ona geçebilir hastalıklar. Anormal bir acı hissediyorsanız önemseyin. Bunun dışında ilk zamanlar acı, yanma, kanama oluyor. 6 7 aydır düzenli bir ilişkim varken araya 10 gün girdiği anda yine canım acıyor. İsteksiz de olmuyorum ama ister istemez etkiliyor. Korkarak bir yere varılmıyor ama.. Ben de başta istememiştim mesela sonra fark ettim ki sürtünme ile ilişkide(başta) daha çok acıyor. Dağ deliyoruz sanki ben kastıkça çoğalıyor ve hiç kesilmiyor. En iyisi salayım dedim. Tamamen psikolojikti yani.. Yemin ederim ağda yaparken daha çok acıyor. Korkma.. 😂😂😂

Tebrik ediyorum benim gibi biri daha arkadaşlar senin gibi nasıl diyor ya işte böyle dinini bilen biri. Evet müslüman müslümanın ayıbını ortmelidir. Onun günahına sevinmemelidir. Ama dinimizde zina yapan kadınlar ne kadar müslüman. Şuan bunlara müslüman mı diyelim öylemi olsun. Baksanıza rahatça özgürce sevisilir bilmem ne diyolar. Namus ve edep yoksa yaşamında önemi yok.
Zina evet günah amaa affedilmeyecek tek günah kul hakkıdır bunu unutmayın.. Dinimizde iki kişiyi zina yaparken görürsen bile gözlerini 3 kere ovuşturup yanında 1 şahit bulundurman gerekiyor bunu da biliyor olman lazım.. Ve müslüman müslümanı yargılayıp ayıplarını günahlarını aşikar etmemelidir 1 kere yanlış.olduğunu söylersin oda müslümansa ve inanıyırsa islama göre yanlış olduğunu söylersin bu kadar.. Yargılamak, kınamak, aşağılamak dinimizde de olmadığı gibi kınadığımız şeyleri yaşamadan ölmeyeceğimizi de söyleyip çekilmek istiyorum.. O yüzden yapmayın bu derece gaddar olmayın bilemeyiz kimin affolunup kimin olunmayacağını..

Tebrik ediyorum benim gibi biri daha arkadaşlar senin gibi nasıl diyor ya işte böyle dinini bilen biri. Evet müslüman müslümanın ayıbını ortmelidir. Onun günahına sevinmemelidir. Ama dinimizde zina yapan kadınlar ne kadar müslüman. Şuan bunlara müslüman mı diyelim öylemi olsun. Baksanıza rahatça özgürce sevisilir bilmem ne diyolar. Namus ve edep yoksa yaşamında önemi yok.
Kime göre neye göre zina lütfen allahın verdiği aklı da kullanın hiç evlenmeyen yada nikah yapmayan birisi sevdigi ile zina mı yapmış oluyor. Arkadaşım sizde lütfen bu işleri yapmadan önce imamın önünde söz verin takı vaadi isteyin. Rica ediyorum artık bitin...

Zamani gelince nasil diktiririm nerde diktirirm diye dogru yerde konu acar artik
Malesef sizin gibi düşünen insanların düşünceleri yüzünden nerde diktirirm diye konu açıyorlar çünkü biz 2020 de değil dünya 2020 de uzay cağında değil su orucu bozar mı cağındayız.

Tebrik ederim yollu yolunu bulmuş tıpkı sızın gibi 👏👏 yapın yapın ki cehennem ateşinde odununuz bolca olsunda çatır çatır yanın 😂😂😂 Allah kolaylık versin ne diyim ozaman böyle tam gaz devqm. Bide normal karşılamaz mi Allah'ım sen beni ve bnim gibileri boylelerinden koru 🙏🙏🙏😂
Ne kadar seviyesiz bi üslup.

Kamu spotu "Kimin yanıp kimin söneceğini sen bilemezsin. Sen allah degilsin."
Kamu spotu bitti

Hayır işin garip tarafı kadın evli yada bekarım dememiş de :KK53: niye yaktılar hemen yao_O
Konu sahibi yanacaksın yanacaksın, alışınca ateşin başına vuracak :KK70:sen isteyeceksin zamanla diyip kaçıyorum.

Su bazlı Kayganlaştırıcı ile ilişki denemeleriniz daha kolay ve acısız olur 👍🏼 Ayrıca konuya şöyle bi göz gezdirdimde çoğu kişi Konu sahibesinin Sorusunu cevaplamamış doğru ya da yanlış iyi ya da kötü kendi çapında cevap veren birinin yanıtı alıntılanmış cevap verilmiş münakaşaya girilmiş falan filan ..amaç konu sahibinn sorusuna cevap vermekse önerinizi yazın geçin beğenmediğiniz yanıtlarada beğenmedim der konudan çıkarsınız..senin dinin benim dinime dönmüş olay ..👀🙄

Müslüman olduğunu nerden biliyorsunuz? Hatta herhangi bir dini inancı olup olmadığını nerden biliyorsunuz?

Merhaba. 2 hafta önce ilk kez cinsel birlikteliğim oldu. İlk deneme oldukça acılıydı. Kıpkırmızı kan geldi yaklaşık 5 dakika boyunca. 3 saat sonra tekrar denediğimizde yine fazlasıyla acı hissettim ve yine kan vardı ama bu sefer pembeydi. Dün tekrar denediğimizde ise inanılmaz acı hissettim. Acı duydukça kasılıyorum ve ilişki olmuyor. İlk başlarda bu kadar acı normal mi ? Böyle bir şey yaşayan var mı? Şu an fazlasıyla korkuyorum. Aslında cinsel isteğim var ama acıya dayanamıyorum.
Sanırım yeterince hazır olmadan birlikte olmaya çalışıyorsunuz, tam olarak hazır olduğunuzda deneyin.
şöyle düşünün oradan bir canlı dünyaya geliyor, yani yeterince esnek bir yapısı var ve dünyadaki milyarlarca kadın bu işi zevk alarak yapıyor. olumsuz yorumlara da kulak asmayın, bu hayat sizin sonuçta.

Back
X