arkadaşlar düğün akşamı yorgunluktan mecal kalmıyor.Eşlerinizin ilk gece size olan yaklaşımı anlayışlımıydı?Birde o gece dınlense gelinle damat daha sonra ilk akşamı yasalar daha ıyı olur düşüncesindeyim.İnsan yorgunlukla bırşey anlamaz zaten.Erkeklere görev düşüyor bu konuda anlayış çok önemli diyorum:1hug:
ay cok rezillikti benimkisi, odamiza gectigimizde, benimki kapiyi kapatir kapatmaz aglamaya baslamisdim, oda dondu bana baka kaldi niye agliyorsun sen simdi dedi. ertelesek olmazmi korkuyorum dedim, oda bana yarin korkmayacakmisin dedi, yok korkmam dedim. sonra iyi sadece uzanak dedi, sadece öpüsek dedi, sadece bu sadece su derken... benimki beni bi güzel kandirdi...
benim ılk gecem cok ıgrenctı cok ,tam rezıllık kaydirigubbakcemile3
ay cok rezillikti benimkisi, odamiza gectigimizde, benimki kapiyi kapatir kapatmaz aglamaya baslamisdim, oda dondu bana baka kaldi niye agliyorsun sen simdi dedi. ertelesek olmazmi korkuyorum dedim, oda bana yarin korkmayacakmisin dedi, yok korkmam dedim. sonra iyi sadece uzanak dedi, sadece öpüsek dedi, sadece bu sadece su derken... benimki beni bi güzel kandirdi...
kaydirigubbakcemile3
hehe eve geldık sular yoktu , kaydirigubbakcemile3 3 gun boyunca da gelmedı sular -tatlicadiarzu-
su fılan getırdıler damacanalarla ,o sekılde yıkandık,eşim kapıya ısıtıcıyla suyu ben oradan alır kovaya dökerdım..ay berbattı..kaydirigubbakcemile3
neyse dustan sonra eşim oturma odamızı hazırlamıstı zaten onceden ,birşey içelim dedik..:içelim:
içtik içtik ,votka bır de hıc ıcmedım o gune kadar ,
once bırsey yoktu ,odaya gectık fılan hersey ıyı ,baktım denedık olmuyor ,bir baska sey daha getırdı eşim,onu da ıctım ,:1ninca:
sonra sarhoş oldum ,leylaaaa ,delikafadulden
heryere cıkardım fılan ,kalktım lavaboya gıtcem yürüyemıyorum ,gülüyorum sureklı ,
eşimin elıne fılan kustum ,oyy igrenctı ..:kedi:
sonra yıne yıkadı esım benı ayıldım bıraz snra uyuduk,:1hug:
hala hatırlar gulerız ,
cok ıgrenctıııı cok ,adamın hayallerı suya düştü sırnaşık şey
Alllah bilir ne ümitlerle götürdü benı odaya kaydirigubbakcemile3
:kedi:
neyse kı onceden uzun yıllar ıckmıstık ,bu kadar rezıllıgımı gormedı ama yıne de o yuzden pek takmadım, dıger turlu bır evlılık olsa yanı cok cıkmadan evlenmıs olsak yerin dibine girerdim herhalde kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?