İlk evladı kız olanlar maddi durumu iyileşti mi?

inanmayın böyle şeylere bizim maddi durumumuz çok iyiyken ilk doğan kız bebeğimizden sonra iflas ederek battık ve yıllarca toparlayamadık ikinci erkekten bi kaç yıl sonra anca toparlandık

"_Phantom-Opera_, post: 60723038, member: 908462"]
İnşallah.. Hayır 3 yıl geçti 4 e giriyorum.. Bildiklerimi unutuyorum ona yaxık.. İnşallah atanırsam bi de yeniden ders çalışmam gerekecek pfff... Neyse konu kız evlat :KK66:
Allah kızımın şansını bahtını açık etsin de bizim şansımız dönmese de olur der imzamı atarım :KK66:

:KK20:Hayır böyle dua etmeyin şaka bile olsa . Allah kızınızın bahtını açık , kısmetini bol bereketli kılsın , size de aynı şekilde bereketli , bol helal rızıklar nasip etsin:KK66: Allah ın hepsine gücü yeter biz de isteyelim değil mi :)

Cevremde maddi durumu iyilesen veya kariyerinde gelisme gosteren insanlarin hep ilk cocuklarinin kiz oldugunu fark ettim. Sizde durumlar nasil ? Kiz erkek evlat ayirt edilmesi güzel birsey tabiki degil. Her dunyaya gelen cocugun ayri kismeti var derler. Ama ilk evladi kiz olanlarin maddi durumu iyileşir diyorlar. Çevresinde ve kendinde ayni durumlar olan var mi ?
Acun ılıcalı, Aydin Dogan, Sabanci, hep ilk cocuklari kiz olmus hatta hep kiz gitmis.
Kızım 5 buçuk aylık ve hiç bir borcumuz kalmadı. Seneye de ev alacağız inşallah ama bunun kız çocuk ile alakası olduğunu düşünmüyorum :))

Back
X