İlk evlilik yıldönümü

Merhaba kızlar.. 11 Ekim ilk evlilik yıldönümümüz ne yapabilirim ne alabilirim özel bişey olsun istiyorum fikir verir misiniz?
Not: kaynanamla beraber yaşıyorum o yüzden ev olmaz :stop:
Kayin valide belki anlayisliysa bir gunlugune bi tanidikda veyada kizinda kala bilir eyer anlatirsniz anlarsa o ozel gununuzu benim esim olsa cikmazda disari otelede gitmez ayirtsamda yer ben sizin durumunuzda olsam yapcagim tek sey olur bi pasta yaptiririm hediyesini alirim kendi odamda kendimce kutlamaya calisirim en azindan

Kayınvalidesiyle yaşıyor konu sahibi ne otel ayırması hanımlar ya öyle gecelik otel tutabilecek olsa ayrı evi olurdu muhtemelen.

Bi restoranda yer ayırtın imkanınız varsa küçük anlamlı bi hediye güzel olur. Mutlu yıllarınız olsun.
Bir akşamı iki kişi 300-400 tl’ye çok güzel butik oteller var bulunduğum şehirde. Yılda bir kere olan özel bir şeye iki gün bir gece her şey dahil 400 tl de veremeyeceklerse...

Bir akşamı iki kişi 300-400 tl’ye çok güzel butik oteller var bulunduğum şehirde. Yılda bir kere olan özel bir şeye iki gün bir gece her şey dahil 400 tl de veremeyeceklerse...
Asgari ücret 2300 lira. Yani belki verir tabiki konu sahibi ama ben maddi durumu yerinde olan kimsenin kayınvalidesiyle oturacağını düşünmediğim için bana fazla geldi bu öneriler.

1 haftalığına kayınvalideyi ucuz yollu bi tatile yollayın. Kaplıcalar falan olabilir 😀
Bence eşinize ve size en güzel hediye 😀

Merhaba kızlar.. 11 Ekim ilk evlilik yıldönümümüz ne yapabilirim ne alabilirim özel bişey olsun istiyorum fikir verir misiniz?
Not: kaynanamla beraber yaşıyorum o yüzden ev olmaz :stop:
Eşiniz düşünsün o kadarını da. Anasıyla oturtuyosa sizi, bari yıldönümünde bir yemeğe çıkarsın.

O halde üzerine 500-600 verip, tüm ay kalabilcegi bir ev kiralarlardi.

Ve evet banada sacma geliyor, kvde evinde evlilik yildönümü düsünmek.

Burda mı okumuştum acaba böyle bi arada oturan bi yeni gelinimiz elektrikli sobayı yakıp yatak odasında yere uzanmıştı şömine gibi, çıplak karşılamıştı eşini yıldönümünde 😃 Böyle bişiler de olabilir yeter ki iste o kafalar zehir gibi çalışıyor mübarek 🤓

Kayınvalidesiyle yaşıyor konu sahibi ne otel ayırması hanımlar ya öyle gecelik otel tutabilecek olsa ayrı evi olurdu muhtemelen.

Bi restoranda yer ayırtın imkanınız varsa küçük anlamlı bi hediye güzel olur. Mutlu yıllarınız olsun.
Normal çiftler evlenirken borçlanıp bir de üstüne kira ödüyor. Asıl konu sahibi ve eşinde para olması lazım. Çalışıyordur biri sonuçta. Senede bir günlüğüne özel bir şeyler yapmak, kayınvalidesiz nefes almak için otele 500 lira vermek çok da uçuk bir şey değil.

Asgari ücret 2300 lira. Yani belki verir tabiki konu sahibi ama ben maddi durumu yerinde olan kimsenin kayınvalidesiyle oturacağını düşünmediğim için bana fazla geldi bu öneriler.

Kaynanayla otursam yılda bir kerecik o konfora, eşimle tamamen baş başa bir gececik için tüm aylık gelirimizi bile verip eksiye düşebilirim açıkçası. Kredi çeker borca girer yine de yaparım. Ha tabi ben kaynanayla yaşayacaksam evlenmem kendi ailemle ya da tek başıma yaşarım, o da apayrı bir şey 😅

En uyduruk verebileceği hediye 50 civarı eder, evde güzel bir akşam yemeği hazırlasa + alkol 100 üstü rahat. 150 böyle harcayana kadar günlük daire kiralarsın, güvenilir temiz pansiyona gidersin 200-300’e. Bulunduğu şehre göre de değişir tabi, benim dediğim Antalya Kaleiçi’nde kahvaltı, akşam yemeği olan havuzlu butik oteller. Hilton’da bir haftalık tatil ayarla demediler sonuçta 😄 gayet yapılabilir bir şey. Süre daha uzun olsaydı daha iyi olurdu, belki birikmişi vardır kenarda köşede böyle özel bir şeyler için. Olmazsa da seneye yapsın, ayda 30₺ kenara atsa seneye giderler 😅

O halde üzerine 500-600 verip, tüm ay kalabilcegi bir ev kiralarlardi.

Ve evet banada sacma geliyor, kvde evinde evlilik yildönümü düsünmek.
Kuzu ama kira 12 ay ödenen bir şey. Yılda bir kerecik verilecek çok pahalı bir şey değil ki bu.

Normal çiftler evlenirken borçlanıp bir de üstüne kira ödüyor. Asıl konu sahibi ve eşinde para olması lazım. Çalışıyordur biri sonuçta. Senede bir günlüğüne özel bir şeyler yapmak, kayınvalidesiz nefes almak için otele 500 lira vermek çok da uçuk bir şey değil.
Bana göre değil zaten. Konu sahibine göre de değilse gitsin madem ne diyeyim 😂

Ha bir de çevremde eve 10 bin üzeri girdiği halde bile isteye kayınvalide ile birlikte yaşayanlar da var 🤷🏼‍♀️ Yaşlıdır belki, rahatsızdır, eşi ölmüştür kvnin. Ben o şekilde düşündüm. Tek bir asgari ücret maaşla geçinen bir çift olarak düşünmedim, o konuda haklısınız. Durumlarını bilmiyoruz.

Back
X