İlk deneyimim heyecanım

Umutlabrgun

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2020
169
78
18
27
Evet arkadaşlar size güveniyorum tecrübeli ve bilgili arkadaşlarımdan yardım istiyorum :KK15:
Ben 1 buçuk 2 senelik evliyim eşimde sperm bozukluğu hareketsizliği vardı bizde ümidimizi kestiğimiz zamanda sürpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim:KK57:
Adetim 2 gün geçti 24 günde bir olurum son adet tarihim 19 Nisan da başladı 25 te bitti. Değerim 105,90 çıktı kasık ve bel ağrım var bacaklarım biraz ağrıyor, sizce değerim adet günüme göre nasıl, çok merak ediyorum gerçekten heyecanlı ve tecrübesizim. Bilgilerinizi paylaşırsanız mutlu olurum

Evet arkadaşlar size güveniyorum tecrübeli ve bilgili arkadaşlarımdan yardım istiyorum :KK15:
Ben 1 buçuk 2 senelik evliyim eşimde sperm bozukluğu hareketsizliği vardı bizde ümidimizi kestiğimiz zamanda sürpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim:KK57:
Adetim 2 gün geçti 24 günde bir olurum son adet tarihim 19 Nisan da başladı 25 te bitti. Değerim 105,90 çıktı kasık ve bel ağrım var bacaklarım biraz ağrıyor, sizce değerim adet günüme göre nasıl, çok merak ediyorum gerçekten heyecanlı ve tecrübesizim. Bilgilerinizi paylaşırsanız mutlu olurum
Degerin gayet güzel canım tebrik ederim 2 gün sonra tekrar baktır 2ye katlandigini görmen lazım sağlıklı gebelik olduğunu görmen için

iki günde iki katına çıkması lazım canım. iki gün bekleyip öyle ver. benim ilk değerim 84 tü sonra dört gün sonra kan verdim 600 çıktı daha da baktırmadım canım

2 gün önce vermiştim
Canım degerin düzensiz artış gösteriyor çok dikkatli olman lazım Allah korusun dış gebelik olabilir mutlaka ve mutlaka kadın doğum acile gitmelisin hatta hemen git. Düşük yada dış gebelik geçiriyorsun 😔😔😔😔

Back
X