ilk doğum için epidural sezeryan???

evet cnm benm ailem de uzakta, ankarada. gelmeleri zor zaten, bakalım napıcaz

bu arada haberm yoktu, 35. haftadaymışım ben. önümüzdeki hafta nstye giricem bakalım. bugün gittiğim dr illaki sezeryan olucaksın die bişey yok, haftaya bebek dönmüş olursa normal doğumu deneyebiliriz dedi çok şaşırdım.

35. haftayı nasıl öğrendin bebeğin gelişiminden dolayı ileride mi gözüküyosun acaba??..doktordan memnun kaldınmı tekrar bi fiyat aldınızmı..

35. haftayı nasıl öğrendin bebeğin gelişiminden dolayı ileride mi gözüküyosun acaba??..doktordan memnun kaldınmı tekrar bi fiyat aldınızmı..

gelişiminden dolayı cnm. ama ilginçtir ki geçen hafta gökalp beyde 33. haftamda olduğum söylenmişti yani ona göre bu hafta 34 olmalıydım ama vedat bey 35. haftanın içindesin dedi. fiyat aldm sezeryan için cnm: 1250tl, özel oda ve refakatçi 225tl, bebek sağlığı paketi 250tl

maşallah ne güzel haberler umarım herşey gönlünce olur

maşallah ne güzel haberler umarım herşey gönlünce olur

teşekkür ederim cnm. normal doğum olabilir derse dr, hem sevinirim hem de üzülürüm çünkü annem 8 saatlik yoldan gelicek. normal doğum ne zaman olacağı belli olmadığı için annem yetişemez doğuma die korkuyorum. burda da kimsem yok bana bakabilecek

merhaba arkadaşlar.. bende 27 haftalık hamileyim ve hamile kaldıgım ilk günden beri nasıl ve nerede doguracagımı düşünüyorum..kan sulandırıcı iğne kullanıyorum kimileri normal yapamazsın diyor ama benim doktorum yapabilirsin diyor.. ben normalden çok korkuyorum agrısından sancsından değil kesileceği içi.. sezeryan düşünüyorum ama şuan gittiğim doktor 37. haftadan sonra karar veririz diyor..ben ankaradayım burda hangi hastanede neşekilde doğum yaptınız? genel anestezili sezeryan istiyorum hem ben çok kararsızım aslında... Allah yardımcımı zolsun.

evet benimde öyle ailemiz 8 saate anca gelirler ( bizimkilerde ist.da..sezeryanda günbelli saat belli gerçi bazen bebiş aceleci çıkabiliyo :) bende normalde 27+2 deyim dünkü doktor kontrolümde ultrason kağıtlarına baktım 28+6 yazıyo hata yapmış galba bende anlamadım yada bebeğim öndenmi geliyo acaba.. Allah hepimizin yardımcısı olsun hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah..beni sen daha iyi anlarsın annelerin uzakta olması çok zor canın bişe çekse yapanın yok getirenin yok,, yatakdı yorgandı evin ağır dip köşe işlerine yardım edenin yok ((((((( en çokta annesiyle gezen alışveriş yapan hamişlere hevesleniyorum..ağlıcam şimdi zaten herşey dokunuyo bu aralar....

hayırlı olsun bebeğin..galiba tüm hamişlerin en büyük kabusu hastane ve doğum şekline karar verememek...bende sezeryan olan arkadaşların yorumlarından cesaret alıyorum allah yardımcımız olsun gerçekten..

Son düzenleme:

sanırım evett en büyük korkumuzz... amin Allah cümlemizinyardımcısı olsun.. ne zor işlermiş yaa. hamile kalmam ayrı bir zordu şimdi çıkarması ayrı bir zor bende sezeryan düşündüğüm için okuyorum böle cesaret alıyorum işte herkesten

CNM şimdiden bunu stresini yapma ben sezeryandan memnun olanlardan olsamda normal doğum yapmayı çok isteyenlerdendim benim böle bi şansım kalmadı hem bak senin annen 8 saat sonrada olsa gelecek benim öle bi şansımda yok kayınvaldemde ilk çocuğuma bakacak oda 2 yaşında çünkü seni doğuma aldıklarında bile haber versen annene en erken 2-3 saatte çıkarsın ki buda ilk doğumda %10 genelde ilk doğumda sancından başladıktan sonra çatının 9 cm kadar açılması yaklaşık 9 saati buluyor herşey yolunda giderse annen sen doğumdan çıkmadan yanında olur merak etme

