- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.387
- 798
Devrelerim yandı, ateş seni çağırıyor diye bağıran teyzeyi kk da görmeyi ummazdımYok gayet ciddi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Devrelerim yandı, ateş seni çağırıyor diye bağıran teyzeyi kk da görmeyi ummazdımYok gayet ciddi![]()
Onlar malesef her yerdeDevrelerim yandı, ateş seni çağırıyor diye bağıran teyzeyi kk da görmeyi ummazdım![]()
Tebrik ederim yollu yolunu bulmuş tıpkı sızın gibiyapın yapın ki cehennem ateşinde odununuz bolca olsunda çatır çatır yanın
Allah kolaylık versin ne diyim ozaman böyle tam gaz devqm. Bide normal karşılamaz mi Allah'ım sen beni ve bnim gibileri boylelerinden koru
![]()
Sanane?
[/QU
Tebrik ediyorum benim gibi biri daha arkadaşlar senin gibi nasıl diyor ya işte böyle dinini bilen biri. Evet müslüman müslümanın ayıbını ortmelidir. Onun günahına sevinmemelidir. Ama dinimizde zina yapan kadınlar ne kadar müslüman. Şuan bunlara müslüman mı diyelim öylemi olsun. Baksanıza rahatça özgürce sevisilir bilmem ne diyolar. Namus ve edep yoksa yaşamında önemi yok.Dinimizce normal karşılanmıyor çok haklısın ama dinimizce birinin çatır çatır yanmasını istemek de normal karşılanmıyor. Çok uzulduysen beddua etmek yerine dua edebilirsin değil mi?![]()
Yazamaz - şikayet ettim ... ben de bir dua edeyim ; tez vakitteBen zaten biliyorum da bizzat kendisinden duymak istedim aslında.
Insallah kendısı de yazar ikinciye baskası adına utanırız.
İnşallah Rabbim onlara cehennemi feci bı şekilde yaşatır.Galiba öteki taraftan arkadaşların yanacağına dair haber geliyor size. Sonradan tövbe edip etmeyeceklerini de iyi biliyorsunuz gibi...
Ya bi insan nasıl "çatır çatır yanın "deyip gülebilir aklım almıyor. Hadi onların yaptığı yanlış vs pekala sizin içinizdeki bu kötülük ne olacak? Yaradan sizin içinizdeki kötülüğü görmüyor mu sanıyorsunuz? Başka bi insanın yanması sizi güldürüyorsa veya bu sizin dalga gecebileceginiz bir şey ise bence sabah akşam tövbe edin de kalbiniz biraz temizlensin
Tebrik ediyorum benim gibi biri daha arkadaşlar senin gibi nasıl diyor ya işte böyle dinini bilen biri. Evet müslüman müslümanın ayıbını ortmelidir. Onun günahına sevinmemelidir. Ama dinimizde zina yapan kadınlar ne kadar müslüman. Şuan bunlara müslüman mı diyelim öylemi olsun. Baksanıza rahatça özgürce sevisilir bilmem ne diyolar. Namus ve edep yoksa yaşamında önemi yok.
Zamani gelince nasil diktiririm nerde diktirirm diye dogru yerde konu acar artikyetişkin bir insansa ve evli değilse, doğanın kanunu aynı zamanda da bir ihtiyaç olan sevmek ve sevişmek eylemini gerçekleştiriyorsa ne var? hemeeen lafı getirmişsiniz nilir ivli ildiğini siyli.. size ne? sorduğu şey bu mu?
