- 23 Nisan 2011
- 2.702
- 661
- 363
- Konu Sahibi esperanzaa
-
oy maşşallah bebişine dahada almıştır..senin karar veremediğin 2 hastanede güzel en önemlisi yenidoğan üniteside var evine uzak değilse egepolde doğumfotolu süslemeli 750 tl diye duymuştum..
walla cnm ya benimde ilk hepsi gelir doğuma ama evim küçük geridönerler, sırayla annemle kavınvalide kalıcak.annem benden sonrada abimlerin doğuma yetişicek, k.validemde evini taşıcak hepsi çok yoğunlar kim nekadar yanımda kalcak hepsi muamma :))) vedat bey çok genç geldi bana eğer maddi açıdan rahatsan mert bey doçentmiş tecrübelidir..bende gazide ayşene devam edicem kadın 5 dk muayene ediyo ama nebilim soğuk diğil bide doğumhastanesi kıvamında olması avantaj..ben şimdiden çok zorlanıyorum hastaneye gidip dönmeye( eşimde yanımda koşturuyo benle..bostanlı tarafındayım gazide arabasız çok uzak kalıyo..senin ailendemi uzaktaydı..
bu arada haberm yoktu, 35. haftadaymışım ben. önümüzdeki hafta nstye giricem bakalım. bugün gittiğim dr illaki sezeryan olucaksın die bişey yok, haftaya bebek dönmüş olursa normal doğumu deneyebiliriz dedi çok şaşırdım.
35. haftayı nasıl öğrendin bebeğin gelişiminden dolayı ileride mi gözüküyosun acaba??..doktordan memnun kaldınmı tekrar bi fiyat aldınızmı..
bu arada haberm yoktu, 35. haftadaymışım ben. önümüzdeki hafta nstye giricem bakalım. bugün gittiğim dr illaki sezeryan olucaksın die bişey yok, haftaya bebek dönmüş olursa normal doğumu deneyebiliriz dedi çok şaşırdım.
maşallah ne güzel haberler umarım herşey gönlünce olur
teşekkür ederim cnm. normal doğum olabilir derse dr, hem sevinirim hem de üzülürüm çünkü annem 8 saatlik yoldan gelicek. normal doğum ne zaman olacağı belli olmadığı için annem yetişemez doğuma die korkuyorum. burda da kimsem yok bana bakabilecek
merhaba arkadaşlar.. bende 27 haftalık hamileyim ve hamile kaldıgım ilk günden beri nasıl ve nerede doguracagımı düşünüyorum..kan sulandırıcı iğne kullanıyorum kimileri normal yapamazsın diyor ama benim doktorum yapabilirsin diyor.. ben normalden çok korkuyorum agrısından sancsından değil kesileceği içi.. sezeryan düşünüyorum ama şuan gittiğim doktor 37. haftadan sonra karar veririz diyor..ben ankaradayım burda hangi hastanede neşekilde doğum yaptınız? genel anestezili sezeryan istiyorum hem bençok kararsızım aslında... Allah yardımcımı zolsun.
Allah korusun .. sen hangi hastaneye gidiyorsun arkdsm?
slm cnm bende kordon klinikle başladım şimdide alsancak gazide ayşen hanıma gidiyorum..sen izmirdemisin..
ben manisa ilçesindym izmire 150km kadar uzaktayım doktorum kent hastanesnde orçun bey.. 37. haftadan sonra öğrtmn evime yerleşip doğumu beklemeyi düşünüyorum kısmetse.
benim ilk aylarımda düşük tehlikem vardı 6. hafta kanamam oldusıkıntılı gunler gecirdim.. yaz tatilim yatmakla progestanla geçti ..16. haftada falan ancak kendime geldim. bebek açısından sezeryanı istiyorum. bir an cesaret geliyo normal doğumda yaparım dayanırım yeterki ayaga erken kalkıyım vücut bütünlüğüm bozulmasın diyorum... ama bazende yaşadıklarm aklıma geliyo..en iyisi çocugumda bende dogum anında zorlanmasın.. doktorumun operatörlüğüne güvendiğimden ne gerek var sezeryan oluyum diyorum. 36. hafta çatı muayenesinden sonra kesin kararımı vericem tabi Allah nasip eder bebeğim ozamana kadar inş. erken davranmazsa.. Buarada medical parkın fiyatlarını öğrenebildiniz mi kzlar?
