- 20 Şubat 2007
- 7.296
- 347
- 198
- 41
bende ilk gün yapamadım..kasıldım .,engelledim..yırtılma sesi duyacam..yok cok kan gelecek filan diye düsündüm olmadı
yapabileceğime çok inaniyordum sabaha kadar denedik
eşim zorlamayalım dedikçe ben bu sefer olur diye sabaha denedim durdum
ama anladım bu sadece bizi üzüyor..
o zaman içinde olduğum psikoloji çok kötüydü..o duyguyu yaşamayan bilmez
5.günde oldu..kayganlaştırıcıyla yapabileceğime inandım neden bilmem bilmeden gider diye düşündüm..
sanırım ilkinde olmadı ama ikincisinde oldu ve kan gelmedı :)
hiç ağrımadı o kasılma halindeyken çok acıyordu ama o esnada çok hafif bir agri agrıda sayılmaz bi his vardı..rahat pozısyon önemlı yani eşini engellemeyeceğin ben skıyordum bacaklarımla belini hareket edemiyordu ona uygun şekile geçtik..
bilmiyorum burada açık açık yazmakta tuhaf söylemek istediklerim var ama yazamıyor insan
ben hala yapabildiğime inanamıyorum..başarırsan çok mutlu hissediyorsun dünyayı kurtarmış gibi hissediyorsun
yapabileceğime çok inaniyordum sabaha kadar denedik
eşim zorlamayalım dedikçe ben bu sefer olur diye sabaha denedim durdum
ama anladım bu sadece bizi üzüyor..
o zaman içinde olduğum psikoloji çok kötüydü..o duyguyu yaşamayan bilmez
5.günde oldu..kayganlaştırıcıyla yapabileceğime inandım neden bilmem bilmeden gider diye düşündüm..
sanırım ilkinde olmadı ama ikincisinde oldu ve kan gelmedı :)
hiç ağrımadı o kasılma halindeyken çok acıyordu ama o esnada çok hafif bir agri agrıda sayılmaz bi his vardı..rahat pozısyon önemlı yani eşini engellemeyeceğin ben skıyordum bacaklarımla belini hareket edemiyordu ona uygun şekile geçtik..
bilmiyorum burada açık açık yazmakta tuhaf söylemek istediklerim var ama yazamıyor insan
ben hala yapabildiğime inanamıyorum..başarırsan çok mutlu hissediyorsun dünyayı kurtarmış gibi hissediyorsun