Kayinvalideye ne dicekler?Kayinvalideye termal otelden yer ayirtin en guzeli
Hem kadinin da gonlu olur, hem evinizde yanliz bir gece guzel olur, hem de daha hesapli olur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kayinvalideye ne dicekler?Kayinvalideye termal otelden yer ayirtin en guzeli
Hem kadinin da gonlu olur, hem evinizde yanliz bir gece guzel olur, hem de daha hesapli olur.
Kayin valide belki anlayisliysa bir gunlugune bi tanidikda veyada kizinda kala bilir eyer anlatirsniz anlarsa o ozel gununuzu benim esim olsa cikmazda disari otelede gitmez ayirtsamda yer ben sizin durumunuzda olsam yapcagim tek sey olur bi pasta yaptiririm hediyesini alirim kendi odamda kendimce kutlamaya calisirim en azindanMerhaba kızlar.. 11 Ekim ilk evlilik yıldönümümüz ne yapabilirim ne alabilirim özel bişey olsun istiyorum fikir verir misiniz?
Not: kaynanamla beraber yaşıyorum o yüzden ev olmaz![]()
Kayinvalideye ne dicekler?
şu ana kadar ki en iyi cevaptı bravoooMaddi durumunuzu ve yaşam tarzınızı yazsaydınız daha sağlıklı önerilerde bulunurduk aslında.
Bir akşamı iki kişi 300-400 tl’ye çok güzel butik oteller var bulunduğum şehirde. Yılda bir kere olan özel bir şeye iki gün bir gece her şey dahil 400 tl de veremeyeceklerse...Kayınvalidesiyle yaşıyor konu sahibi ne otel ayırması hanımlar ya öyle gecelik otel tutabilecek olsa ayrı evi olurdu muhtemelen.
Bi restoranda yer ayırtın imkanınız varsa küçük anlamlı bi hediye güzel olur. Mutlu yıllarınız olsun.
Asgari ücret 2300 lira. Yani belki verir tabiki konu sahibi ama ben maddi durumu yerinde olan kimsenin kayınvalidesiyle oturacağını düşünmediğim için bana fazla geldi bu öneriler.Bir akşamı iki kişi 300-400 tl’ye çok güzel butik oteller var bulunduğum şehirde. Yılda bir kere olan özel bir şeye iki gün bir gece her şey dahil 400 tl de veremeyeceklerse...
Eşiniz düşünsün o kadarını da. Anasıyla oturtuyosa sizi, bari yıldönümünde bir yemeğe çıkarsın.Merhaba kızlar.. 11 Ekim ilk evlilik yıldönümümüz ne yapabilirim ne alabilirim özel bişey olsun istiyorum fikir verir misiniz?
Not: kaynanamla beraber yaşıyorum o yüzden ev olmaz![]()
Bir akşamı iki kişi 300-400 tl’ye çok güzel butik oteller var bulunduğum şehirde. Yılda bir kere olan özel bir şeye iki gün bir gece her şey dahil 400 tl de veremeyeceklerse...
Normal çiftler evlenirken borçlanıp bir de üstüne kira ödüyor. Asıl konu sahibi ve eşinde para olması lazım. Çalışıyordur biri sonuçta. Senede bir günlüğüne özel bir şeyler yapmak, kayınvalidesiz nefes almak için otele 500 lira vermek çok da uçuk bir şey değil.Kayınvalidesiyle yaşıyor konu sahibi ne otel ayırması hanımlar ya öyle gecelik otel tutabilecek olsa ayrı evi olurdu muhtemelen.
Bi restoranda yer ayırtın imkanınız varsa küçük anlamlı bi hediye güzel olur. Mutlu yıllarınız olsun.
Konakta yaşıyorlarmış bir deAsgari ücret 2300 lira. Yani belki verir tabiki konu sahibi ama ben maddi durumu yerinde olan kimsenin kayınvalidesiyle oturacağını düşünmediğim için bana fazla geldi bu öneriler.
Konakta yaşıyorlarmış bir de![]()
Asgari ücret 2300 lira. Yani belki verir tabiki konu sahibi ama ben maddi durumu yerinde olan kimsenin kayınvalidesiyle oturacağını düşünmediğim için bana fazla geldi bu öneriler.
Kuzu ama kira 12 ay ödenen bir şey. Yılda bir kerecik verilecek çok pahalı bir şey değil ki bu.O halde üzerine 500-600 verip, tüm ay kalabilcegi bir ev kiralarlardi.
Ve evet banada sacma geliyor, kvde evinde evlilik yildönümü düsünmek.
Bana göre değil zaten. Konu sahibine göre de değilse gitsin madem ne diyeyimNormal çiftler evlenirken borçlanıp bir de üstüne kira ödüyor. Asıl konu sahibi ve eşinde para olması lazım. Çalışıyordur biri sonuçta. Senede bir günlüğüne özel bir şeyler yapmak, kayınvalidesiz nefes almak için otele 500 lira vermek çok da uçuk bir şey değil.
Ha bir de çevremde eve 10 bin üzeri girdiği halde bile isteye kayınvalide ile birlikte yaşayanlar da varAsgari ücret 2300 lira. Yani belki verir tabiki konu sahibi ama ben maddi durumu yerinde olan kimsenin kayınvalidesiyle oturacağını düşünmediğim için bana fazla geldi bu öneriler.