hayırlı olsun bebeğin..galiba tüm hamişlerin en büyük kabusu hastane ve doğum şekline karar verememek...bende sezeryan olan arkadaşların yorumlarından cesaret alıyorum allah yardımcımız olsun gerçekten..
teşekkür ederim cnm. normal doğum olabilir derse dr, hem sevinirim hem de üzülürüm çünkü annem 8 saatlik yoldan gelicek. normal doğum ne zaman olacağı belli olmadığı için annem yetişemez doğuma die korkuyorum. burda da kimsem yok bana bakabilecek
merhaba arkadaşlar.. bende 27 haftalık hamileyim ve hamile kaldıgım ilk günden beri nasıl ve nerede doguracagımı düşünüyorum..kan sulandırıcı iğne kullanıyorum kimileri normal yapamazsın diyor ama benim doktorum yapabilirsin diyor.. ben normalden çok korkuyorum agrısından sancsından değil kesileceği içi.. sezeryan düşünüyorum ama şuan gittiğim doktor 37. haftadan sonra karar veririz diyor..ben ankaradayım burda hangi hastanede neşekilde doğum yaptınız? genel anestezili sezeryan istiyorum hem bençok kararsızım aslında... Allah yardımcımı zolsun.
sanırım evett en büyük korkumuzz... amin Allah cümlemizinyardımcısı olsun.. ne zor işlermiş yaa. hamile kalmam ayrı bir zordu şimdi çıkarması ayrı bir zorbende sezeryan düşündüğüm için okuyorum böle cesaret alıyorum işte herkesten
Amin cnm ben ilk doğumumu etlik zübeyde hanımda yaptım epidural sezeryandı ve hiç bir sorunum olmadı çok şükür ama son ana kadar normal doğum diye bekledik hatta yaklaşık 13 saat sancım oldu doğum masasına bile oturdum son anda sezeryana aldılar zaten isteğe göre sezeryan yapmıyorlar şimdide orada doğum yapmak istiyorum ayrıca ankara uzmanlar tıp merkezinede gidiyorum ama doğum için mutlaka bi doğum hastanesi olsun istiyorum çünkü orada saatte ortalama 10 kişi doğum yapıyor herkez böylece uzmanlaşıyor doğum sırasında oluşabilecek her türlü sorun için uzmanlar ve en önemlisi ekipmanlar bulunuyor çocuklar için yeni doğan bakım üniteleri gibi tek sorun özel odası 15 tane ilk doğumda şanslıydım tutabildim umarım şimdide boş olur ve tutarım.
çıkarmasıda bi sorun sabah sabah çok güldümmaklıma hep bak şu konuşana filmindeki söz geliiyo kadın doğum yaparken kocasına bağırıyodu limon kadar yerden karpuz çıkarmak kolaymı diye seneler olmuş filmi izleyeli..ben bide cesaretlenim diye normal doğum videoları izledim dahada bi korktum normal doğumda çekeceğin acıdan ziyade bebeği çıkaramamak onu nefessiz bırakma korkusu var bendede
çıkarmasıda bi sorun sabah sabah çok güldümmaklıma hep bak şu konuşana filmindeki söz geliiyo kadın doğum yaparken kocasına bağırıyodu limon kadar yerden karpuz çıkarmak kolaymı diye seneler olmuş filmi izleyeli..ben bide cesaretlenim diye normal doğum videoları izledim dahada bi korktum normal doğumda çekeceğin acıdan ziyade bebeği çıkaramamak onu nefessiz bırakma korkusu var bendede
korkma cnm doktorlar böle birşeye izin vermez en kötü ihtimalle vakumla çekiyorlar zaten mesele sancı çekmekete inanın doğum 5 dk bile sürmüyor ben doğuramadım ama ben doğum masasındayken yanımda 3 kişi doğurdu Alah yardımcımız olsun hepimizin...
işte sorun şu ki ben vakum da istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?