Ilk evlilik yildönümüm. Lütfen yardim edin :(

Sukayra

Guru
Kayıtlı Üye
7 Mart 2013
104
5
298
İsviçre
ArKadaslar basliktada belirttigim gibi ilk evlilik yildönümüm. Ve cok az zamanim kaldi. tsört vs almak istemiyorum. degisik fikirlere ihtiyacim var. beynim durdu sanki aklima hic birsey gelmiyor. Ayrica Ben 6 aydir yurt disinda yasiyorum. Türkiyede olsam en kötü internetten siparis veririm ama burada öyle bir sansim yok. Yani dil bilmedigimden dolayi yok. Kiyafet disinda ki tüm fikirlerinizi benimle paylasirsaniz sevinirim :(

ArKadaslar basliktada belirttigim gibi ilk evlilik yildönümüm. Ve cok az zamanim kaldi. tsört vs almak istemiyorum. degisik fikirlere ihtiyacim var. beynim durdu sanki aklima hic birsey gelmiyor. Ayrica Ben 6 aydir yurt disinda yasiyorum. Türkiyede olsam en kötü internetten siparis veririm ama burada öyle bir sansim yok. Yani dil bilmedigimden dolayi yok. Kiyafet disinda ki tüm fikirlerinizi benimle paylasirsaniz sevinirim :(

hediyeden ziyade bence çok şık, güsel bi masa hazırlayabilirsinn:34::34:
mum fln yakarsınn gayet romantik olurr :34::34:

böylesine ye katılıyorum:31: şık bir kıyafet ve hoş bir makyaj..güzel bir sofra ve yemekler..yemek sonu güzel bir tatlı-pasta.:17:
evlilierde bu tür bir sürpriz daha hoş bence de.

çok mu uçuk bilmem ama güzel bir gecelik al kendine, bu sana değil ona hediye olur :)

yemek hazırlayabilirsin..
bir otele rezervasyon yaptırabilirsin...
illa hediye dersen saat alabilirsin. AVM lerde fiyatlar yazıyor nasıl olsa. ayrıca tek dil bilmeyen sen değilsin yazarlar bir kağıda..

Bir arkadaşım yatagın üstünü tavana yapışan balonlarla doldurup balonların ipinin ucuna küçük notlar takmıştı çok güzel duruyordu ve eşi çok mutlu olmuştu deneyebilirsin istersen.

Ben suan kaynanamla beraber oturuyorum. Kaynanaam bizi evde yalniz birakacak kadar düsünceli degil maalesef :(

eger kayınvaliden ile oturmuyor olsaydın sana benim yaptığım şeyi önericektim. Eğer durumun el veriyorsa bir otelde rezervasyon yaptırabilirsin başbaşa bir gece çok güzel olur ama yapamazsan o akşam dışarda romantik bir yerde yemek yiyebilirsiniz sürpriz olarak da aldığın ufak bir hediye olur. Eşin nelerden hoşlanır ona göre düşünüp alırsın.(bileklik, saat, kıravat iğnesi vs.) İmkanların çerçevesinde güzel şeyler üretebilirsin.

Ben suan kaynanamla beraber oturuyorum. Kaynanaam bizi evde yalniz birakacak kadar düsünceli degil maalesef :(

canım bende güzel bir yemek süslenme püslenme taraftarıyım ama kaynanan var madem sorun etme bizim de son evlilik yıl dönümünde kaynananm kayınbabam vardı ama ben gündüzden y.odamıza taşıdım ufak tefek yiycek içecek mini de bi pasta aldım. küçük açılıp kapanan masalar varya o masadan vardı onu da açtım hafif müzik falan odamızda kutladık inan böyle gizli saklı olunca daha güzel oldu heycanlıydı yani fikir olsun diye söyliym benim eşim çanta kullnyr güzel deri bi el canta almıştım çokta beğenmişti eşin de kullanyorsa alabilirsin. Kaynanayı da sorun etme dediğim gibi yap odanıza da girecek hali yok ya :27::27::27::27:

Gerçekten durum uygunsa söylenildiği gibi bi otelde rezervasyon hem kayınvalide sorununu çözecek hem de ilk yıldönümünüzü çok güzel kurtaracaktır.(: hediye olarakta sipariş falan durumun yoksa eşinin beğenisine yönelik bi şey tercih etmelisin. Hem organizasyon için eşinin belki başka bir fikri vardır ? E yıldönümü bu en nihayetinde doğum günü falan değil ?

kvdenız sızı yalnız bırakacak kadar düşünceli değilse dışarıda bı organızasyonada pek sıcak bakmaz dıye düşünüyorum yinede hayallerınızdeki gıbı olsun herşey bence klasıktır ama bır yemek yeter çok atraksıyona gerek yok bılıyorum hiç romantık değilim

Evde kayinvalide ile evlilik yildönümü mü kutlanir ya?! Iyyy böggg, sadece düsüncesi bile kusmama yeterli olabilir.

Cikin disariya, gidin güzel mekanlara... Hos bir yerde yemek organizasyonu ardindan eglenebileceginiz bir yer, artik ne severseniz orda eglenceli güzel vakit gecirin. Kisiden kisiye eglenece kavrami degisir, örnegin; bowling, sinema, cafe, konser,... vs. Bagzi arkadaslarin otelde basbasa kalma fikirleri de cok hos.

Hem de ilk evlilik yildönümünüzmüs, hatirlayabileceginiz güzel bir gün gecirmenizi dilerim.

Evliliginiz ve mutlulugunuz daim olsun...

Son düzenleme:
Ben küçük el kamerası ile çıktım yollara , Çoluk çocuk , yaşlı , genç herkese x Seni çok seviyor , vs dedittirdim. İlk başta kendim konuştum. Arkaya çok güzel fon müziği koydum. Özelden ulaşırsan link veririrm izlersin :)

Back
X