Evliyim ya da veli değilim demedim. Günahım varsa da yoksa da benim boynuma. Benimle Allah arasında. Milletin günahı ya da günahı olmayan şeyin nesini dert ediyorsun? Hani müslümansın ya başkalarının günahına sen karar veremezsin bunu da biliyor olman lazım o halde? Ya da başkalarının kötülüğüne mutlu olmanın da kötü bir davranış olduğunu falan bilmen gerekir sanki? Otur sen bunlara kafa yor tamam mı güzelim?Ya yargı dağıtmak ahkam kesmek sana mı düştü? Üstelik medeni durumumu bile bilmiyorsun. Kafayı yemişsin
Kiiiiiz yanacaksın anam deme öyle sevişme falan diyeSevişmekte miii yasahhh
Ndjdjdjdjdj abi siz manyaksınız Allah akıl fikir versinZamani gelince nasil diktiririm nerde diktirirm diye dogru yerde konu acar artik
Bir insan kelimeyi şahadet getirdiği an müslümandır. ister zina etsin ister adam öldürsün ister hırsızlık yapsın. İçten bir tövbeye bakar. Allah affettikten sonra bize ne ? Ama senin alıntıladığım kısımdaki müslüman değiller cümlen şirke gidiyor ve Allah sirk kosani affetmiyor biliyorsun değil mi?Ama dinimizde zina yapan kadınlar ne kadar müslüman. Şuan bunlara müslüman mı diyelim öylemi olsun
yahu nerden biliyorsunuz? bu konu sayesinde müslüman olduğumu ve garanti cehennem diye bi yere gideceğimi falan öğrendim üstüne bi de tanımadığım bi kadının kızlık zarı operasyonu için konu açacağını da öğrendim bonus olarak hayretler içindeyim...Zamani gelince nasil diktiririm nerde diktirirm diye dogru yerde konu acar artik
Terziyim kendi söküğümü kendim dikerim desene anamNdjdjdjdjdj abi siz manyaksınız Allah akıl fikir versin
Kimsenin kimseye destek olduğu yok. Güzelce dua etmek varken beddua etmek bence kalbinizin ne kadar kötü olduğunu gösteriyor... insanların dinden soğutmaya da mı utanmıyorsunuz be? Bizim dinimiz bu mu? Merhamet dini, sevgi dini... böyle bir dil kullanmaya utanır ya insan. Din korkuma ile dayatma ile olmaz sevgi ile merhamet ile olurİnşallah Rabbim onlara cehennemi feci bı şekilde yaşatır.Dünyadan böyle pisliklerin kalkması lazım. Siz böyle desteklerseniz. İşimiz zor... Bunların önü alınamaz.
Bir insanın günahlarına ya da sevaplarına göre iyi ya da kötü müslüman ya da yok ya müslüman değil kararını verecek kişiler siz değilsiniz. Allah bilir. Ve her şeyi geçtim yoktan yere evli evli değil muhabbeti dönüyor ya siz nasıl temiz delirmişsiniz skdkkdkdkfkTebrik ediyorum benim gibi biri daha arkadaşlar senin gibi nasıl diyor ya işte böyle dinini bilen biri. Evet müslüman müslümanın ayıbını ortmelidir. Onun günahına sevinmemelidir. Ama dinimizde zina yapan kadınlar ne kadar müslüman. Şuan bunlara müslüman mı diyelim öylemi olsun. Baksanıza rahatça özgürce sevisilir bilmem ne diyolar. Namus ve edep yoksa yaşamında önemi yok.
Size ne kadınların cinsel hayatından.sizin kafa yapınıza ters diye yollu diyorsunuz ne kadar ayıp.sizin gibi insanlar azalarak bitse de herkes rahat etse.zar düşkünü erkek yetiştirenlerde hep bu kafa yapısının ürünü.Tebrik ederim yollu yolunu bulmuş tıpkı sızın gibiyapın yapın ki cehennem ateşinde odununuz bolca olsunda çatır çatır yanın
Allah kolaylık versin ne diyim ozaman böyle tam gaz devqm. Bide normal karşılamaz mi Allah'ım sen beni ve bnim gibileri boylelerinden koru
![]()
He canim.manyagim.Manyak olmayan sizin bir gun pisman olmamanizi diliyorum...Ndjdjdjdjdj abi siz manyaksınız Allah akıl fikir versin