• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk gece başarısızlığı :( Vajinismus muyum dersiniz :(

bende ilk gün yapamadım..kasıldım .,engelledim..yırtılma sesi duyacam..yok cok kan gelecek filan diye düsündüm olmadı

yapabileceğime çok inaniyordum sabaha kadar denedik

eşim zorlamayalım dedikçe ben bu sefer olur diye sabaha denedim durdum

ama anladım bu sadece bizi üzüyor..

o zaman içinde olduğum psikoloji çok kötüydü..o duyguyu yaşamayan bilmez

5.günde oldu..kayganlaştırıcıyla yapabileceğime inandım neden bilmem bilmeden gider diye düşündüm..

sanırım ilkinde olmadı ama ikincisinde oldu ve kan gelmedı :)
hiç ağrımadı o kasılma halindeyken çok acıyordu ama o esnada çok hafif bir agri agrıda sayılmaz bi his vardı..rahat pozısyon önemlı yani eşini engellemeyeceğin ben skıyordum bacaklarımla belini hareket edemiyordu ona uygun şekile geçtik..
bilmiyorum burada açık açık yazmakta tuhaf söylemek istediklerim var ama yazamıyor insan

ben hala yapabildiğime inanamıyorum..başarırsan çok mutlu hissediyorsun dünyayı kurtarmış gibi hissediyorsun

bende ilk gün yapamadım..kasıldım .,engelledim..yırtılma sesi duyacam..yok cok kan gelecek filan diye düsündüm olmadı

5.günde oldu..kayganlaştırıcıyla yapabileceğime inandım neden bilmem bilmeden gider diye düşündüm..

hiç ağrımadı o kasılma halindeyken çok acıyordu ama o esnada çok hafif bir agri agrıda sayılmaz bi his vardı..rahat pozısyon önemlı yani eşini engellemeyeceğin ben skıyordum bacaklarımla belini hareket edemiyordu ona uygun şekile geçtik..
bilmiyorum burada açık açık yazmakta tuhaf söylemek istediklerim var ama yazamıyor insan

ben hala yapabildiğime inanamıyorum..başarırsan çok mutlu hissediyorsun dünyayı kurtarmış gibi hissediyorsun

ayy canım bende 1 aylık evliyim ilk gün yapamadım bende,sonrasında nasıl olduğunu anlamadım ve oldu :) benden de kan gelmedi ve çok kafama takılıyor,daha önce birlikteliğim olmadı kesinlikle.hatta olmasına rağmen kan gelmedi diye olmuo diye uzun zaman direttim :) esneklikle alakalı bir durum olsa gerekk,hatta dr bile gitmeyi düşünüyorum.sen ne dersin?

ayy canım bende 1 aylık evliyim ilk gün yapamadım bende,sonrasında nasıl olduğunu anlamadım ve oldu :) benden de kan gelmedi ve çok kafama takılıyor,daha önce birlikteliğim olmadı kesinlikle.hatta olmasına rağmen kan gelmedi diye olmuo diye uzun zaman direttim :) esneklikle alakalı bir durum olsa gerekk,hatta dr bile gitmeyi düşünüyorum.sen ne dersin?

ben kan gelecek diye baya hazırlandım..

şaşırdım olmadı demek ki diye düşündüm ama gelmedi..

bende kimseyle birlikte olmadım zaten eşimle 8 yıldır birlikteydik..

esnek olabilir heralde nasıl bir psikolojiyse bu seferde

kan gelmedi diye üzüldüm..sanırım üzülmemim altında yatan sebep ilk gece olmadı bari olduğunda onu göreydik:)

esnek olabilir diye düsünüyorum ...

caanım benım korkmana gerek yok evet basta bıraz acı agrı oluyor ama abartıldıgı gibi deıl... bende bır haftaya yakın ugrastım ama sonunda basardım:) korkma bı kerelık bisey sonra korkularının hepsı gececkk..:52:

kıymetini bil şu günlerinin, zira senin yerinde olmayı çok isterdim.. ahhh ahhh :5:

keşke sevdiğim hep yanımda olsaydı da ufacık bi acı çekseydim.

Canım ayıp görmüyorum yazdıklarını merak etme rahat ol, aslında eşim de onu önerdi ama ben kaçınca olmadı

Ama tavsiyeni dikkate alıcam ve şu 1 haftada reglim ve eşimin işi aradan çıksın, dönsün eve sana haber vericem, söz, burdan ilan edicem hatta :52:

Tamam sen halledersin bu isi yaww sonrada bana yaziyorsun.. Bicok kisi bu dedigim pozizyonda basariyor ilk geceyi.. Insallah sendede etkili olur canim..

