İlk Gece Ertelenmeli mi Sizce?

• Konu Sahibi Konu Sahibi eda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

eda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
2.169
16
0
İçel Mersin
arkadaşlar düğün akşamı yorgunluktan mecal kalmıyor.Eşlerinizin ilk gece size olan yaklaşımı anlayışlımıydı?Birde o gece dınlense gelinle damat daha sonra ilk akşamı yasalar daha ıyı olur düşüncesindeyim.İnsan yorgunlukla bırşey anlamaz zaten.Erkeklere görev düşüyor bu konuda anlayış çok önemli diyorum:1hug:

Bence erkeklerr buna anlayış göstermezz ki ertelenmemesi gerekir bence tamam biyere kaçmıyosun yarında olabilir ama adı üstünde ilk geceee onun ayrı bi özelligi ve heyecanı var.eve gel güzel bi duş al yorgunlugun gitsin daha sonraaa.. die düşünüyorum ben

benim tanidigim cogu kisi ilk gece yorgun olduklari icin erteliyorlar ztn
bence bunda bi mahsur yok...

Bence birçoğu erteliyordur.Yorgun argın zaten kimse de derman kalmadığından ertelenirr.Doğrusu da budur.Kimse bir yere kaçmıyor herhalde.O kadar da şey düşkünü olmayacaklardır sanırım...

tabiki ertelenebilir cnm atık bir ömür karı kocasın zaten istediğin zaman yap

tabiki ertelenır diye düşünüyorum. Yorgun olunca bır şey anlaşılmaz zatenvereliniortak

bence ertelenmemeli onu tadi ordaa arkadaşımın dediği gibi ilk gece yorgunsun evet ama taş mı taşıyorsun kuaföre gidion oturuon saatlerce arabadan arabaya binion düğün salonuna gelion oynuon 3 5 neyse sonra evine gidion duş alıp kocanla o yatağa girip uyumak çok gereksiz bence :) yaşanmalı yaa heyecanı orda ne anlıcaksın ki zaten maksat belli orda ilk kez yaşıcak olanlar için sonrasına zaten çok fazla yüklenemiosun bayana duyduklarımdan yola çıkarak söylüyorum tabii fazlası zararmışşş :)

ben yazdıklarını okurken bile geberdim taş taşısan daha iyi kaydirigubbakcemile3

yorulcak bi şey yok ki gelinliği sana giydiriolar gidion 3 5 oynuon gelinliği damat çıkartıo herşey hazır ohhh gelinin işi kolay yaaaa :)

benim tanidiklarimin cogu erteledigini soyledi zaten bence de ertelenmeli.
kitliktan cikmis gibi davranilmamali ertelenmese dahi.

tabiki cnm ertelenmeli ama işde.gelde anlatt erkeke milletine.

biz ilk gece akrabalarla içip eğlenelim diyip kayınvalideme gittik. düğünden sonra eve gelip üzerimizi değiştirip oraya gittik. sabaha karşı evmize geldik çok yorgun ve alkollüydük uyuduk. sabahda pikniğe gidicektik aradılar 10 da kalkıp uzaktan gelen akrabalarla pikniğe gittik. akşama da kardeşim askere gidicekti onu geçirdik annemde kaldık. ertesi gün hasta oldum:)) otamatik olarak 1 hafta attı:)
hiç de konusu bile geçmedi:) sıkıntı yaşamadık.
konuşup güleriz hala. ikimizinde aklı orada değildi adettir olacak diye düşünmedik de.

er_ca peki gerildin mi ne zaman olacak olacak mi olmicak mi diye? cunku erteleyenlerden bazilari gerilimin arttigini solemisti.

akışına bırakılmalı bencede ama şuan kahkahalarla gülüyorum :roflol: ben düğünden hiç bi şey anlamamıştım aman bitmesinde eve gitmeyelim gibi tırsıyodum eyvahedigeldismile halbuki severek evlendik ama yokmu o kulaktan dolma şeyler korkutmuştu beni neyse düğün bitti eve geldik sus puss oturuyorum ben olay oraya geldi ağlama krizim tuttu benim anam baktı herif susmucak bu tamam aşkım tamam gel sarılalım yatalım olsun yarın gece olur dedi :kedi: o gece yırttım yanii

ayy bu ilk gece anılarına hep gülmüşüm zaten bizimkide çok komikte belki ondandır:)))

bencede akışına bırakılmalı erkeklere bakılırsa evlenmeden öncede olsun ne farkederki ilk gece??

önemli olan bayanın hazır olması çünki ençok kasılan onlar...

er_ca peki gerildin mi ne zaman olacak olacak mi olmicak mi diye? cunku erteleyenlerden bazilari gerilimin arttigini solemisti.

yok canım hiç gerilmedim. aksine salmıştık ikimizde kendimizi çok rahat ve mutluyduk:)

Bence de ertelenmeli eşinde anlayışlı ise oh değmesinler keyfine ben ertelerim yani uğraşamam o yorgunlukla aklinialirimsmile

O anın özelliğini heyecanını yaşamak için ertelemeye gerek yok kızlar bana göre..
Gelinliğinizi çıkaran bir eş birazcık utanan bizler o anı yaşamak çok daha güzel aslında..

bence o ankı duruma baglı ertelenebılır bence.zaten bızım 22 mayısta antalyada dugun nıkah olucak 29 mayıs ıstanbulda dugun olucak.zaten ıkıncı kez gelınlıgı gıyecegım ıcın hayatta olmaz 1 hafta otomatık olarak atıcak.29u dugunden snra eglenmeye gıdılır eve gelırıs uyuruz kanımca sabaha allah kerim.aşkitomun bısı dıyecegını sanmıyorum benden daha anlayıslıdır o sen nasıl ıstersen der.zaten sıkıyosa zorlasın bunun ıcınmı evlendın uleyn der atarım odadan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…