ilk gebeliğini yaşayanlar..

Hamileliginiz ve bebeginiz hayirli olsun Ebetmi:)
Lierac kremin zararli olup olmadigiyla ilgili bir bilgim yok ben kullanmiyorum, kullanan arkadaslar daha iyi bilirler.
Fakat nacizane bir onerim olabilir, annemin tavsiyesiyle hamileligimi ogrenir ogrenmez vazelin ile vucudumu nemlendirmeye basladim.
Annem hamilelikleri boyunca hatta sadece son 3 ayinda kullanmis vazelini ve cok sukur hic catlagi olmamis.
Benim karin ve gogus cevremde kasintilar baslamisti vazelin kullandiktan sonra cok sukur kasinti sikayetimde kalmadi.
Ben cok memnunum vazelinden ve doktorum tarafindan da bebek icin bir zarari olmadigi soylendi.
Umarim tum hamisler catlaksiz gecirebiliriz hamileligimizi, hepinize sevgiler :)

teşekkür ederim sizinki de hayırlı olur inşallah

vazelini biliyorum da hangi vazelini kullanıyorsunuz? hani bi vazeline markalı olan losyonlar kremler var, bi de bildiğimiz gül kokulu vs olan küçük kutulardaki vazelinler var
anlatabildim mi bilemiyorum ama sizin kullandıgınız hangisi acaba ?

Ben iceriginde sadece %100 vazelin olani kullaniyorum canim.
Vazeline markali losyon ya da kremlerden degil, hatta gul kokulu da degil.
%100 saf vazelin icinde hicbir katki maddesi bulunmayan.
Vaseline marka, %100 pure petroleum jelly yaziyor uzerinde.
https://www.google.com/search?q=vas...rUMjmK8eE2QWytYHwAw#biv=i|1;d|nbL28-3Bvoc5BM:
Eger becerebildiysem resmini gorebileceginiz linki de yollamaya calistim.Fakat bu urunu ben Turkiyeden almadim.
Ancak ayni urun Turkiyede tum eczanelerde satiliyor, hatta oldukca cuzi bir fiyata, mutlaka kolaylikla bulabilirsiniz.
Umarim yardimci olabilmisimdir :)

Benim de ilk gebeliğim.
Allahın izniyle kızımız dünyaya gelecek.
Günlük sütümü, mayaladığım yoğurdumu,cevizimi ve 8 tane ilacımı düzenli kullanıyorum.
Akşamları yatmadan öncede sürdüğüm çatlak kremimi de elbette ki ihmal etmiyorum.
Allah tüm bebişleri nazarlardan korusun.

ben suana kadarr yani ilk 3ay gibi pek bakamadım kendıme agzıma ne alsam cıkardım kan bile kustum 3defa.. smdi cok sükür iyiyim bakmaya calısyorum kendıme.. bebegm bazen hareket edıyor bazende sankı hissetmiyorum cok zor geçirdim hamileliğimi inşalllah saglıkla dogar.

Allah tum hamislerin yardimcisi olsun, bizlerinde.
Suan 10 ve 20 gun araliklarla 3 arkadas birden hamileyiz:)
Diger iki arkadasimda cok zor gecirdiler hamileligin ilk 4 ayini.
Hic merak etmeyin sessiz gemiler sadece su bile ictiyseniz bebeginiz icin yeterli olmustur.
Hareketleri bende bazi gunler cok sIk hissediyorum bazende 1 ya da 2 gun hissedemedigim oluyor.
Insan evham yapip, panikleyebiliyor ama benim doktorum agri, kramp, kanama gibi sikayetlerin olmadigi surece herseyyolundadir demisti, bende kendimi boyle rahatlatmaya calisiyorum.
24. Haftadan sonra hareketler daha sIk, duzenli ve daha guclu olacakmis, biraz daha sabretmeliyiz.
Hepinize sevgiler, saglikla kalin, takipteyim:)

ne güzel yazmıssın cnm ben bile rahatladım hareketleri konusunda sagolasınn.. bende takipteyim cnm bisey fln olursa haberleşelim saglıklı günler..

Merhaba.
Bende sizin gibi ilk aylarımda aynı sorunları yaşadım.
Okadar dayanılmaz bir boyut almıştı ki severek çalıştığım işimden bile ayrılmak zorunda kalmıştım.
3-5-4 aydan sonra normale dönebildim.
Genelde herkesin yaşadığı problemler kimisinde hafif kimisinde ise çok yoğun geçiyor.
Şuan 7,5 aylığız kızımla çok şükür ki herhangi bir sıkıntımız yok.
Hıçkırmaya bile başladı artık kızım.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Bebişlerimizi nazarlardan korusun.
Herkese sağlıklı doğumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…