• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk evlilik yıldönümü.

gizem00

..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2011
297
0
96
Aydın
kızlar evlilik yıldönümnde eşe ne yapılır. benim kocam pek ince değildir. düşünmez böyle şeyleri. ben ona hediye almak yemeğe çıkmak romantik bir gece geçirmek istioyrum o hiç bişey yapmazsa diye moralim bozuluyor.

bana akıl verin. bende mi hiç bişey yapmasam yoksa eşimle güzel bir ilk evlilik yıldönümü geçirmek için hazırlık mı yapsam.

sizce ne hediye alabilirim..

Bizimde bugün birlikteliğimizin 1. yılı hiç bir fikrim yok eşime bıraktım herşeyi :)

böyle şeyler karşılık beklemeden yapılmalı bence eşim mutlu oldumu bende mutlu oluyorum. o anlamıyosa sen yap bi plan bence ve ona örnek ol. zamanla oda bişeylerin bilincine varıcaktır mutlaka. yada evlilik yıldönümümüzde yaklaştı ne yapsak acaba falan gibi kaçamak cümleler kurup o gün bişeyler yapılması gerektiğini ufaktan çıtlatın. mutluluklar :34:

biz planımızı birlikte yaparız hep eşim süprizleri saklayamıyor.:9:

biz ilk yılımızda evlenme teklife ettği yerde yemek yedik.sonra akşama dogru bir kaç kişi ile biryere gittik.sonra bu eğleneceye evde devam ettik.

bakalım ikincisi nasıl olucak:))

canlı müzikli biryer iyi olur aslında:31:

biz kavga ettik.
yemeğe giderken kavga ettik.
yemek yedik.
eve giderken kavga ettik.
:36:

o arada kavgalıydık...:D
üstelik ikimizinde doğum günüydü..
yine ben bişeyler hazırladım o akşam sonra pişman oldu..
haftasonu yemeğe gezmeye fln götürdü..
alışveriş fln yaptık...

benim sevgilim de bu konularda çok düşüncesiz. hep benim iteklememle özel günlerde yemeğe falan çıkarız. ben ona hediye alırım o bişi almaz falan alıştım:)

ben en son güzel bi deri ceket almıştım canım ama önemli olan ihtiyacı olan ve kullanabileceği bişi olmalı. sen eşinin neye ihtiyacı var bilirsin ona göre bişi alabilirsin :34:

kızlar evlilik yıldönümnde eşe ne yapılır. benim kocam pek ince değildir. düşünmez böyle şeyleri. ben ona hediye almak yemeğe çıkmak romantik bir gece geçirmek istioyrum o hiç bişey yapmazsa diye moralim bozuluyor.

bana akıl verin. bende mi hiç bişey yapmasam yoksa eşimle güzel bir ilk evlilik yıldönümü geçirmek için hazırlık mı yapsam.

sizce ne hediye alabilirim..

gizemcim eşin aynı benimki gibi.eşimde çok ince düşünemez.bizim ilk evlilik yıldönümüzde birkaç ay önceydi.eşim akşam da çalışıyor o yüzden benim bir beklentim yoktu açıkcası maddi anlamda da pek rahat değildik.o yüzden bende pasta aldım üzerine 1 yazan mum aldım.kırmızı kalpli balonlarla odayı süsledim.ve onu neden sevdiğimi yazdığım küçük notları dolaba yapıştırdım.o gece izin almış eve erken geldi.erken derken gene de yemekden sonraydı.bir buket çiçek almış.öyle kutladık işte.

gizemcim eşin aynı benimki gibi.eşimde çok ince düşünemez.bizim ilk evlilik yıldönümüzde birkaç ay önceydi.eşim akşam da çalışıyor o yüzden benim bir beklentim yoktu açıkcası maddi anlamda da pek rahat değildik.o yüzden bende pasta aldım üzerine 1 yazan mum aldım.kırmızı kalpli balonlarla odayı süsledim.ve onu neden sevdiğimi yazdığım küçük notları dolaba yapıştırdım.o gece izin almış eve erken geldi.erken derken gene de yemekden sonraydı.bir buket çiçek almış.öyle kutladık işte.

cok da hos olmus bence :)

Back
X