ilk doğum için epidural sezeryan???

peki bu korseleri giyince wc ihtiyacımızı nasıl karsılıcaz? sezeryanda giy cıkar sıkıntı yaratmazmı?

paçalı korseden bahsediyorum ama ben

benim giymeyi düşündüğüm korse diz üstünde başlayıp göğüs altında biten tipler. sen de onlardan mı bahsediyorsun bilmiyorum ama benm kuzenm sezeryandan sonraki 4. gününde giymeye başladı, bi sorunu olmadı. ama zaten o 3. gün ayakta gibi bişeymiş anlattığına göre çok çabuk toparlanmış. belki onun için rahat kullanmıştr

paçalı korselerde wc ihtiyacı problem olmuyormu? giycıkar?

peki bu korseleri giyince wc ihtiyacımızı nasıl karsılıcaz? sezeryanda giy cıkar sıkıntı yaratmazmı?

zaten sezeyanlı olmasanda o korselerle wc ihtiyacı sıkıntı yaratıyor sezeryanda etkiliyor ama hani dikişlerimde bnm hiç ağrı acı falan olmadı kasdettiğin buysa sadece giy çıkar problemdi gerçekten

zaten sezeyanlı olmasanda o korselerle wc ihtiyacı sıkıntı yaratıyor sezeryanda etkiliyor ama hani dikişlerimde bnm hiç ağrı acı falan olmadı kasdettiğin buysa sadece giy çıkar problemdi gerçekten

anladım bunu meak etmiştim teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…