- Konu Sahibi sessizgemiler
-
kızlar bende sizin gibi ilk gebeliğimi yasıyorumm burdan bilgi akışı sağlayalım istedim. suan 14haftalık gebeyim ve aşırı kusma bulantı ile geçiyor benim gebeliğim.. bazen bulantım kesilince korkuyorum cünkü henuz içimde bişey hissetmiyorum siz hissediyormusunuz??? Birde karnınız büyüdümü benimki aynı sekilde duruyor
Ben de 14 haftalık hamileyim ve içimde henüz birşey hissetmiyorum.Benim karnım çıktı biraz,kaşınmaya da başladı.Annem gibi çatlayacak sanırım karnım.
hemen çatlamadan yağ filan sürsek, kaşınırken?
Aldım zaten mustela ve lierac çatlak kremi.Akşamları sürüyorum ama okuduğuma göre çatlakları önlemenin bir yolu yok eğer olacaksa.Sadece görünümünü hafifletebilirmişiz.Yapacak birşey yok artık.Ben elimden geleni yapacağım,yine de olursa sağlık olsun.Bu saatten sonra herşey bebek için.
cinsiyetini fln öğrendinmi cnm? bide karnın cıkmıs ya zayıfmısın? bende zayıfımda
kızlar hamişlikleriniz hayırlı olsun.bulantılar 4. ayda geçer merak etmeyin.gerçi benim hiç olmadı bu yüzden çok rahattım ilk dönemler.çatlaklar tamamen vücut yapısından kaynaklanıyor.ben çok da düzenli bir şekilde kullanmadım krem ama çok şükür olmadı çatlağım.çatlayacaksan zaten hiç bişey engel olmuyor maalesef.hamileliğinizin en güzel dönemleri 5-8 aylar arası olacak.karnınız büyüyecek artık hamile old. anlaşılacak.bebeğinizin cinsayetini öğrenmiş yavaş yavaş alışverişe başlamış olacaksızın.ilk öncelerdeki enerji düşüklüğünüz kalmayacak.ama son zamanlar artık zorlanacaksızın.uykusuzluk,sığınamama,mide yanmaları,gaz problemleri bel ağrıları derken bir de bakmışsızın bebeğiniz kucağınızda.benim de artık sonlara geldi.çalışmak zor oluyor.sırtım çok ağrıyor yakın zamanda izne ayrılmayı planlıyorum.yarın kızımla randevumuz var.özledim minnoşumu bakalım ne kadar büyümüş:))
Henüz belli değil cinsiyeti.Doktor erkek olabilir dedi ama söylemek için erkenmiş.Ben hamile kaldığımdan beri erkek olduğunu düşünüyorum.Rüyalarımda hep erkek çocuk görüyorum.Hiç aklımdan kız geçmedi,hala da geçmiyor.Ben zayıf değilim.Karnım ve bel çevrem yağlıdır.Aşırı bir şişme yok ama sivrileşti sanki göbek değilimin çevresi.Bir de kaşıntı başladı işte.
Hissedebilmeyi çok istiyorum bebeğimi ama birkaç hafta daha beklemek zorundayım
Senin de belli olmadı değil mi cinsiyeti?
KIZLAR MRB BEN 16 HAFTALIK HAMİLEYİM.başdan 3 aya kadar kustum hem de çok.canım hep ekşi çekti limonu yiyordum .dün doktora gittik kıza benzediğini söyledi ama ikisinede hazırlıklı olun dedi.%51 kız olabilirmiş kordunu apiş arasındaymış. hayırlısı ama ben tabi kesi,n olmadığı için merak ediyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun
ben 4. ayıma girdim hala kusuyorum canımcok kötü bişey.. nedense her bulantı ceken kız oluyor demekki kızlar zahmetli geliyor nazlı cadılar:)
canım bende ilk zzamanlar mahvoldum inan yediğimi kusuyordum inan çok kötüydü ama şimdik iyim bu seferde boğazım yanıyor midem bir kötü oluyor .ama bence cinsiyetle alakası olduğunu sanmıyorum ben çok kusupda oğlu olan çok tanııdğım var inan.bakalım benimkini emin konuşmadı ilk çocuk zaten farketmez hayırlısı olsun ikimizi içinde
tabiki bitanem daha ilk Rabbim ne verirse kabulumuz saglıklı sıhhatli olsn yeter. benim çevrem biraz erkekci ama ben kz cocugunu cok severm. birde beta hcg ikili testten cinsiyet belli olmaz cnm bi konunu gördümde.. ben sadece biraz şuna inandım bu sene kız senesi sanki cevremde 10 hamile varsa 10uda kız inan bak cok sasırıyorum :)
allah sağlıklı versinde önemli olan o evet.bizim çevrede öyle canım daha doğürusu bence tüm dünyada böyle erkek bebeklere ilgi büyük ::)evet benim düşük çıkmıştı dedğin gibi demekki alakası olmuyor .öylemi diyosun ozman bizimkiler de kız desene :)internette oğlan çocuklarına da hamile olnalar var ama dediğin gibi nadir:)hayırlısı artık arkadaşım ozaman biz de kıza alıştıralım dimi seninki belli olmaz erkede olabilir bana kıza benziyor dedi:)canın ekşi çekmişmiydi:)
hiç tatlı yemedimki.. hep ekşi hep ekşi:)) ama bnm arkadasımda tatlıya aşerdi kızı oldu ekşi hiç yemedi oda yalan yani. ben sadece suna inanırımm ciddi manada bulantıları cok olan ve uzun sürenin kızı oluyor mesela ben serumluk oldum cok kötü hergünüm. tiksindigim şeyler aklıma gelince bile dayanamıyorumbenimkide kesin kız bence:) öğrenince yazarm buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?