[/BQUOTE=Loria;31171753]Ee niye yazaniyorum ozaman .. Neyse yazim buraya gitsin ya amann nolcak :)))) bana kuzenim tavsiye etmisti , bende baktim bu is olmuyo onun yontemini yaptik.. Bacaklarini esinin omuzlarins koy .. O pozizyon p... Icine rahat girmesi icin okadar uygunki.. Ben o sekilde acildim.. Umarim sendede ise yarar ☺.. Ve tabiki altin kural rahat ol kasilma.. Gerisi mi ? Sivri sinek isirigi :)) o pirt olaylari vb gibi olaylarada kulaklarini kapa.. ;)
Dene ve haber ver bana:)[/QUOTE]

valla canım bu pozisyonu ben de düşündüm
hatta eşim de olur dedi ama...
ben dedim ki o kasılma ile ben sana tekme atarsaaam :1:
sonuç: vazgeçtik :)
ama bunu okuduktan sonra her an deneyebilirim :17:

Canim benimm inanki korkulacak hic bisi yok kendini rahat birak ve akisina birak ztn 1 2 dk icinde bitiyo sinek isirmis gibi bisi bak bende ck korktm 2 denemede oldu ayni gun ve kendi kendime guldm esim uyurken bumuydu diye :-) Allah yardimcin olsun hic korkma

ilk defa aynı yatağa giren iki insanın birbirine alışma, keşfetme dönemi olarak düşünün bence bu ilk günleri...Amacınız vücudunuzu ve eşinizi tanımak olsun, başardım başaramadım, eşimi memnun edemedim değil. Baskı yapmayın kendinize, zaman verin. Hemen tam birleşmeye geçmek zorunda değilsiniz. Belki sizi bu "zorunluluk" korkutuyordur.

Ayrıca bu "çok kan gelir" olayını çevremdeki hiç bir kadından duymadım:1: Herkeste öyle olacak diye bir şey yok yani.

[/BQUOTE=Loria;31171753]Ee niye yazaniyorum ozaman .. Neyse yazim buraya gitsin ya amann nolcak :)))) bana kuzenim tavsiye etmisti , bende baktim bu is olmuyo onun yontemini yaptik.. Bacaklarini esinin omuzlarins koy .. O pozizyon p... Icine rahat girmesi icin okadar uygunki.. Ben o sekilde acildim.. Umarim sendede ise yarar ☺.. Ve tabiki altin kural rahat ol kasilma.. Gerisi mi ? Sivri sinek isirigi :)) o pirt olaylari vb gibi olaylarada kulaklarini kapa.. ;)
Dene ve haber ver bana:)

valla canım bu pozisyonu ben de düşündüm
hatta eşim de olur dedi ama...
ben dedim ki o kasılma ile ben sana tekme atarsaaam :1:
sonuç: vazgeçtik :)
ama bunu okuduktan sonra her an deneyebilirim :17:
[/QUOTE]

Dusunme yap :) Tekme falan atmazsin :d hem sen okadar aci cekiyorsan oda bi tekmecik yesn nolcak :D

Konu açılmışken ben de bekar gelinlik çağda bi'kız olarak sorayım:37: Evlendiniz adamın yanında ilk kez çıplak oluyorsunuz o pozisyonda utanma olmuyor mu yoksa akışına bıraktığınız için rahat mı oluyorsunuz:1:Ay ne biliyim sonradan hani olur da ilk gece için fazla mı geliyo bana bilemiyorum rahat edemem sanırım utanırım ilk geceden:27:

Evet suanda bekarkenki ben olarak dusunmeye calistigimda imkansizzz bisey asla yapamam diye dusunurdum bende.. Ama.. Gel gorki o anda hersey kendiliginden gelisiyor .. Evlendiginde bu lafim insallah aklina gelir :))

Canim bende 10 aylik evliyim 2. Evliligim ikk evliligimde hic olmadi , neyse bundada biraz xor oldu korktum kafada buyuttugum biseydi ama esim yumusak davranmadi dovmedide tabi bagirmadida ama simarmadimda vajinismus kadinlarinin en zayif noktalari ay desiginde iflahi kesilen kocalar
Kendinle ilgili yapabilecegin pek bisey yok telkin etmeye calisirsin kendini bence kocana is dusuyo bana bi hafta on gun sonrq dese ben yapamazdim sanirim

Canım maalesef araya reglim girdi o yüzden yapamayız bir hafta :(

Son düzenleme:
Konu açılmışken ben de bekar gelinlik çağda bi'kız olarak sorayım:37: Evlendiniz adamın yanında ilk kez çıplak oluyorsunuz o pozisyonda utanma olmuyor mu yoksa akışına bıraktığınız için rahat mı oluyorsunuz:1:Ay ne biliyim sonradan hani olur da ilk gece için fazla mı geliyo bana bilemiyorum rahat edemem sanırım utanırım ilk geceden:27:

Upuzun yazdığın hikayeleri okudum ve anladım ki çok doğal bütün kadınlarda oluyor bu hafifinden şiddetlisine değişerek :) Ben sevgiliyken de hiç utanmadım şimdi de utanmıyorum çünkü ona aşığım. Aşık olduğun biriyle olmanın hiç utanılacak bir yanı yok merak etme :16: Tabi belki kişinin yapısına göre de değişiyor olabilir bu durum ben biraz rahatımdır o yüzden yapamamama şaşırıyorum :107:

korkulcak bişey olsa 13 14 yaşındaki veletler nasıl yapar şimdi düşün yaa çok keyifli bişey sakın kasma kendini. hee eşine de aman aman dedimi söyle durmasın e biraz korkuların üstüne gitmek lazım :1:

