İlk Gece Ertelenmeli mi Sizce?

• Konu Sahibi Konu Sahibi eda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aman onun tadı ilk gece de demişler de ne tadı ya.Zaten birçok kadın korkudan tat,tuz anlamaz.Bence hiç de önemli değil o gece olması.Manalı bir gecede değil.Her zaman yapacaksın zaten.Son olmayacak ki...

ılk gece takıntısı bana göre değil..
Canım ne zaman isterse o zaman olur.
Adet olabilirim mesela..?
Ne şimdi adet olan gelinler gelin olmadı mı,ilk gece yapmadılar diye..
ılk gecenin büyüsü falan saçma geliyor bana,o adam benim artık,istediğim zaman yaparım.
ılk gece çok yorgun olacağım eminim,bir arkadaş taş mı taşıyacaksın demiş ama..
bilmiyorum ayakta durmak bile o gelinlikle ayakkabılarla yeter yorgunluğa

olur mu yahuu o gece olmalı.
hem onun heyacanından yorgunluk unutulur.
ayrıca yorgun olmasanda pek bişi anlayamayacaksın o gece olan ilişkiden.
bir kaç denemeden sonra:jeyyar:

ay cok rezillikti benimkisi, odamiza gectigimizde, benimki kapiyi kapatir kapatmaz aglamaya baslamisdim, oda dondu bana baka kaldi niye agliyorsun sen simdi dedi. ertelesek olmazmi korkuyorum dedim, oda bana yarin korkmayacakmisin dedi, yok korkmam dedim. sonra iyi sadece uzanak dedi, sadece öpüsek dedi, sadece bu sadece su derken... benimki beni bi güzel kandirdi...

saira kaydirigubbakcemile3

nasıl kandırma o oyle kaydirigubbakcemile3

saire m süpersin kaydirigubbakcemile3 bizimki de öyle olur kesin.. çok kandırıkçı ,işini bilir:asigim:

öyle demeyin, bu erkek milleti cok kandirikci, tamam senin dedigin olsun senin istedigin olsun dedi, sonunda onun dedigi oldu... bilmiyorumkismile hahah bugün anlatinca gülüyor bana, sen cok komik agliyordun diyor kalles kocacim :jeyyar:

benim ılk gecem cok ıgrenctı cok ,tam rezıllık kaydirigubbakcemile3

durun bakalım kızlar benım nışanlımda çook utangaç nasıl olacak merak ediyorum şimdidenkaydirigubbakcemile3

ya öldürdün beni gülmekten sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
hem bende ertelenmesi taraftarı değilim yani adı üzerinde 'ilk gece' , hem ertelemek isteyenleri anlayamıyorum ben neyden korkuyosunuz yawww korkmayın bişi olmazzz hem o sizden korksun aklinialirimsmile :sm_cool:

Son düzenleme:
kaydirigubbakcemile3

hehe eve geldık sular yoktu , kaydirigubbakcemile3 3 gun boyunca da gelmedı sular -tatlicadiarzu-

su fılan getırdıler damacanalarla ,o sekılde yıkandık,eşim kapıya ısıtıcıyla suyu ben oradan alır kovaya dökerdım..ay berbattı..kaydirigubbakcemile3

neyse dustan sonra eşim oturma odamızı hazırlamıstı zaten onceden ,birşey içelim dedik..:içelim:

içtik içtik ,votka bır de hıc ıcmedım o gune kadar ,

once bırsey yoktu ,odaya gectık fılan hersey ıyı ,baktım denedık olmuyor ,bir baska sey daha getırdı eşim,onu da ıctım ,:1ninca:

sonra sarhoş oldum ,leylaaaa ,delikafadulden

heryere cıkardım fılan ,kalktım lavaboya gıtcem yürüyemıyorum ,gülüyorum sureklı ,

eşimin elıne fılan kustum ,oyy igrenctı ..:kedi:

sonra yıne yıkadı esım benı ayıldım bıraz snra uyuduk,:1hug:

hala hatırlar gulerız ,

cok ıgrenctıııı cok ,adamın hayallerı suya düştü sırnaşık şey

Alllah bilir ne ümitlerle götürdü benı odaya kaydirigubbakcemile3

:kedi:

cidden komediymş yaaa olsun ne güzel anı olark kalmış hatrlayp hatrlayp gülersinz :roflol: :roflol: :roflol:

kız Sumak allah iyiliğini versin emi kaydirigubbakcemile3 hem üzülme ya sizinkide değişik olmuş işte

neyse kı onceden uzun yıllar ıckmıstık ,bu kadar rezıllıgımı gormedı ama yıne de o yuzden pek takmadım, dıger turlu bır evlılık olsa yanı cok cıkmadan evlenmıs olsak yerin dibine girerdim herhalde kaydirigubbakcemile3

ayyy kızlar alemsniz ilk gece hikayeleri die topicmi açsam acaba burası pek uygun diilde...
konu sapmasın baaabında

sırnaşık şey

bnce ilk gece yaşanmalı yani bunun kınanıcak bişey olduğunu düşünmüorm onca sene zaten sabretmişiz.. o gün belki herşy tam anlamıyla yaşanmaz ama yinede o heyecanın farklı olduğunu düşünüorm tabi bnm kendi görüşüm :asigim:

doğru demiş yarın korkmayacakmısın diye kaydirigubbakcemile3
En iyisi herşeyi akışına bırakmak opuyorumnanaktan

Hani ikimizde çok yorgun olursak ki bizim öyle olur sanırım farklı şehirlerde oturuyoruz sonucunda, hani böyle elim kolum kalkmıyor derler ya ikimizde öyle olursak o zaman birer kadeh bişeyler alırız belki sarılırız salonda otururuz ''vay be biz şimdi evlendikmi?'' diye başlayan bir muhabbete dalarız..boshayallersmile belkide.. belkide... ay bilmiyorum ama zannetmiyorum ateş&barut yaniii aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

bence ertelenmemeli zamanında yasanmalı zemuszemus
akışına bırakın herseyi korkunun ecele faydası yok kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…