Amin cnm ben ilk doğumumu etlik zübeyde hanımda yaptım epidural sezeryandı ve hiç bir sorunum olmadı çok şükür ama son ana kadar normal doğum diye bekledik hatta yaklaşık 13 saat sancım oldu doğum masasına bile oturdum son anda sezeryana aldılar zaten isteğe göre sezeryan yapmıyorlar şimdide orada doğum yapmak istiyorum ayrıca ankara uzmanlar tıp merkezinede gidiyorum ama doğum için mutlaka bi doğum hastanesi olsun istiyorum çünkü orada saatte ortalama 10 kişi doğum yapıyor herkez böylece uzmanlaşıyor doğum sırasında oluşabilecek her türlü sorun için uzmanlar ve en önemlisi ekipmanlar bulunuyor çocuklar için yeni doğan bakım üniteleri gibi tek sorun özel odası 15 tane ilk doğumda şanslıydım tutabildim umarım şimdide boş olur ve tutarım.

çıkarmasıda bi sorun sabah sabah çok güldümm aklıma hep bak şu konuşana filmindeki söz geliiyo kadın doğum yaparken kocasına bağırıyodu limon kadar yerden karpuz çıkarmak kolaymı diye seneler olmuş filmi izleyeli..ben bide cesaretlenim diye normal doğum videoları izledim dahada bi korktum normal doğumda çekeceğin acıdan ziyade bebeği çıkaramamak onu nefessiz bırakma korkusu var bendede

bende zekai tahir burak hastanesine gidiyorum orda doktorum var ama takiplerimi yapıyor doğumuma girmeyecekmiş fakat doğuma girecek doktoru bilgilendiriyormuş vs. ama orda kesi yapıyorlar ve ben kesiden cok korkuyorum.. oram sağlam kalsın üstü kessinler istiyorum. yeni doğan ünitesi zekai tahirinde var gitmemin büyük bir nedenide o..Allah kullandırtmasında orayı. böyle işte. puff ne zor işler..

ama öyle . 3 gün önce arkadaşım dogum yaptı 19 saat sancı cekmiş doğuramamış sezeryan yapmışlar koca kafa cıkıyoranammm gözüm korktu..he birde doğum sancısı vücudunda 40 tane kemiğin aynı anda kırılmasıyla duyacagın acının aynısıymış hep diyorum elimden gelse içimdetutcam benle dalga geçiyorlar..askere giderken cıkartırsın die

korkma cnm doktorlar böle birşeye izin vermez en kötü ihtimalle vakumla çekiyorlar zaten mesele sancı çekmekete inanın doğum 5 dk bile sürmüyor ben doğuramadım ama ben doğum masasındayken yanımda 3 kişi doğurdu Alah yardımcımız olsun hepimizin...

işte sorun şu ki ben vakum da istemiyorum

ama öyle . 3 gün önce arkadaşım dogum yaptı 19 saat sancı cekmiş doğuramamış sezeryan yapmışlar koca kafa cıkıyoranammm gözüm korktu..he birde doğum sancısı vücudunda 40 tane kemiğin aynı anda kırılmasıyla duyacagın acının aynısıymış hep diyorum elimden gelse içimdetutcam benle dalga geçiyorlar..askere giderken cıkartırsın die

[/B][/Qşöyle söyleyim evet sancı çekmek zor ama gözünü korkutma zaten sürekli olsa evet dayanılmaz olurdu sancın geldiğinde bol bol dua et zaten sıklaştığında sancı odasında olursun o zaman sana hemşireler yardmcı oluyor ve ne yapman geektiğini söylüyorlar kendini onların söylediklerine yoğunlaştırırsan sancınıda fazla hissetmezsin inan bana

merhaba konuyu çok yakından takip ediyorum nişanlıyım şuan..ilerde benmde bebeğim olursa sezeryan istyorum normal yapamm diee çok ama çok korkyrm herkesde yapamazsn zaten diooo:)o yzden takip edyrm.yengem 4 gün önce normal doğum yaptı herşey normaldi ve ilk çocuğunuda normal doğurdu....kanaması oldu ve öle doktra gitdi kendi doktoru değilmş doğumu gerçekleştiren ve çocuk 4 kilo doğmuş kafası çıktığında doktor ya kolu kırılacak yada kalçası demş yengemde o zmn sezeryana alın demiş... doktorda çokk geç artıkk kafası çıktı demiş....o kadar zormşş vee şuann bel ağrısından çocuğunu bile emziremio oturamıoo 4 dikiş atmşlar dikş atarkende anestezi vermşler bayıltıp dikmlşler..vee şuan diokii keşke sezeryan olsaydıı bu kadar zor olabileceğini düşünmemştm dio...bide konuşurken sezeryan sanki çok kötü zormş gbi kötüleyerek knoşuoo bakk işin düşünce nasılda zseryan diee bağırıysnn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…