Öyle diyorum zaten ama o da kıyamıyor bir şey olcak şimdi diyo :1:

Bence kanamaması kanamasından çok daha iyi canım ya en azından o travmatik anı yaşamazsın :1: İstersen özelden yaz ben hiç ayıplamıyorum kendim de açıkça yazdığım için :107:

ilk defa aynı yatağa giren iki insanın birbirine alışma, keşfetme dönemi olarak düşünün bence bu ilk günleri...Amacınız vücudunuzu ve eşinizi tanımak olsun, başardım başaramadım, eşimi memnun edemedim değil. Baskı yapmayın kendinize, zaman verin. Hemen tam birleşmeye geçmek zorunda değilsiniz. Belki sizi bu "zorunluluk" korkutuyordur.

Ayrıca bu "çok kan gelir" olayını çevremdeki hiç bir kadından duymadım:1: Herkeste öyle olacak diye bir şey yok yani.

Canım benim evhamlanmamın sebebi de o zaten biz ilk kez yatağa girmiyoruz ki :17: daha önceden başlamıştık yakınlaşmaya tabii o zaman da açılmam yavaş yavaş oldu aylar sürdü rahat olabilmem ve ben bu çok kolay olacak hatta aman o geceye kalsın yanlışlıkla olmasın diye çabalıyordum ama isteyip de tamam deyip de yapamayınca yıprandım ama şu an zorunluluk hissediyorum doğru belki yapmam lazım diye düşünüyordum ilk deneyişte olur çok mutlu oluruz diye düşünmüştüm ama o eski zamanlardan birinde olsa daha rahat olurdu bu onda çok haklısın :107:

Son düzenleme:
telasını anlıyorum ama bu kadar takma kafana lütfen. gözünde büyüttükçe zorlaşır. ben evlendiğimde 2 ay eşime neler çektirdim. olunca ne oldu biliyor musun? eşim oldu diyor ben hayır olmadı diye ısrar ediyorum. yani acı falan yok onu aklından çıkar. sadece bir baskı hissi olacak ilk hissettiğin sonra alışacaksın.
kanamaya da odaklanma uygun ortam (yani yeterli uyarılma vs.) oluşunca zaten kanama olmaması normal. benim de olmadı o kadar zorlanmama rağmen. üstelik adetlerim aşırı ağrılı gectiği için hep ilişkimin de ağrılı olacağı söylenirdi.

korkunç senaryolara kulak asma, pıt sesi falan da bekleme, eşine, sevdiğin adama odaklan, acele etme... çok kolay olacak. sunu düşün herkes yapıyorsa ben de tabiiki yapacağım.

bol şans. :))

konu sahibini korkutmak gibi olmasın ama benim kanamam fazla olmuştu. acıdı da tabiki bizde o gece birlikte oldukk ama ikinci denememizde yapabildik.
çok korkuyordum bende. olmıcak gibi geliyordu.
eşim de sağolsun öyle anlayışlıydı ki küstü geçti tv başına. o an yatakta durup düşündüm.
bu gece bu iş olmalı dedim, eğer yapamazsam daha yapamıcakmışım gbi hissediyordum.
gittim eşimin yanına ve bitirdik işi. çok acıdı çok da bağırdım ama her insan tabi ki bir değil. benim acıdı diye bir başkasının da acıyacağı anlamına gelmez.

Upuzun yazdığın hikayeleri okudum ve anladım ki çok doğal bütün kadınlarda oluyor bu hafifinden şiddetlisine değişerek :) Ben sevgiliyken de hiç utanmadım şimdi de utanmıyorum çünkü ona aşığım. Aşık olduğun biriyle olmanın hiç utanılacak bir yanı yok merak etme :16: Tabi belki kişinin yapısına göre de değişiyor olabilir bu durum ben biraz rahatımdır o yüzden yapamamama şaşırıyorum :107:

Ben de rahatımdır ama gel gör ki sevgiliyken adamın yanında hiç çıplak olmadığım için siz böyle anlatınca ilk geceden bende mi bi'tuhaflık var diyorum ama atmosferi düşününce normal tabii. Ben birinin yanında böyle diyince hep evlenince görücem ben seni diyo:27::9:Bak o hikayeler hep yakın çevrem hepsi de korktu hepsi de "üff bumuymuş" dedi:9: Ve şuan hepsinin bebeği var yani bi'kere olursa tamamdır, sık dişini:31:

Evet suanda bekarkenki ben olarak dusunmeye calistigimda imkansizzz bisey asla yapamam diye dusunurdum bende.. Ama.. Gel gorki o anda hersey kendiliginden gelisiyor .. Evlendiginde bu lafim insallah aklina gelir :))

Büyük ihtimal gelecek:1:Çünkü herkes evlen ben ozaman görürüm seni diyo:ssz:Yaş daha 23 daha askerlikle, iş stresi var önümüzde zaman gelsin hayırlısıyla ben de konu açarım buraya:1:

Back
X