Ön sevişmeyi yeterince uzun tutuyoruz aslındaReis denize çat diye girmeye ne gerek var? Hele biraz bi ilerle deniz suyuna bi alış bi koluna yüzüne su vur o soğuk suya bi alış sonra bol bol yüzersin...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ön sevişmeyi yeterince uzun tutuyoruz aslındaReis denize çat diye girmeye ne gerek var? Hele biraz bi ilerle deniz suyuna bi alış bi koluna yüzüne su vur o soğuk suya bi alış sonra bol bol yüzersin...
Zaman diyorum sana hayretler icinde kalacagin gunler bugun degil belkideyahu nerden biliyorsunuz? bu konu sayesinde müslüman olduğumu ve garanti cehennem diye bi yere gideceğimi falan öğrendim üstüne bi de tanımadığım bi kadının kızlık zarı operasyonu için konu açacağını da öğrendim bonus olarak hayretler içindeyim...
Araya giren gereksizlikleri atlayarak konuya devam ediyorum.Aslında yeterince hazır olduğumuzu düşünüyoruz. Ama kesinlikle acıdı yine acır korkusu var yalan yokben de öyle düşünüyorum insanlar severek isteyerek yapıyor sonuçta. Genelde duyduğum şeyler hiç anlamadım şeklindeydi. Beklentim o yönde olunca bu kadar acıya da şaşırdım açıkçası
Ya iyi tamam güzel hoş da neden ne için pişman olabileceğimi düşünüyorsunuz? Evli değilsem pişman olabilirim öyle mi? Ya evliysem o zaman olamaz mıyım? Belki kocam beni aldatacak ve boşanacağız. O zaman da pişman olabilirim. Yapmayın gözünüzü seveyim. Direkt evli olmamaya günaha pişmanlığa bağlamayın. Sadece bu durum gerçekleşebilir diye bir şey yok.He canim.manyagim.Manyak olmayan sizin bir gun pisman olmamanizi diliyorum...
2 haftalık aradan sonra bir daha kanamadım. O yüzden zar ile ilgili durum kaldığını düşünmedim. Ama korkum var açıkçası. Acının başlarda olabileceğini kabullendim ama bu dozun normal olduğuna emin değilimAraya giren gereksizlikleri atlayarak konuya devam ediyorum.
Yeterince hazır olduğunuzu düşünüyor olabilirsiniz ama başka yerleriniz öyle düşünmüyor sanırım
Eğer yeterli ıslaklık ve rahatlık olursa acı olmadan birleşmenin olması lazım. Siz zihnen hazır olduğunuzu düşünseniz de fiziken yeterince hazır olmuyor olabilirsiniz, kayganlaştırıcı deneyebilirsiniz.
İkincisi o korkuyla kendinizi kasıyor olabilirsiniz, bunun için kendinizi rahat bırakmayı öğrenmeniz lazım.
Zarınız çok kalın olup birkaç ilişkide tamamen yırtılacak olabilir, bu nedenle her ilişkide kalan parçalar acıyor olabilir. Bunun için eğer ağrı devam ederse jinekolojik muayene olabilirsiniz.
Partneriniz ortalama üstü boyutlarda olabilir.
Canim benim burasi Turkiye.Benim olayim cennet cehennem degil her koyun kendi bacagindan asilir.Ama evliyken yapmaman garip bekarken farkli bakilir.Senin bekcin degilim ama icimden geleni soyluyorum umarim pisman olmazsin.Keske yapmasan yapmasaydin.O yaptigin kisi cok medeni ok.O zaman kizkardesinin bunu yapmasi acaba ona ne kadar medeni gelir.Olaya burdan bak ve saldiriya gecme gecenin bu saatinde hic tanimadigim sana bunu yaziosam onemsemisim demek kiYa iyi tamam güzel hoş da neden ne için pişman olabileceğimi düşünüyorsunuz? Evli değilsem pişman olabilirim öyle mi? Ya evliysem o zaman olamaz mıyım? Belki kocam beni aldatacak ve boşanacağız. O zaman da pişman olabilirim. Yapmayın gözünüzü seveyim. Direkt evli olmamaya günaha pişmanlığa bağlamayın. Sadece bu durum gerçekleşebilir diye bir şey yok.
Teşekkür ederim bir de kayganlaştırıcı ile deneyelim yoksa doktor yolu göründü sanırımDini yorum yapanlar, yapmayın. YASAK!
Tanımadığınız insanların dini inancının ne olduğu çıkarımını da yapmayın. Belki inanmıyor belki uçan spagetti canavarına inanıyor.
Feto gibi allah evlerine ateşler salsın diye nefret kusmanın gereği yok. Mune yargı dağıtacak birazdan size göreceksiniz.
Konuya cevap vereyim bende böyle bir acı olmamıştı ama ben sonradan sistit olmuştum. Ona dikkat edin yaygınmış bu, adını da balayı sistiti koymuşlar falan
İlk önce bir jinekologa gidip muayene olmanızı öneririm. Anatomik bir sorun olup olmadığını anlarsınız. Diğer önerim acıyacak psikolojisiyle kendinizi kastığınızda zaten acıyor. Bu kısır döngü. Bunu kırmanız lazım. Ön sevişmeyi olabildiğince uzun tutun. Gerekiyorsa 1 saat birleşme olmadan sadece birbirinizle ilgilenebilirsiniz. Her ilişkide birleşme olmak zorunda da değil. Bir kaç gün kendinize mola verip başka yöntemlere geçebilirsiniz. Kayganlaştırıcıyla mutlaka deneyin, yeterli ıslaklık var mı yok mu bunu anlamak için. Bir de şu var biraz sakin, yavaş yavaş hareket ederseniz ilk başlarda daha iyi olabilir. Partnerinizi bu konuda gerekiyorsa uyarın ve yönlendirin. Hayvan gibi şaapmanın alemi yok![]()
Aforoz edildim dinden, iyi mi?Tebrik ediyorum benim gibi biri daha arkadaşlar senin gibi nasıl diyor ya işte böyle dinini bilen biri. Evet müslüman müslümanın ayıbını ortmelidir. Onun günahına sevinmemelidir. Ama dinimizde zina yapan kadınlar ne kadar müslüman. Şuan bunlara müslüman mı diyelim öylemi olsun. Baksanıza rahatça özgürce sevisilir bilmem ne diyolar. Namus ve edep yoksa yaşamında önemi yok.
Ayol biz yolluymuşuz, sen aforoz edilmişsin çok muAforoz edildim dinden, iyi mi?
Hem de siz tarafınızdan.
Ama yanılmıyorsam o başka bir dindeydi, birinin dinden çıktığını belirtecek ve mimleyecek.
Bizimkinde ise tek bir besmele yeterdi ve sadece yaradana hesap verirdik...
Allah aşkına yeter yahu. Nasıl yılmıyorsunuz. Ne de düşüncelisiniz tanımadığınız insan hakkında. Bu kadar iyi niyetliyseniz pişmanlıktan günahtan yok ondan yok bundan laf edeceğinize soruma yardımcı olunCanim benim burasi Turkiye.Benim olayim cennet cehennem degil her koyun kendi bacagindan asilir.Ama evliyken yapmaman garip bekarken farkli bakilir.Senin bekcin degilim ama icimden geleni soyluyorum umarim pisman olmazsin.Keske yapmasan yapmasaydin.O yaptigin kisi cok medeni ok.O zaman kizkardesinin bunu yapmasi acaba ona ne kadar medeni gelir.Olaya burdan bak ve saldiriya gecme gecenin bu saatinde hic tanimadigim sana bunu yaziosam onemsemisim demek ki
Körle yatan mı desek, üzüm üzüme mi desek yoksa deli deliyi tekkese mi desek bilemedimAyol biz yolluymuşuz, sen aforoz edilmişsin çok mu![]()
Bende uzun süre ara verdiysem, o aradan sonraki ilk ilişkide yanma olabiliyor. Sonuçta makina değil ki bu, jetonu at kolu çek hazır olsun2 haftalık aradan sonra bir daha kanamadım. O yüzden zar ile ilgili durum kaldığını düşünmedim. Ama korkum var açıkçası. Acının başlarda olabileceğini kabullendim ama bu dozun normal olduğuna emin değilim
Körle yatan deme, yatmak kelimesi sakıncalı. Valla üç hayırla cehenneme uğurlarlar.Körle yatan mı desek, üzüm üzüme mi desek yoksa deli deliyi tekkese mi desek bilemedim![]()
Misal kadın misyoner diyeceğim, meşaleyle yakmaya kapıma gelecekler.Bende uzun süre ara verdiysem, o aradan sonraki ilk ilişkide yanma olabiliyor. Sonuçta makina değil ki bu, jetonu at kolu çek hazır olsun
Zar ihtimalini elediysek bende üç ihtimal kalıyor. Birini kayganlaştırıcıyla deneyip çözebilirsiniz, diğerini jinekolojik muayeneyle çözebilirsiniz. Üçüncüsünü siz çözeceksiniz. Artık uzun uzun önsevişme mi olur, ortam mı hazırlarsınız, kullanıyorsanız alkol mü alırsınız o size bağlı. Ünlü Türk düşünürü Teoman'ın dediği gibi, bazen bir içki şişesi, yaşam destek ünitesi.
Ayrıca hep aynı şekilde yapıyorsanız pozisyon değiştirmeyi deneyebilirsiniz, kimi pozisyonlar kadın için daha rahattır.
Hahah doğru tabi makine değilBende uzun süre ara verdiysem, o aradan sonraki ilk ilişkide yanma olabiliyor. Sonuçta makina değil ki bu, jetonu at kolu çek hazır olsun
Zar ihtimalini elediysek bende üç ihtimal kalıyor. Birini kayganlaştırıcıyla deneyip çözebilirsiniz, diğerini jinekolojik muayeneyle çözebilirsiniz. Üçüncüsünü siz çözeceksiniz. Artık uzun uzun önsevişme mi olur, ortam mı hazırlarsınız, kullanıyorsanız alkol mü alırsınız o size bağlı. Ünlü Türk düşünürü Teoman'ın dediği gibi, bazen bir içki şişesi, yaşam destek ünitesi.
Ayrıca hep aynı şekilde yapıyorsanız pozisyon değiştirmeyi deneyebilirsiniz, kimi pozisyonlar kadın için daha rahattır.